HOROSCOP 17 octombrie. Lună Nouă în Balanţă. Veşti bune şi noi începuturi pentru patru zodii

25856 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 octombrie. Lună Nouă în Balanţă. Veşti bune şi noi începuturi pentru patru zodii

Astăzi se formează un aspect de Lună Nouă în Balanţă. În sfârşit, zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn), care au avut mult de pătimit în ultima perioadă, li se creează contextul astral ideal pentru a face nişte schimbări în plan personal.

HOROSCOP 17 octombrie. Berbec

Luna Nouă de azi se formează în casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce anunţă un nou început fie în raport cu cei cu care lucrezi, fie în relaţia cu persoana iubită. S-ar putea să fie vorba de oameni noi care apar în viaţa ta profesională sau sentimentală ori poate că ştergi cu buretele ce a fost între tine şi cei deja prezenţi şi dai încă o şansă acolo unde simţi că este cazul.

HOROSCOP 17 octombrie. Taur

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se conturează o perioadă bună pentru tine în care să începi un regim alimentar sau să schimbi ceva la atitudinea ta în plan profesional. Aşadar, caută să vezi ce ai putea să ajustezi în viaţa ta pentru ca lucrurile să meargă într-o direcţie mai bună în perioada următoare. Priveşte lucrurile în jur c-un ochi critic.

HOROSCOP 17 octombrie. Gemeni

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general. Pentru unii(ele) nativi(e), asta vine la pachet cu veşti bune legate de mărirea familiei sau de apariţia unei persoana interesante cu care poţi începe o frumoasă poveste de dragoste. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să fie vorba mai degrabă de un capitol nou de viaţă în raport cu persoana iubită şi/ sau cu copiii.

HOROSCOP 17 octombrie. Rac

Luna Nouă se formează azi în casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care ţi se dă ocazia unui nou început în relaţia cu anumite persoane apropiate. Poate că prăpastia dintre generaţii şi-a spus cuvântul în unele situaţii recente sau ai avut mai puţină răbdare decât de obicei cu viziunile lor. Acest eveniment astral îţi dă posibilitatea să schimbi placa într-o manieră pozitivă, să ai o astfel de abordare faţă de cei apropiaţi ţie.

HOROSCOP 17 octombrie. Leu

Luna Nouă se perfectează azi în casa comunicării din harta ta solară, ceea ce îţi dă oportunitatea să schimbi ceva la modul în care comunici cu cei de lângă tine. Iar ţinând cont de semnul în care se formează acest eveniment astral, este vorba de faptul că trebuie să dai dovadă de mai multă displomaţie, mai mult tact în anumite momente. Analizează-ţi mai atent audienţa înainte să faci anumite declaraţii, să te aventurezi prea departe.

HOROSCOP 17 octombrie. Fecioară

Cu Luna Nouă în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, încearcă să ai mai multă grijă cum îţi administrezi bugetul. Vestea bună este însă că apar mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Asta îţi dă posibilitatea să faci unele mişcări profitable în plan financiar, dar nu fără a avea mai multă grijă în ceea ce priveşte cât şi pe ce-ţi cheltuieşti resursele.

HOROSCOP 17 octombrie. Balanţă

Luna Nouă de astăzi se perfectează în semnul naşterii tale, ceea ce îţi dă posibilitatea - sau te încurajează, mai bine spus - să faci unele schimbări pe plan personal, să ajustezi ceva la atitudinea ta faţă de ceilalţi şi faţă de tine incusiv. Sunt favorizate, de asemenea, schimbările de look, care te pot ajuta să ai mai multă încredere-n tine şi să descoperi noi faţete ale personalităţii tale, despre care nu credeai că există de fapt.

HOROSCOP 17 octombrie. Scorpion

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în casa subconştientului din harta ta solară, iar acest lucru înseamnă că trebuie să începi o operaţiune de echilibrare a universului tău interior. Încearcă, de exemplu, să adopţi o altfel de atitudine faţă de anumite episoade din trecut care au şi astăzi un efect nu tocmai pozitiv asupra ta. Poate reuşeşti să le priveşti dintr-un alt unghi, să te distanţezi de situaţii şi persoane care nu-ţi fac bine.

HOROSCOP 17 octombrie. Săgetător

Luna Nouă de astăzi se face simţită în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general. Asta înseamnă că apar noi oportunităţi pe aceste planuri, că vei cunoaşte persoane cu viziuni şi interese similare care îţi devin fie prieteni, fie colaboratori sau finanţatori în cadrul unui proiect de care vă veţi ocupa împreună curând. Viitorul arată din ce în ce mai bine pentru tine, ai încredere în ziua de mâine.

HOROSCOP 17 octombrie. Capricorn

Luna Nouă de azi se formează în casa carierei din harta ta solară. Acest eveniment astral poate deschide un nou capitol pe acest plan pentru tine, fie că este vorba de un proiect nou, de o nouă şansă de a stabili o relaţie mai bună cu superiorii ori de o situaţie care îţi permite să arăţi de ce anume eşti capabil(ă) în plan profesional. Vei arăta că poţi mai mult şi meriţi mult mai mult.

HOROSCOP 17 octombrie. Vărsător

Cu Luna Nouă în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi a călătoriilor, apar ocazii noi de a face unele deplasări în scopuri personale sau profesionale, de a demara cu succes un proces birocratic ori de a relua/ începe cursuri care te vor ajuta să te pregăteşti pentru nişte schimbări pozitive în plan profesional. Aşadar, intri într-o perioadă în care iei contact cu viziuni noi, care te pregătesc pentru ceva mai bun cât de curând.

HOROSCOP 17 octombrie. Peşti

Luna Nouă în casa relaţiilor şi a banilor anunţă faptul că tu şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi v-aţi putea întâlni cu noi oportunităţi de a vă suplimenta resursele comune ori de a le valorifica prin intermediul investiţiilor. Asta implică totuşi să comunici ceva mai deschis decât până acum cu ei, astfel încât să vă construiţi un plan cu care să fie toată lumea de acord şi care să fie fezabil.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici