HOROSCOP 16 ianuarie. Zi cu amintiri de neuitat pentru aceste zodii. Trebuie să îşi dea frâu liber sentimentelor

  • Luna intră azi în Peşti şi face un sextil armonios cu Marte şi Uranus din Taur şi un altul cu Venus din Capricorn.
  • Pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), se arată aşadar o sâmbătă de neuitat dacă îşi dau frâu liber sentimentelor.
12020 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 ianuarie. Zi cu amintiri de neuitat pentru aceste zodii. Trebuie să îşi dea frâu liber sentimentelor

HOROSCOP 16 ianuarie - Berbec

Se anunţă azi o zi a surprizelor plăcute, mai ales pentru nativii(ele) care lucrează sau se ocupă de proiecte extraprofesionale. Este foarte posibil să se intersecteze cu oportunităţi importante de ordin financiar sau care îi/le pot pune într-o poziţie mai favorabilă, mai vizibilă în domeniul lor de activitate. Şansele sunt mari să fie vorba despre lucruri la care nu te-ai aşteptat, despre un sprijin pe care nu l-ai anticipat dintr-o sursă care te surprinde total.

HOROSCOP 16 ianuarie - Taur  

Se întrevede astăzi o zi plăcută pentru tine din mai multe puncte de vedere. Apar tot felul de lucruri şi veşti care te entuziasmează, cu privire la planuri de viitor sau proiecte de grup. De asemenea, s-ar putea ca o discuţie pe care o porţi cu un prieten să îţi deschidă noi orizonturi, să te impulsioneze să priveşti dintr-un alt unghi anumite lucruri care se întâmplă acum în viaţa ta. Vei avea mult de câştigat.

HOROSCOP 16 ianuarie - Gemeni  

S-ar putea să te afli şi tu astăzi în ipostaza în care te propulsează în faţă tot felul de circumstanţe pozitive din viaţa ta. Printr-un concurs fericit de împrejurări, ajungi să iei contactul cu unele persoane cu multă autoritate în domeniu şi în comunitatea în care trăieşti. Din acest motiv, este foarte important cum îţi joci cărţile astăzi şi imaginea pe care o transmiţi celorlalţi despre tine. Dă dovadă de profesionalism şi de mult tact.

HOROSCOP 16 ianuarie - Rac  

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care comunică bine cu cei din jur, care pot lega astăzi prietenii noi sau care pot dezvolta relaţii deja existente. În orice caz, este clar faptul că performezi bine la nivel social, iar dacă ai programate azi negocieri, şansele sunt mari ca acestea să se încheie în favoarea ta. De asemenea, astrele încurajează ieşirile cu prietenii, dar şi discuţiile cu persoana iubită în ceea ce priveşte planurile comune de viitor.

HOROSCOP 16 ianuarie - Leu

Te bucuri astăzi de productivitate în tot ceea ce întreprinzi la nivel profesional. Te distingi prin părerile pe care le emiţi la locul de muncă, prin efortul de care dai dovadă, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Dacă nu lucrezi astăzi conform programului, dar vrei să te remarci printr-un proiect pe care îl livrezi mai repede cât prevede termenul-limită, încearcă să îţi găseşti timp astăzi să te ocupi de el. Vei face progrese mari.

HOROSCOP 16 ianuarie - Fecioară

Astăzi eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă. Discutaţi despre orice cu uşurinţă, aveţi viziuni asemănătoare, ceea ce înseamnă că nu vei întâmpina deloc probleme în a ajunge la o concluzie similară. Iar dacă eşti, momentan, doar în stadiul întâlnirilor romantice cu cineva special, s-ar putea ca ziua de astăzi să aducă noi progrese către o relaţie în toată regula. Descoperiţi că sunteţi chiar mai compatibili decât ţi-ai fi imaginat la început.

HOROSCOP 16 ianuarie - Balanţă 

Astrele au grijă astăzi să-ţi confere energia de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus să realizezi. Fie că vrei să faci progrese în cadrul unui proiect la serviciu sau să te ocupi de unele treburi restante în gospodărie, este clar că vei obţine rezultatele scontate. Pe de altă parte însă, trebuie să îţi faci timp şi pentru odihnă, mai ales dacă ai făcut nopţi albe de curând.

HOROSCOP 16 ianuarie - Scorpion

Comunici astăzi foarte bine cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, dar ai grijă că asta s-ar putea să fie graţie faptului că nu ai atins subiecte sensibile. Aşadar, poate nu ar fi o idee prea bună să îţi încerci norocul, să pui pe tapet teme care ar putea produce tensiuni între voi. În caz contrar, s-ar putea ca atmosfera din familie să sufere destul de mult. Concentrează-te mai mult pe ceea ce vă apropie.

HOROSCOP 16 ianuarie - Săgetător  

Pentru tine, se prefigurează o zi perfectă în care să te ocupi de treburi casnice, să faci unele investiţii în spaţiul de locuit sau în cele de trebuinţă pentru tine şi cei dragi. Vei vedea că, dacă le antrenezi şi pe rude în proiectele casnice, veţi avea mult spor împreună şi vei finaliza cu bine chiar şi sarcinile restante. În plus, te bucuri de o atmosferă liniştită acasă, care te ajută să îţi reîncarci bateriile.

HOROSCOP 16 ianuarie - Capricorn

Astrele îţi potenţează azi abilităţile de comunicare şi socializare, semn că vei conduce în direcţia dorită orice conversaţie pe care o începi. Ştii cum să te pliezi pe interlocutor, să convingi că punctul tău de vedere este cel la care ar trebui să adere partenerii tăi de discuţie. Asta îţi dă un avantaj destul de mare şi ar fi păcat să nu îl capitalizezi cumva, tratând azi proiecte pe termen mai lung sau mai scurt.

HOROSCOP 16 ianuarie - Vărsător  

Din punct de vedere financiar, te bucuri de stabilitate în această perioadă, ceea ce îţi dă libertatea şi siguranţa să faci unele investiţii la care te gândeai de mult timp. De asemenea, s-ar putea ca unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului să se intersecteze cu unele oportunităţi financiare care îi iau prin surprindere. În orice caz, nu te confrunţi cu temeri din acest punct de vedere şi asta îţi dă libertatea să te răsfeţi puţin şi tu.

HOROSCOP 16 ianuarie - Peşti

Te gândeşti astăzi cu speranţă la proiectele şi planurile tale pentru anul acesta, iar astrele îţi dau toate motivele să fii optimist(ă). Se arată oportunităţi de a lega colaborări sau de a primi feedback din partea unor persoane care au mai multă experienţă în sectorul în care intenţionezi tu să te dezvolţi în perioada următoare. Sau poate că primeşti ajutor de ordin material pentru a-ţi pune în mişcare iniţiativele, pentru a începe să vezi rezultate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici