HOROSCOP   HOROSCOP 17 MARTIE 2023, Vineri - Racii trebuie să coopereze cu ceilalţi/ Balanţele îşi găsesc parteneri cu interese comune/ Azi, Leii îi împacă pe toţi

14372 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 MARTIE 2023, Vineri - Racii trebuie să coopereze cu ceilalţi/ Balanţele îşi găsesc parteneri cu interese comune/ Azi, Leii îi împacă pe toţi

Berbec

Evită reacţii exagerate şi distanţează-te de persoanele care te critică. 

Taur 

Evită veştile proaste sau fii discret în transmiterea lor.

Gemeni

Fă-ţi timp pentru tine astăzi, chiar şi o oră, înainte de a alerga să îndeplineşti sarcinile zilei.

Rac

Nu te concentra doar pe tine astăzi. Conectează-te cu ceilalţi şi cere ajutorul lor.

Leu 

Fiind calm cu cei ce se ceartă astăzi, îţi va veni uşor azi să îi împaci pe cei apropiaţii, deoarece vezi situaţia limpede şi îi poţi ajuta să-şi rezolve diferenţele.

Fecioară 

Soluţionează problema începută de mult timp şi spune adevărul. Astfel, vei putea merge mai departe. 

Balanţă 

Filtrezi cu cineva? S-ar putea să ai ocazia de a găsi pe cineva romantic cu care să ai în comun interese, pasiuni, hobby-uri şi să porţi discuţii despre anumite subiecte istorice. 

Scorpion 

Verifică cum stau lucrurile cu un prieten introvertit, pentru a afla despre experienţa sa interesantă şi a obţine inspiraţie.

Săgetător

Va fi o zi cu mult chef de râs şi amuzament într-o situaţie jenantă atunci când cineva care crede că nu poate comite greşeli va fi bufonul zilei de azi. 

Capricorn 

Trezeşte-te la realitate şi ia o decizie importantă azi.

Vărsător 

Fii concentrat pe muncă şi evită problemele personale.

Peşti 

Primeşti un rol secundar într-un proiect important şi vei avea timp pentru reflecţie personală.

 

Sursa- The Washington Post 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici