HOROSCOP 15 AUGUST: Uranus retrogradează prin Taur. Zodiile Fixe, obligate să se adapteze

Prima zi propriu-zisă de weekend se remarcă prin debutul retrogradării lui Uranus prin zodia Taurului. Deşi este o planetă transsaturniană, adică una a căreia influenţă nu se face simţită decât atunci când este activate de alte planete sau de aspectele lor, Uranus se va face însă simţit - şi nu în sensul bun – până în 13 ianuarie anul următor. Zodiile vizate sunt cele Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), care sunt obligate de circumstanţe să se adapteze.

9679 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 AUGUST: Uranus retrogradează prin Taur. Zodiile Fixe, obligate să se adapteze

Profimedia

HOROSCOP 15 AUGUST BERBEC

Uranus începe azi să retrogradeze prin casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că bugetul tău oscilează destul de mult în următoarea perioadă. S-ar putea să nu fie vorba despre fluctuaţii mari, dar este important să ai grijă să nu iei decizii financiare în următoarele luni fără a cântări îndeaproape urmările. În caz contrar, stabilitatea ta materială ar putea avea destul de mult de suferit şi te vei confrunta cu lipsuri.

HOROSCOP 15 AUGUST TAUR 

Cu Uranus retrograd în semnul naşterii tale, te aşteaptă câteva luni în care comportamentul tău ar putea să iasă din tiparul obişnuit în anumite circumstanţe sau momente. Ba chiar s-ar putea să te surprinzi neplăcut din acest punct de vedere şi să îi şochezi şi pe cei din jur. Aşadar, gândeşte-te de două ori înainte să acţionezi conform primului impuls. S-ar putea să ajungi chiar să îţi pară rău când mai devreme sau mai târziu.

HOROSCOP 15 AUGUST GEMENI

Uranus retrogradează de azi încolo, pentru câteva luni, prin casa subconştientului din harta ta solară. Asta poate indica faptul că te confrunţi mai des cu situaţii în care revin fantome ale trecutului în prezent. Poate fi vorba despre angoase, nemulţumiri, persoane sau situaţii neplăcute, care îşi fac apariţia atunci când te aştepţi mai puţin. Toate acestea denotă că trebuie să mai lucrezi la dobândirea unui echilibru emoţional care să facă faţă unor asemenea episoade  nefericite.

HOROSCOP 15 AUGUST RAC

Astăzi are loc debutul retrogradării lui Uranus prin casa planurilor de viitor, a proiectelor şi a vieţii sociale. Pe fundalul tranzitului său în sens invers, s-ar putea ca unele iniţiative pe termen lung sau relaţii de prietenie să ia o întorsătură neaşteptată. Cu toate că, la început, s-ar putea să fii supărat(ă) din această cauză, încearcă să vezi partea bună a lucrurilor. După un asemenea triaj, rămâne în viaţa ta ceea ce merită cu adevărat.

HOROSCOP 15 AUGUST LEU

Cu Uranus retrograd în casa muncii, este posibil ca parcursul tău profesional să fie greu de prognozat în următoarele luni. Te aşteaptă perioade de evoluţie evidentă, dar s-ar putea să existe şi momente în care stagnezi sau faci unii paşi în spate. Aşadar, pregăteşte-te pentru tot felul de răsturnări de situaţie şi de schimbări. În felul acesta, nu va fi nimic care să te ia prin surprindere. Nu te speria, ci fii cu ochii-n patru.

HOROSCOP 15 AUGUST FECIOARĂ

Dacă intenţionezi să faci unele călătorii importante în următoarele luni, asigură-te că îţi iei măsuri de precauţie. Din pricina circumstanţelor actuale, activate de retrogradarea lui Uranus care începe astăzi, s-ar putea să nu te poţi baza pe orarele de zbor sau de funcţionare ale unor mijloace de transport în comun. Deci când îţi achiziţionezi biletele, cumpără-ţi preventiv şi o garanţie de călătorie ori gândeşte-te ce poţi face dacă trebuie să îţi găseşti urgent alt vehicul.

HOROSCOP 15 AUGUST BALANŢĂ

Uranus începe azi să retrogradeze prin casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că parteneriatele sau colaborările cu buget comun sau care urmăresc realizarea de profituri ţi-ar putea da destul de multe bătăi de cap în următoarele luni. Problemele ies în evidenţă atunci când aveţi de-a face cu finanţele, dar ele pleacă de fapt de la un raport de forţe dezechilibrat. Ca să nu scadă câştigurile, rediscutaţi-vă drepturile şi îndatoririle.

HOROSCOP 15 AUGUST SCORPION

Cu Uranus în retrogradare prin casa relaţiilor, este de aşteptat ca parteneriatul de viaţă şi/ sau legăturile cu persoanele cu care lucrezi să întâmpine unele probleme în lunile care urmează. S-ar putea să te ia neplăcut prin suprindere unele situaţii care îţi demonstrează că nu eraţi atât de puternici împreună pe cât ai crezut la început. Acest lucru ar trebui să te facă să-ţi schimbi atitudinea în raport cu ceilalţi, să schimbi ce nu merge.

HOROSCOP 15 AUGUST SĂGETĂTOR

Uranus retrogradează de azi încolo prin casa sănătăţii şi a muncii din astrograma ta solară, ceea ce ar putea însemna că nivelul tău de energie şi productivitatea de care dai dovadă nu sunt cele mai stabile. Vei avea momente în care eşti activ(ă) şi altele în care abia te aduni. Aşadar, nu lăsa pe mâine ce poţi face astăzi. Aceasta ar trebui să fie deviza ta în lunile următoare. În felul acesta, nu-ţi asumi riscuri.

HOROSCOP 15 AUGUST CAPRICORN

Uranus îşi schimbă sensul de mers azi prin casa iubirii şi a copiilor din harta ta solară, asumându-şi o traiectorie aparent inversă. Asta poate indica mai multe momente ieşite din comun în cuplu şi/ sau în relaţie cu cei mici. Din păcate însă, este posibil ca acestea să nu te ia plăcut prin surprindere. Mai exact, rolul lor este acela de a-ţi arăta că mai ai de lucrat pentru a vă bucura de armonie totală.

HOROSCOP 15 AUGUST VĂRSĂTOR

Cu Uranus retrograd prin casa familiei, este de aşteptat ca relaţia cu unii membri ai familiei să se destabilizeze în lunile care urmează. Chestiuni pe care le credeai ferme în sectorul domestic se dovedesc a fi destul de fragile, iar acest lucru poate tensiona destul de mult atmosfera în casă. În cazul în care simţi că mocneşte ceva în subteranul relaţiei voastre, convoacă-i pe cei dragi la o discuţie înainte să apară vreo ceartă monstru.

HOROSCOP 15 AUGUST PEŞTI

Uranus retrogradează de azi începând prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să îţi dea de gândit cu privire la modul în care interacţionezi cu cei din jur. De exemplu, s-ar putea să existe momente în care te grăbeşti să faci declaraţii, în care ar fi mai bine să aştepţi înainte să te lansezi în judecăţi de valoare. Caută să ai mai multă grijă cum te porţi în anumite contexte sociale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici