HOROSCOP 15 februarie. Zodiile se confruntă cu tensiuni şi situaţii neprevăzute. Riscă să piardă şi bani

Luna din Leu aderă azi la un careu tensionat cu Uranus din Taur, motiv pentru care există riscul să apară tensiuni sau situaţii neprevăzute care le pot crea zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) probleme destul de serioase.

7894 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 februarie. Zodiile se confruntă cu tensiuni şi situaţii neprevăzute. Riscă să piardă şi bani

HOROSCOP 15 februarie. Zodiile se confruntă cu tensiuni şi situaţii neprevăzute. Riscă să piardă şi bani

HOROSCOP 15 februarie - Berbec 

Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli întrucât există riscul să depăşeşti limita de buget pe care ţi-ai impus-o pentru un articol care nu figurează pe lista de cumpărături. Cel mai probabil, vorbim de riscul unor cumpărături pe care ţi le-ai permite fără prea multe eforturi dacă ai avea răbdare şi ai cerceta puţin piaţa pentru a descoperi cel mai convenabil preţ. Aşadar, în loc să marşezi în direcţia primei oferte, încearcă să vezi dacă nu cumva îl găseşti la un preţ mai convenabil pe un alt sit sau într-un alt magazin. Aceeaşi recomandare se aplică şi în cazul cadourilor.

HOROSCOP 15 februarie - Taur 

Ceva din comportamentul unui membru al familiei pare să te deranjeze suficient de mult încât să îţi ieşi din fire, lucru cu care nici tu nu eşti obişnuit(ă), dat fiind că eşti o persoană calmă, care nu răspunde prea uşor provocărilor. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un comentariu care îţi cade greu ori de nişte supărări care s-au tot adunat şi acum ies la suprafaţă. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să ai grijă astăzi cum gestionezi stresul şi nervii. În caz contrar, se poate ajunge la reproşuri şi la situaţii greu de reparat.

HOROSCOP 15 februarie - Gemeni

Gândul îţi fuge astăzi la trecut şi la momente nu tocmai fericite ori la persoane care nu mai fac parte din peisajul actual. În felul acesta, rişti să faci unele comparaţii cu prezentul care îţi sunt potrivnice şi care te pot aduce în situaţia de a spune ori de a face lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Poate fi vorba de răni care nu s-au vindecat complet ori de temeri peste care nu ai reuşit să treci. Pentru a le putea procesa eficient, ai nevoie să conştientizezi mai întâi ce se întâmplă.

HOROSCOP 15 februarie - Rac

Nu sunt recomandate astăzi investiţiile în planuri de viitor şi trebuie să te gândeşti de două ori înainte să acorzi ori să soliciţi un împrumut. S-ar putea să îţi pară o idee bună în acest moment, dar există riscul să nu te poţi ţine de anumite angajament. Încearcă să vezi care sunt riscurile la care te expui şi analizează-le cu luare aminte. În caz contrar, există posibilitatea ca unele proiecte să sufere pe viitor sau să te trezeşti că unele relaţii în care ai investit imp şi efort nu sunt ceea ce par a fi fost la început. Fii prudent(ă).

HOROSCOP 15 februarie - Leu

Presiunile de la serviciu planează astăzi destul de greu pe umerii tăi, motiv pentru care s-ar putea să percepi sarcinile şi aşteptările din acest sector ca fiind mai împovărătoare decât de obicei. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de nişte obstacole în ceea ce priveşte relaţionarea cu superiorii. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să îţi asumi unele lucruri şi să mergi înainte, cu toate că unele provocări pot părea imposibil de gestionat eficient. Caută să ai mai multă încredere în tine şi vei vedea că, în timp, lucrurile se vor aşeza într-un fel sau altul.

HOROSCOP 15 februarie - Fecioară 

Nu eşti într-o stare de spirit prea bună, iar din acest motiv, s-ar putea ca multe lucruri care îţi par, de obicei, uşoare să fie percepute azi ca pe o corvoadă. Poate fi vorba de un sentiment trecător în unele situaţii, iar în altele, de nemulţumiri care se tot adună de ceva vreme încoace. Trebuie să te lămureşti prima oară de unde pleacă problemele şi să eviţi, pe cât se poate, mediile şi situaţiile care îţi alimentează această energie negativă. Ai nevoie să priveşti lucrurile cu detaşare şi să te bucuri de cele care sunt pozitive în peisajul tău actual.

HOROSCOP 15 februarie - Balanţă

Te confrunţi astăzi cu griji în ceea ce priveşte unele planuri de viitor sau o relaţie de prietenie. Lucrurile nu au mai mers într-o direcţie bună de ceva vreme încoace, iar din această cauză, au început să apară temeri sau neînţelegeri. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu iei decizii sub impulsul momentului pentru că există riscul să percepi unele lucruri ca fiind mai rele decât sunt de fapt. Impune-ţi unele teme de gândire pentru zilele care urmează şi vei vedea că îţi va prinde foarte bine să te gândeşti la ele mai pe îndelete, cu o oarecare detaşare necesară.

HOROSCOP 15 februarie - Scorpion 

Pot apărea astăzi tensiuni între tine şi unii colegi de muncă, generate cel mai probabil de faptul că există un dezechilibru la nivelul raportului de forţe din relaţia voastră. În alte cazuri, luptele pentru putere se duc între nativii(ele) acestui semn şi partenerii(ele) de viaţă, care încearcă să se impună cu orice preţ, chiar în detrimentul binelui comun. Indiferent de situaţia în care te găseşti, este cert faptul că trebuie să formezi o echipă cu cei cu care lucrezi şi cu persoana cu care convieţuieşti. În caz contrar, veţi pierde resurse preţioase pe discuţii în contradictoriu care nu duc nicăieri.

HOROSCOP 15 februarie - Săgetător

Pe plan profesional, te aşteaptă o zi destul de aglomerată şi solicitantă. De vină s-ar putea să fie volumul de sarcini care ţi-a fost delegat sau faptul că nivelul lor de complexitate îl depăşeşte pe cel cu care ai fost obişnuit(ă) pân-acum. În alte situaţii, s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre o stare fizică ce nu permite un efort susţinut, de o oboseală care te împiedică să îţi duci planurile la bun sfârşit. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu te neglijezi întrucât săptămâna este abia la început şi ai nevoie să îţi conservi energia pe cât posibil.

HOROSCOP 15 februarie - Capricorn 

Atmosfera din cuplu ori în raport cu copiii nu este cea mai armonioasă astăzi. Există unele diferenţe mari în ceea ce priveşte dorinţele tale în raport cu aşteptările lor faţă de tine şi invers. Cel mai probabil, la mijloc se află o problemă de comunicare, o neînţelegere care a căpătat proporţii mai mari decât era cazul din cauză că nu a fost lămurită la timp. Timpul nu este pierdut şi lucrurile se pot schimba în bine, dar trebuie să iei atitudine şi să nu te culci pe-o ureche, crezând că dacă nu vorbeşti despre o problemă, ea nu există.

HOROSCOP 15 februarie - Vărsător

Apar astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, iar problema se trage de pe urma faptului că aveţi păreri diferite despre modul în care ar trebui gestionate unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Poate că perspectivele voastre nu sunt chiar atât de incompatibile pe cât par la prima vedere, dar pentru a vedea unde se întâlnesc, este necesar să porţi un dialog deschis şi trebuie să îţi asumi că există riscul să se ajungă şi la unele replici destul de usturătoare. Încearcă să dai dovadă de transparenţă şi disponibilitate de a ajunge la un consens în situaţia dată.

HOROSCOP 15 februarie - Peşti

Poate fi dificil astăzi să porţi un dialog cu unii colegi de serviciu, cu toate că, în contextul sarcinilor de serviciu de pe agenda zilnică, trebuie să funcţionaţi ca un ceas elveţian. Aşadar, trebuie să ţii cont de faptul că rişti că pierzi timp şi resurse preţioase dacă nu încerci să ajungi la un consens cu ei în privinţa acelor chestiuni care vă vizează pe toţi într-o măsură sau alta. Încearcă să vezi dacă nu cumva se întâlnesc părerile voastre, dacă nu există aspecte în privinţa cărora puteţi ajunge la un compromis satisfăcător pentru toate părţile. Totul ţine de disponibilitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici