HOROSCOP 15 decembrie. Venus intră azi în Săgetător. Goana după aventuri ne rezervă multe riscuri, dar şi satisfacţii

  • Venus intră azi în semnul Săgetătorului, unde ieri am avut parte de o Lună Nouă, şi se va mişca prin această zodie până pe 8 ianuarie 2021.
  • Semnele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) continuă aşadar să facă schimbări în vieţile lor, să se deschidă unor noi experienţe pe care altfel nu le-ar fi luat în calcul.
9689 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 decembrie. Venus intră azi în Săgetător. Goana după aventuri ne rezervă multe riscuri, dar şi satisfacţii

HOROSCOP 15 decembrie - Berbec

Venus poposeşte azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Se arată aşadar săptămâni prielnice pentru nativii(ele) acestui semn care sunt implicaţi(te) în relaţii la distanţă şi/ sau cu cineva de o altă religie/ naţionalitate. În cazul burlacilor(ăciţelor), se anunţă rost de flirturi sau chiar de o relaţie în adevăratul dens al cuvântului cu un coleg de la un curs ori cu o persoană de la care ai multe de învăţat. Călătoriile nu sunt tocmai recomandate sau uşor de realizat acum, dar dacă te bate totuşi gândul, vei vedea că va merita efortul.

HOROSCOP 15 decembrie - Taur

Venus ajunge astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general. Pe fondul acestui ingres, sunt favorizaţi(te) nativii(ele) care activează în cadrul unui proiect sau într-un parteneriat ori care iau orice decizie financiară cu partenerul de viaţă. Eşti, în cele mai multe cazuri, pe aceeaşi lungime de undă cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale în ceea ce priveşte resursele comune şi ce puteţi realiza cu ele. Astfel, se întrevede o perioadă bună pentru investiţii realizate împreună, pentru proiecte care vă aduc laolaltă forţele, experienţa şi abilităţile. Recompensele vor fi, negreşit, pe măsură.

HOROSCOP 15 decembrie - Gemeni

Venus intră azi în casa parteneriatelor din harta ta solară. Se anunţă deci veşti bune pe plan relaţional, atât pentru nativii(ele) implicaţi(te) într-o relaţie pe plan sentimental, cât şi pentru cei(le) care sunt încă în căutarea partenerului potrivit. Dacă te afli în prima categorie, Venus va anima viaţa de cuplu, iar dacă încă nu ai cunoscut pe acel cineva, s-ar putea să ai parte de mai mulţi(te) admiratori(oare) decât de obicei. Dacă activezi într-un parteneriat sau într-o echipă, vei constata că te înţelegi mai bine cu cei cu care lucrezi, iar asta se reflectă în rezultatele pe care le aveţi.

HOROSCOP 15 decembrie - Rac

Venus migrează astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar. Pentru tine, asta înseamnă că te bucuri de o comunicare eficientă cu tovarăşii de la serviciu, iar atmosfera este mai puţin încordată decât în ultima vreme. Efectul acestor schimbări se va vedea în randamentul de care dai dovadă, în sensul în care acesta va creşte fără să depui eforturi suplimentare. De asemenea, s-ar putea să simţi nevoia să ai mai multă grijă de tine, să te duci la tratamente corporale ori să fii puţin mai exigent(ă) cu ce mănânci şi cât dormi. Asta îţi va da energie.

HOROSCOP 15 decembrie - Leu

Venus ajunge azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că te aşteaptă nişte săptămâni ca de vis alături de partenerul de viaţă şi/ sau de cei mici. O fi apropierea sărbătorilor care vă aduce mai aproape sau poate că se schimbă ceva în atmosferă care face ca timpul împreună să fie unul de-a dreptul memorabil. În cazul în care nu ai cunoscut încă pe acel cineva, s-ar putea ca astrele să îţi aducă în cale o persoană cu totul special. Iar pentru cuplurile pregătite să-şi formeze o familie, se anunţă veşti bune.

HOROSCOP 15 decembrie - Fecioară

Venus pătrunde astăzi în casa familiei din harta ta solară, îndulcind atmosfera în raport cu cei dragi. Este atâta linişte şi armonie între voi încât orice moment petrecut împreună cu familia te reîncarcă de energie. Ajută şi faptul că te bucură sincer prezenţa lor, că aveţi subiecte comune pe marginea cărora să glumiţi şi să vă veseliţi. Dacă pentru multe alte persoane această perioadă este una grea, a compromisurilor cu cei dragi în ceea ce priveşte pregătirile de Crăciun, pe voi vă aduc mai aproape astfel de activităţi şi vă dau prilejul să descoperiţi noi zone de compatibilitate-n plan relaţional.

HOROSCOP 15 decembrie - Balanţă

Venus progresează azi în casa comunicării din horoscopul tău general. Tranzitul său prin acest sector te face plăcut(ă) de cei din jurul tău, o prezenţă la mare căutare atât în plan profesional, cât şi la nivel social. Ştii exact ce şi când ar fi cel mai bine să spui pentru a lăsa o impresie pozitivă, pentru a pune bazele unor relaţii de pe urma cărora vei avea de câştigat mai devreme sau mai târziu. Nici nu este de mirare aşadar că se anunţă o perioadă bună pentru negocieri, audienţe, şedinţe şi interviuri de anagajare. Rezultatele scontate nu te vor ocoli.

HOROSCOP 15 decembrie - Scorpion

Venus poposeşte astăzi în casa banilor şi a bunurilor din harta ta solară, ceea ce înseamnă că s-ar putea să întâmpini sărbătorile de iarnă cu un buget mai mare decât te-ai fi aşteptat. Mai exact, s-ar putea să te intersectezi zilele acestea cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Asta te ajută să nu porţi grija cheltuielilor pentru cadouri şi să dai o mână de ajutor lui Moş Crăciun fără să te uiţi la bani. Totuşi, se recomandă să urmăreşti cele mai bune oferte, să nu dai mai mult decât face.

HOROSCOP 15 decembrie - Săgetător

Cu Venus în semnul naşterii tale, tu ar trebui să te numeri printre priorităţile tale principale în săptămânile care urmează. Pregăteşte-te să întâmpini noul an cu un look nou, cu o altă atitudine vis-a-vis de propria persoană şi/ sau cei din jurul tău. Cu siguranţă ai aflat multe lucruri noi despre tine însuţi(ăţi) şi cei care te înconjoară în ultima perioadă, iar acum ar fi cel mai bun moment să integrezi aceste lecţii în crezul tău personal, în imaginea şi felul în care te prezinţi pe toate planurile. În felul acesta, încrederea în propria persoană va avea mult de câştigat.

HOROSCOP 15 decembrie - Capricorn

Venus intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce poate avea efecte dintre cele mai diverse în viaţa ta. În cazul unor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre debutul unei relaţii ţinute momentan departe de ochii curioşilor, cu cineva din trecutul amoros sau cu o persoană cunoscută de curând. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să fie vorba despre nişte sentimentele ascunse, pe care nu au curajul să le dezvăluie încă. În orice caz, universul tău interior este destul de încercat în această perioadă şi trebuie să ai grijă să menţii un echilibru.

HOROSCOP 15 decembrie - Vărsător

Venus poposeşte azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din harta ta solară. Asta înseamnă că, în săptămânile care urmează, faci progrese importante în ceea ce priveşte aceste aspecte sau cunoşti persoane care te pot ajuta să îţi transpui visurile în realitate. De asemenea, se dinamizează viaţa ta socială, în sensul în care venirea sărbătorilor de iarnă restabileşte legături care s-au răcit treptat şi prilejuieşte începerea unor noi prietenii cu persoane de care te leagă viziuni şi idealuri comune. În plus, eşti mai entuziast(ă) în privinţa viitorului şi simţi că se aranjează frumos lucrurile pentru 2021.

HOROSCOP 15 decembrie - Peşti

Venus ajunge azi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce face să te bucuri de mai multă atenţie şi recunoaştere în plan profesional. Acest lucru se datorează poate impresiei pe care o faci unor superiori noi sau faptului că ai avut parte de performanţe care te recomandă. În orice caz, cert este că toate privirile sunt aţintite asupra ta, iar asta îţi poate aduce şi beneficii, dar şi responsabilităţi şi răspundere suplimentare, greu de dus pe finalul unui an cum a fost 2020. Încearcă totuşi să nu dai cu piciorul oportunităţii acestei vizibilităţi de care te bucuri acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici