HOROSCOP 14 octombrie. Mercur retrogradează de azi încolo. Vezi cum este afectată zodia ta

Mercur începe azi să retrogradeze prin Scorpion şi întreţine acest sens de mers aparent invers prin această zodie până pe 28 octombrie, când intră înapoi în Balanţă. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) îi simt cel mai puternic efectele nefaste în plan profesional, financiar sau sentimental.

4179 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 octombrie. Mercur retrogradează de azi încolo. Vezi cum este afectată zodia ta

HOROSCOP 14 octombrie. Berbec

Mercur începe azi să retrogradeze prin casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca discuţiile legate de finanţe cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi s-ar putea să nu meargă foarte bine în perioada următoare. Aveţi poate idei diferite cu privire la investiţii, referitor la modul în care pot fi economisite sau sporite mai bine resursele pe care le deţineţi la comun. Asta poate duce la un raport de forţe echilibrat în aceste relaţii, motiv pentru care trebuie să te arăţi mai maleabil(ă), să dai dovadă de multă transparenţă.

HOROSCOP 14 octombrie. Taur

Debutează astăzi retrogradarea lui Mercur prin casa cuplului din harta ta solară, motiv pentru care te aşteaptă o perioadă destul de dificilă la orizont. Ca şi în cazul Berbecilor, te aşteaptă şi pe tine momente de tensiune în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale, dar în ceea ce te priveşte, cauzele acestora sunt mai greu de reperat şi cel mai probabil au legătură cu chestiuni mai puţin tangibile, care se referă mai degrabă la suflet decât la lucruri palpabile. Încearcă să vorbeşti mai mult cu ei şi să îţi spui păsurile, dacă există.

HOROSCOP 14 octombrie. Gemeni

Mercur începe azi să retrogradeze prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general. Asta înseamnă că, pe de-o parte, nivelul tău de productivitate nu este ca de obicei, ci la un nivel mai scăzut. Pe de altă parte, acest lucru s-ar putea datora unei alte cauze, mai exact faptului că, per ansamblu, are de suferit doza de energie cu care vii în întâmpinarea zilelor care urmează. Mai exact, pari a fi mai obosit(ă) decât de obicei, iar activităţi care altfel nu erau energofage, ajung acum să te vampirizeze de-a dreptul. Încearcă să îţi faci timp pentru odihnă des.

HOROSCOP 14 octombrie. Rac

Mercur îşi începe astăzi tranzitul în sens invers prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general. Pe de-o parte, asta denotă faptul că treci printr-o perioadă mai dificilă în raport cu cei dragi. De exemplu, s-ar putea să te ciondăneşti mai des decât în mod normal cu cei mici şi/ sau cu partenerul şi nu vă mai este la fel de uşor să găsiţi preocupări comune sau timp suficient pentru ele. Aşadar, starea ta de spirit ar putea avea de suferit destul de mult, întrucât dispoziţia ta depinde în mare măsură de cea pe care o au ei.

HOROSCOP 14 octombrie. Leu

Mercur retrogradează de azi înainte prin casa familiei din harta ta solară, ceea ce complică modul în care se desfăşoară unele discuţii cu apropiaţii. Pe un fundal ca acesta, se întrevede o perioadă în care prăpastia dintre generaţii se face simţită mai pregnant decât de obicei. Poate ai mai puţină răbdare cu nazurile celor dragi, cu viziunile lor care nu acceptă alte puncte de vedere decât cele pe care le antrenează de multă vreme încoace. Ia acest răstimp ca pe o oportunitate să lucrezi mai mult la tine şi la capacitatea ta de a fi empatic(ă) în anumite circumstanţe clare.

HOROSCOP 14 octombrie. Fecioară

Cu Mercur retrograd de azi înainte prin casa comunicării, s-ar putea să nu îţi fie uşor să te exprimi în anumite momente. Te confrunţi poate cu emoţii atunci când altfel ai fi avut un discurs fluid ori poate că nu îţi găseşti cuvintele atunci când anumite discuţii nu merg conform planului. Din acest motiv, nu ţi se recomandă să îţi programezi întâlniri de afaceri foarte importante în următoarele zile, negocieri, brainstorming-uri sau alte asemenea întrevederi. Există riscul ca ele să nu se finalizeze în favoarea ta şi să nu mai poţi face mare lucru pentru a le îmbunătăţi din nou.

HOROSCOP 14 octombrie. Balanţă

Cu Mercur retrogradând prin casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, te aşteaptă o perioadă destul de ciudată din punct de vedere financiar. Pe de-o parte, se reduce într-o anumită măsură numărul oportunităţilor de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii. Pe de altă parte, îţi organizezi mai puţin eficient decât de obicei bugetul, iar asta face lipsurile să fie mai evidente decât ar fi trebuit. Aşadar, este important să iei măsuri din timp, să îţi trasezi anumite limite pe care să le respecţi în ceea ce priveşte cheltuielile. Depinde doar de tine asta.

HOROSCOP 14 octombrie. Scorpion

Mercur îşi face intrarea azi în tranzitul retrograd prin semnul naşterii tale, ceea ce ar putea denota faptul că eşti mai puţin deschis(ă) cu cei din jurul tău. Anumite situaţii sau persoane te timorează, iar acest lucru te face să discuţi mai puţin lejer despre anumite lucruri sau poate te aduce în ipostaza de a nu scoate nicio vorbă atunci când se aşteaptă de la tine să îţi formulezi o opinie. Aşadar, trebuie să găseşti în tine forţa de a-ţi face prezenţa şi dorinţele simţite, căci din cauza contextului astral, puţini îşi vor da seama că ai nevoie să vorbeşti.

HOROSCOP 14 octombrie. Săgetător

Mercur începe azi să retrogradeze prin casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te face mai introspectiv(ă) în următoarea perioadă. La o privire obiectivă, vei observa că vorbeşti mai puţin de azi încolo, că preferi mai degrabă să urmăreşti pe ceilalţi, să vezi cum acţionează şi se exprimă, decât să-ţi faci cunoscute opiniile. Pe de altă parte, creşte riscul de a nutri gânduri deloc pozitive, care se probează prea puţin în realitate. Încearcă mai degrabă să vezi partea bună a lucrurilor şi să nu întreţii scenarii de viitor sumbre. Din câte se vede, nu ai motive reale de griji.

HOROSCOP 14 octombrie. Capricorn

Cu Mercur retrograd în casa vieţii sociale şi a planurilor/ proiectelor de viitor şi de grup, urmează o binevenită perioadă de triaj. La început, s-ar putea să nu te bucuri de ea, cel mai probabil pentru că implică unele separări, unele distanţări de idei şi de oameni care nu mai sunt importanţi pentru tine, dar nu îţi mai fac bine sau care îţi irosesc degeaba timpul, energia şi resursele. Încearcă să urmăreşti cum evoluează lucrurile în raport cu prietenii sau cu proiecte în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi. Acest lucru te va ajuta să fii selectiv(ă).

HOROSCOP 14 octombrie. Vărsător

Cu Mercur retrograd în casa carierei din harta ta solară, ascensiunea ta profesională s-ar putea desfăşura mai greu decât de obicei. Ba chiar s-ar putea ca lucrurile să meargă într-o altă direcţie, una descendentă, ori să bată pasul pe loc, în cel mai bun caz. Dacă nu poţi face progrese, indiferent de nivelul de eforturi de la serviciu, încearcă să te situezi la acelaşi nivel. Cu unii superiori direcţi comunici mai greu decât de obicei, motiv pentru care ţi-ar prinde mai bine să nu intri în anumite subiecte. Rişti să se ajungă la tensiuni şi să se complice situaţiile inutil.

HOROSCOP 14 octombrie. Peşti

Mercur retrogradează, în cazul tău, prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi a studiilor din horoscopul tău general. Dacă ai această posibilitate, amână pentru moment demararea unor procese birocratice importante, deplasări peste hotare în interes personal sau profesional ori examene de care depinde parcursul tău în carieră. Profită de această perioadă pentru a reflecta mai degrabă la evenimente importante din trecutul tău recent şi încearcă să vezi cum anume ţi-au schimbat acestea perspectiva asupra anumitor lucruri sau asupra vieţii în general. Cu siguranţă vei observa că anumite principii nu îţi fac prea bine, că nu mai rezonează cu tine.

 

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici