HOROSCOP 15 MAI 2023, LUNI - Berbec, nu te enerva pe partenerul tău! Leule, nu poţi citi mintea partenerului, dar eşti intuitiv

3907 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 MAI 2023, LUNI - Berbec, nu te enerva pe partenerul tău! Leule, nu poţi citi mintea partenerului, dar eşti intuitiv

Bing AI- DALL/E

Berbec: Lucrurile nu ies aşa cum sperai astăzi, dar nu te enerva pe partenerul tău. El este de partea ta. Fă o plimbare pentru a-ţi elibera tensiunea. Când eşti mai calm, el îţi poate oferi confort.

Taur: Luna este în Vărsător şi îţi oferă toată energia necesară pentru a te conecta la adevărata ta identitate 

Gemeni: Foloseşte-ţi puterile de observaţie pentru a câştiga înţelegere cu iubitul tău. Observă ce cărţi citeşte şi ce muzică ascultă. Apoi surprinde-l cu un cadou care să îi arate că eşti atentă .

Rac: Un singur cuvânt rezumă ceea ce simţi: pasiune. Dorinţa ta pentru partener nu poate fi supraestimată! Nu îi spune doar ce simţi, arată-i. Acţiunile tale vor vorbi mult mai tare decât orice cuvânt.

Leu: Nu poţi citi mintea, dar eşti atât de intuitiv încât partenerul tău ar putea crede că poţi! Poţi să percepi semne subtile pe care el nici nu ştie că le dă. Răspunde la nevoile lui înainte să le ceară.

Fecioară: Horoscopul zilei de 15 mai 2023 te sfătuieşte să nu te îndoieşti de abilităţile tale. Ai tendinţa să te pui singur la pământ. Învaţă să ai mai multă încredere în forţele proprii şi să abordezi o situaţie complicată cu optimism.

Balanţă: Îţi aminteşti când nu voiai să împarţi jucăriile? Astăzi te confrunţi cu aceleaşi sentimente. Ai încredere în partenerul tău să se joace frumos cu bunurile tale preţioase şi lasă-l să aibă o şansă. 

Scorpion: Ai curajul să încerci lucruri noi şi abilitatea de a le duce la bun sfârşit. Introdu partenerul în acea idee la care te-ai gândit. Şansele sunt că el va fi deschis la orice.

Săgetător: Taie drama din relaţie şi voi doi puteţi face orice. O îndeletnicire pe care o doreai pentru că îţi era teamă că va fi prea complicată poate fi realizată simplu, în mod elegant. 

Capricorn: Dacă ai încercat să alegi între două lucruri la fel de bune, implică-ţi partenerul în decizia luată de tine. Spune-i că vei merge cu orice va alege el (şi fii sincer)!.

Vărsător: Tu şi partenerul tău aveţi o relaţie dulce împreună.   Alegeţi o activitate care vi se potriveşte amândurora şi implicaţi-vă direct.

Peşti: Dacă nu eşti sigur care ar putea fi următorul pas, ia-ţi timp. Discută-ţi problemele cu partenerul tău şi ascultă-i părerile o vreme. Vei şti când să faci următorul pas.

 

Sursa - Astrology.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici