HOROSCOP 17 februarie. Alegeri dificile care se dovedesc inspirate. Vezi care sunt zodiile care se află în această ipostază

Luna din Fecioară face azi o opoziţie cu Jupiter din Peşti şi un trigon armonios la Uranus din Taur. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) se confruntă cu alegeri dificile, dar cel puţin în cazul Fecioarelor, acestea se dovedesc a fi fost inspirate.

6609 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 februarie. Alegeri dificile care se dovedesc inspirate. Vezi care sunt zodiile care se află în această ipostază

HOROSCOP 17 februarie. Alegeri dificile care se dovedesc inspirate. Vezi care sunt zodiile care se află în această ipostază

HOROSCOP 17 februarie - Berbec 

La locul de muncă, se prefigurează azi o zi plină şi solicitantă şi nu de puţine ori s-ar putea să ai senzaţia că nu vei fi capabil(ă) să duci la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus. Pe de altă parte, există şi anumiţi factori care te motivează să mergi înainte şi să ţii de sarcinile care îţi revin pe agenda zilnică. Poate fi vorba de activităţi care pot să îţi aducă venituri în plus ori de proiecte care pot să te aducă mai aproape de o mărire salarială. Aşadar, ai toate motivele să-ţi aduni forţele şi să tragi tare.

HOROSCOP 17 februarie - Taur

Poate fi greu astăzi să îţi găseşti timpul şi energia de a investi atât în planurile tale pe termen lung, cât şi în ceea ce ţi-ai propus să faci azi ori în activităţile care ţi-ar aduce satisfacţii imediate. Din acest motiv, ar fi indicat să te axezi doar pe unele preocupări şi să le laşi pe celelalte pentru altă dată. Astăzi este indicat să te concentrezi pe proiectele pe termen scurt şi pe relaţia de cuplu ori cu cei mici. În felul acesta, vei reuşi să profiţi de oportunităţile pe care ţi le aduce ziua în aceste sectoare de viaţă.

HOROSCOP 17 februarie - Gemeni 

Poate fi complicat azi să stabileşti un echilibru între implicarea de care dai dovadă în carieră şi cea pe care o afişezi faţă de sectorul vieţii de familie. Pe de altă parte, cele mai mari satisfacţii vin din cel de-al doilea domeniu, acolo unde te bucuri de oportunităţi de a consolida relaţia cu apropiaţii. Acestea sunt cu atât mai importante în contextul nativilor(elor) care au experimentat tensiuni în raport cu apropiaţii în ultima vreme şi care vor să lucreze la ele în aşa fel încât să repare problemele care le-au dat de furcă în raport cu cei dragi de curând.

HOROSCOP 17 februarie - Rac

Planează astăzi riscul unor tensiuni între tine şi interlocutorii tăi, cel mai probabil din cauza unor diferenţe de viziune şi/ sau de mentalitate care riscă să iasă la iveală atunci când se abordează unele subiecte mai sensibile ori controversate. Aveţi însă alte lucruri în comun, cum ar fi unele proiecte pe termen lung sau iniţiative pe care intenţionaţi să le demaraţi cât de curând, care vă ajută să gestionaţi mai uşor aceste incompatibilităţi. În fond, în astfel de momente, nu trebuie decât să daţi dovadă de deschidere faţă de alte perspective decât cele cu care sunteţi obişnuiţi(te) în mod normal.

HOROSCOP 17 februarie - Leu 

Din punct de vedere financiar, se anunţă o zi haotică la orizont. S-ar putea să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus sau să apară plăţi pe care ai crezut că ai reuşit să le eviţi cu succes. Apar însă şi veşti bune, cel mai probabil în legătură cu unele oportunităţi de a realiza profituri, de a umple golurile rămase în buget de pe urma unor achiziţii care şi-au lăsat amprentra asupra lui. Încearcă să vezi dacă poţi schimba totuşi ceva la atitudinea ta în raport cu finanţele, astfel încât să nu se mai ivească astfel de situaţii în viitorul apropiat.

HOROSCOP 17 februarie - Fecioară

Pot interveni azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă ori în raport cu cei cu care lucrezi. În a doua parte a zilei, se instalează din nou armonia între tine şi ei, iar din câte se pare, ţi se dă câştig de cauză cu privire la cele discutate. Se întâmplă ceva care le demonstrează celor de lângă tine că aveai dreptate şi că trebuiau să aibă încredere în tine de la bun început. Până la urmă, s-ar putea ca problema să fi plecat de la ceva din atitudinea ta şi nu neapărat de la un aspect al perspectivei tale.

HOROSCOP 17 februarie - Balanţă

Te numeri şi tu printre nativii(ele) care au parte azi de o zi aglomerată şi stresantă la locul de muncă. Vei face însă cu bine faţă tuturor provocărilor dacă asculţi de vocea ta interioară, de ceea ce îţi spune intuiţia că ar trebui să faci în legătură cu problemele întâmpinate la serviciu. Încearcă să ai mai multă încredere în ea şi vei vedea că, de fapt, aveai răspunsurile la toate întrebările complexe care te frământă în această perioadă. Pe de altă parte, există riscul să te lezeze anumite lucruri pe care, de obicei, le treci cu vederea destul de uşor.

HOROSCOP 17 februarie - Scorpion 

S-ar putea să te împarţi astăzi cu greu între angajamentele luate faţă de prieteni sau în viaţa socială în general şi cele faţă de partenerul de viaţă şi/ sau copii. S-ar putea însă ca, în raport cu cei din urmă, să reuşeşti să amâni unele activităţi, astfel încât să te poţi concentra pe acele planuri care nu pot fi reprogramate pentru un alt moment din săptămână. Încearcă să acorzi mai mult din timpul tău acelor persoane dragi care au nevoie imediată de ajutorul tău sau cu care nu ai reuşit să petreci prea multe momente de activitate în ultima perioadă.

HOROSCOP 17 februarie - Săgetător 

Poate fi greu astăzi să păstrezi un echilibru între viaţa profesională şi cea de familie. Se întâmplă multe lucruri importante în carieră şi ar fi păcat să nu baţi fierul cât este cald. Aici intervine capacitatea ta de a-i face pe cei dragi să îţi înţeleagă priorităţile, mai cu seamă că de beneficiile acestor şanse de a te afirma se vor bucura şi ei indirect. Aşadar, încearcă să veţi cum îţi poţi reprograma unele sarcini casnice, astfel încât să te poţi ocupa de proiectele de la serviciu. În caz contrar, rişti să te alegi cu unele reproşuri destul de usturătoare.

HOROSCOP 17 februarie - Capricorn 

Există riscul astăzi să te confrunţi cu unele tensiuni în raport cu unii parteneri de discuţie. Viziunile voastre nu par a fi într-atât de diferite, doar că îţi este mai greu decât de obicei să vezi unde anume se întâlnesc. Ori poate că îţi este uşor să găseşti un consens în raport cu anumite subiecte, dar în privinţa altora, acest lucru îţi este aproape imposibil. Poate că ar ajuta dacă ai încerca să te detaşezi emoţional şi să te concentrezi pe obiectivele voastre pe termen lung. În felul acesta, veţi ajunge mult mai repede la un teren comun de discuţii.

HOROSCOP 17 februarie - Vărsător

În plan financiar, s-ar putea să nu ai parte de o zi prea bună, căci veniturile nu par a fi în echilibru cu cheltuielile, iar cele din urmă le depăşesc pe cele dintâi. Dacă nu dispui de fondurile necesare pentru a acoperi unele plăţi neaşteptate, s-ar putea să te poată ajuta cineva din familie dacă le faci cunoscut impasul în care te afli. În felul acesta, nu vei fi nevoit(ă) să apelezi la economii sau chiar la un împrumut ori să-ţi schimbi în mod drastic lista de cumpărături şi bugetul din această perioadă. Trebuie doar să dai dovadă de sinceritate.

HOROSCOP 17 februarie - Peşti

Se manifestă azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, dar s-ar putea ca ele să nu dureze prea mult. A doua parte a zilei vă surprinde într-o stare de spirit mai bună, pe aceeaşi lungime de undă unul cu celălalt. Încearcă să te concentrezi pe ceea ce vă apropie şi nu pe diferenţele dintre voi, iar în felul acesta, vă va fi mai uşor să ajungeţi la un consens în legătură cu acele subiecte care au scos la iveală faptul că viziunile voastre tind să nu urmărească aceeaşi linie. Lasă orolgiul la o parte şi concentrează-te pe obiectivele comune.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici