HOROSCOP 15 septembrie 2021. Marte în Balanţă. Încredere de sine, dar şi decizii pripite pentru patru zodii

Marte intră astăzi în zodia exilului său diurn, Balanţa, unde rămâne până pe 30 octombrie. Pe parcursul tranzitului său, simt un imbold de energie şi încredere în sine semnele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător), care s-ar putea să aibă şi de suferit din cauza încăpăţânării sau a deciziilor pripite.

17816 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 septembrie 2021. Marte în Balanţă. Încredere de sine, dar şi decizii pripite pentru patru zodii

HOROSCOP 15 septembrie 2021. Marte în Balanţă. Încredere de sine, dar şi decizii pripite pentru patru zodii

HOROSCOP 15 septembrie 2021 - Berbec

Marte intră azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că spiritul de competiţie se face simţit în săptămânile următoare atât în planul vieţii de cuplu, cât şi la locul de muncă. Este drept că prin concurenţă se naşte progresul, dar trebuie să ai mare grijă ce anume înţelegi prin competiţie în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Există riscul să vă puneţi piedici mai mult decât să vă ajutaţi unul pe celălalt, iar în acest caz, s-ar putea ca beneficiile acestui tranzit de altfel util să se transforme în dezavantaje.

HOROSCOP 15 septembrie 2021 - Taur

Marte ajunge astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă, pe de-o parte, că în săptămânile viitoare dai dovadă de mai mult randament la serviciu şi de mai multă energie în general. Pe de altă parte, acest lucru poate denota şi faptul că îţi faci mai greu timp de pauze, că tinzi să te pierzi în ceea ce ai de făcut. Din acest motiv, te confrunţi cu riscul de a avea parte de episoade de suprasolicitare, din care nu-ţi vei reveni prea uşor dacă nu echilibrezi cumva perioadele de efort cu cele de repaus.

HOROSCOP 15 septembrie 2021 - Gemeni

Marte poposeşte azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, fapt care înseamnă, pe de-o parte, că dai dovadă de mai multă spontaneitate în viaţa de cuplu şi/ sau în raport cu copiii. Pe de altă parte, însă, s-ar putea să apară, în săptămânile următoare, şi situaţii în care se dă dovadă la voi în familie de gelozie şi posesivitate, care nu vă fac deloc bine pe termen lung. În cazul în care te întâlneşti cu cineva, ar fi indicat să nu grăbeşti lucrurile. Lasă-le să se dezvolte natural pentru a profita din plin de potenţialul lor.

HOROSCOP 15 septembrie 2021 - Rac

Marte intră astăzi în casa familiei din astrograma ta solară, ceea ce denotă faptul că atmosfera de acasă este, în aceste săptămâni, dinamică şi se întâmplă multe lucruri în gospodărie şi în raport cu cei dragi. Dacă derulezi lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, de exemplu, acestea s-ar putea să evolueze mai repede decât te-ai fi aşteptat. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că s-ar putea înmulţi momentele în care se încing orgoliile acasă şi rişti să ajungi la cuţite cu cei dragi. Din acest motiv, se recomandă atenţie în privinţa subiectelor cu potenţial de dispută.

HOROSCOP 15 septembrie 2021 - Leu

Marte îşi face apariţia astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna faptul că, în săptămânile care urmează, dai dovadă de mai multă asertivitate în raport cu ceilalţi. Ştii când să asculţi şi când să intervii pentru a-ţi impune punctul de vedere, iar dacă ai parte, în săptămânile viitoare, de negocieri sau interviuri de angajare, şansele sunt mari ca acestea să se termine în favoarea ta. Pe de altă parte, însă, creşte foarte mult şi riscul de conflicte, deci ai grijă să nu dai curs dezbaterilor dacă ştii că argumentele tale pot fi demontate uşor.

HOROSCOP 15 septembrie 2021 - Fecioară

Marte îşi face azi intrarea în casa banilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea ca ritmul în care realizezi profituri şi cheltuieli să fie mai accelerat decât de obicei. Cu alte cuvinte, rişti să faci bani cu aceeaşi rapiditate cu care îi cheltuieşti. Din acest motiv, s-ar putea să nu simţi sumele care îşi intră în buzunar pe lângă salariu. Trebuie să ai grijă, de asemenea, la deciziile financiare pe care le iei în următoarele săptămâni, căci există riscul ca acestea să se bazeze mai mult pe instinct decât pe un calcul foarte atent al riscurilor implicate.

HOROSCOP 15 septembrie 2021 - Balanţă

Marte începe astăzi să tranziteze semnul naşterii tale, fapt pentru care, în săptămânile care urmează, s-ar putea să te bucuri de mai multă energie decât de obicei. De asemenea, s-ar putea să dai dovadă de mai multă asertivitate atât în planul vieţii personale, cât şi la locul de muncă. Altfel spus, te impui mai uşor şi laşi impresia unei persoane care ştie să rămână în controlul lucrurilor, indiferent de ce anume se poate întâmpla. Ai grijă, însă, căci s-ar putea să existe persoane care interpretează greşit această atitudine a ta, care pot crede despre tine că eşti încrezut(ă) ori condescendent(ă).

HOROSCOP 15 septembrie 2021 - Scorpion

Marte poposeşte azi în casa subconştientului din astrograma ta generală, fapt pentru care s-ar putea să fii mai introspectiv(ă) în perioada următoare. Pe de altă parte, însă, ai putea să ai mai mult curaj să înfrunţi persoane sau situaţii din trecut care continuă să facă parte din peisajul prezent, cu toate că nu îţi fac bine. În acelaşi timp, s-ar putea să revină alte episoade sau alţi oameni de mai demult în viaţa ta, care nu au cele mai bune intenţii. Trebuie să ai mare grijă cum le/îi gestionezi, căci dacă nu eşti stăpân(ă) pe tine, îţi vor invada prezentul.

HOROSCOP 15 septembrie 2021 - Săgetător

Marte ajunge astăzi în casa planurilor de viitor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că, în săptămânile care urmează, s-ar putea ca acestea să înregistreze progrese la o viteză la care nu te-ai fi aşteptat. Tot pe perioada acestui tranzit, s-ar putea să intre în viaţa ta persoane noi, care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. Unele din ele merită să îţi devină prieteni, dar trebuie să ţii cont de faptul că sub unele zâmbete binevoitoare se pot ascunde intenţii nu tocmai bune. Dacă observi nişte semnale de alarmă, încearcă să nu le ignori, ci să ţii cont de ele.

HOROSCOP 15 septembrie 2021 - Capricorn

Marte îşi face azi intrarea în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce ar putea denota că ascensiunea ta profesională se derulează într-un ritm mai rapid în perioada care urmează. În plus, dai dovadă de mai multă asertivitate în planul carierei, ceea ce te ajută să te impui drept o figură care ştie să se facă remarcat(ă) nu numai prin realizările sale, ci şi prin modul în care interacţionează cu ceilalţi. Ai grijă, însă, căci pot exista persoane care nu văd cu ochi buni această atitudine a ta, care pot crede despre tine că încerci să epatezi prea mult.

HOROSCOP 15 septembrie 2021 - Vărsător

Marte începe azi să tranziteze casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pentru unii(ele) nativii(e) ai(le) acestui semn, acest lucru ar putea să însemne că pleacă într-o delegaţie ori o vacanţă cândva în următoarele săptămâni. Pentru alţii(tele), ar putea să denote faptul că trebuie să treacă printr-o sesiune grea de examene ori să se confrunte cu o problemă birocratică destul de complexă. Oricare ar fi situaţia, cert este că toate aceste experienţe le vor oferi multe lecţii extrem de valoroase pe viitor, care îi vor ajuta să treacă mai uşor peste astfel de momente.

HOROSCOP 15 septembrie 2021 - Peşti

Marte poposeşte astăzi în casa relaţiilor şi a parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că s-ar putea existe un oarecare nivel de tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Pe de altă parte, însă, aceasta poate ajuta la stimularea spiritului de concurenţă, ceea ce poate avea beneficii atât pe plan personal, cât şi la nivel profesional. Aşadar, încearcă să vezi dacă poţi controla energiile acestui tranzit, dacă le poţi pune în slujba proiectelor pe care le ai pe rol în raport cu persoana iubită şi/ sau cu colegii de muncă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici