HOROSCOP 16 aprilie. Lună Plină azi. Aceste zodii trebuie să ia decizii tranşante pentru a restaura echilibrul

Luna Plină de azi se formează în semnul Balanţei, prilej numai bun ca zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) să pună ordine în acele sectoare de viaţă în care s-au manifestat unele dezechilibre în ultima vreme.

12502 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 aprilie. Lună Plină azi. Aceste zodii trebuie să ia decizii tranşante pentru a restaura echilibrul

HOROSCOP 16 aprilie. Lună Plină azi. Aceste zodii trebuie să ia decizii tranşante pentru a restaura echilibrul

HOROSCOP 16 APRILIE - Berbec

Astăzi se formează o Lună Plină în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că în cursul zilei de azi sau al weekend-ului vei vedea care a fost influenţa comportamentului tău în cuplu din ultima vreme. Altfel spus, s-ar putea să apară evenimente care semnalează dacă trebuie să schimbi ceva la modul în care te raportezi la persoana iubită. Poate că nu toate abordările au dus la cele mai bune rezultate şi pot fi schimbate.

HOROSCOP 16 APRILIE - Taur 

Luna Plină de azi se perfectează în casa sănătăţii, semn că organismul s-ar putea să îţi dea de înţeles că trebuie să schimbi ceva la stilul tău de viaţă şi alimentaţie. Încearcă să optezi pentru ajustări de care te poţi ţine pe termen lung. În cazul în care ai luat atitudine astfel cândva în trecutul apropiat, s-ar putea ca zilele acestea să observi progrese în ceea ce priveşte nivelul tău de energie, poate şi greutate.

HOROSCOP 16 APRILIE - Gemeni

Luna Plină de astăzi ocupă casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care te bucuri de momente frumoase în acest weekend alături de cei dragi. Pe de altă parte, este posibil să fi escaladat unele tensiuni în ultima vreme, lucru de care devii conştient mai târziu, când poate fi prea târziu să mai faci ceva pentru a evita un conflict. Aşadar, încearcă să porţi mereu un dialog deschis cu cei dragi.

HOROSCOP 16 APRILIE - Rac 

Luna Plină de azi se perfectează în casa familiei din astrograma ta generală, motiv pentru care weekend-ul acesta este despre cei dragi. Încearcă să petreci mai mult timp împreună cu ei, să vă găsiţi disponibilitatea de a participa la activităţi care vă aduc mai aproape. De asemenea, s-ar putea ca unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului să vadă unele progrese în ceea ce priveşte unele schimbări pe care le-au făcut în gospodărie sau în rutina lor casnică.

HOROSCOP 16 APRILIE - Leu

Luna Plină de astăzi se formează în casa comunicării din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să vezi la ce rezultat au condus strategiile pe care le-ai utilizat în interacţiunea cu ceilalţi. Altfel spus, îţi dai seama când i-ai abordat cum se cuvine şi când ar fi fost mai bine să adopţi un alt ton. În caz contrar, s-ar putea ca unele relaţii să ajungă să bată pasul pe log, să nu evolueze.

HOROSCOP 16 APRILIE - Fecioară 

Luna Plină de azi ocupă casa banilor şi a bunurilor, fapt pentru care s-ar putea să vezi roadele pe care le-au dat strategiile implementate în această perioadă pe plan financiar. Cu alte cuvinte, îţi dai seama dacă ar trebui să strângi laţul în anumite privinţe. În alte situaţii, poate fi vorba de câştiguri realizate de pe urma unor investiţii vechi sau a unor oportunităţi de câştig la care ai lucrat destul de mult de curând.

HOROSCOP 16 APRILIE - Balanţă

Luna Plină de astăzi se formează în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă suficientă energie încât să te ocupi de toate lucrurile pe care ţi-ai propus să le faci astăzi. Pe de altă parte, s-ar putea să te facă mai sensibil(ă) decât de obicei, reacţionând la lucruri pe care altfel le-ai trece cu vederea. Aşadar, încearcă să nu iei în nume personal chestiuni mărunte. În caz contrar, poţi ajunge la conflicte destul de aprinse.

HOROSCOP 16 APRILIE - Scorpion

Luna Plină de azi se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să fii mai receptiv(ă) la ceea ce îţi transmite vocea ta interioară. Pe de altă parte, se manifestă şi o predispoziţie către melancolie, mai ales dacă te gândeşti prea mult la trecut şi laşi anumite regrete să se amestece prea mult în prezent. Încearcă să accepţi anumite lucruri întâmplate de curând pe care nu le-ai putut controla.

HOROSCOP 16 APRILIE - Săgetător

Luna Plină de astăzi ocupă casa vieţii sociale, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu prietenii. Acest eveniment astral anunţă un sfârşit de săptămână plin de evenimente notabile în raport cu ei, fie că este vorba de un eveniment special la care participaţi cu toţii sau de o ieşire pe care aţi programat-o de multă vreme. În orice caz, este cert faptul că îţi prinde bine să petreci mai mult timp cu ei.

HOROSCOP 16 APRILIE - Capricorn

Luna Plină de azi se formează în casa statutului social din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să aibă loc astăzi sau în acest weekend evenimente care te aduc în atenţia celor din jur. În alte cazuri, există riscul să se nască un conflict cu o persoană de sex feminin din familie pe care o consideri o autoritate în cercul tău de apropiaţi, de la care aştepţi confirmări cu privire la anumite decizii.

HOROSCOP 16 APRILIE - Vărsător

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa călătoriilor din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că este o zi propice de petrecut afară, fie că faci o mini-excursie undeva pe aproape sau pleci undeva peste noapte. Fie că alegi să mergi la munte, la ţară sau chiar la mare, cert este că-ţi prinde bine să te decuplezi de la grijile zilnice şi de la ritmul trepidant din localitatea în care locuieşti de fapt.

HOROSCOP 16 APRILIE - Peşti

Luna Plină de azi ocupă casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea să ajungi astăzi la discuţii despre bani cu partenerul de viaţă. În principiu, pari a fi destul de mulţumit(ă) de ceea ce aţi reuşit să realizaţi prin intermediul fondurilor comune, dar mai sunt unele lucruri de ajustat pe viitor, care ţin mai degrabă de modul în care gestionaţi raportul de forţe care există în relaţia voastră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici