HOROSCOP 18 aprilie. Ceva le şochează astăzi pe aceste zodii. O veste neplăcută le pune la încercare nervii

17420 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 aprilie. Ceva le şochează astăzi pe aceste zodii. O veste neplăcută le pune la încercare nervii

HOROSCOP 18 aprilie. Ceva le şochează astăzi pe aceste zodii. O veste neplăcută le pune la încercare nervii

Aspectul tensionat de careu al lui Mercur din Berbec cu Pluto în Capricorn pune capăt acestei săptămâni într-o notă nu prea pozitivă, în sensul că, de pe urma lui, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) se aleg cu tensiuni şi veşti deloc pozitive.

HOROSCOP 18 aprilie. Berbec

Felul în care te exprimi sau ceva din ce spui s-ar putea să deranjeze unele persoane destul de importante pentru tine, fie că fac parte din familie sau dintr-un eşalon al societăţii ori al comunităţii în graţiile căruia ai vrea să te afli. Încearcă să vezi ce anume din comportamentul sau discursul tău le-a produs o reacţie pe care nu o doreai şi încearcă să lucrezi la acest aspect. S-ar putea să fie ceva mărunt.

HOROSCOP 18 aprilie. Taur

Nu eşti în cea mai bună stare de spirit astăzi. Unele gânduri sau vorbe ori gesturi care îţi sunt adresat astăzi s-ar putea să scoată la iveală nişte temeri destul de mari, de care poate nici tu nu erai conştient(ă) într-o prea mare măsură. În asemenea contexte, nu ar strica să dai dovadă de o atitudine critică, să cântăreşti obiectiv dacă ar trebui să te deranjeze într-adevăr acest lucruri, dacă chiar ar trebui să conteze.

HOROSCOP 18 aprilie. Gemeni

S-ar putea să afli o veste deloc îmbucurătoare despre un proiect, un plan de viitor sau chiar despre un prieten. Este greu de spus în ce anume constă această informaţie, dar cert este că te pune pe gânduri. Poate ar fi bine totuşi să nu iei decizii sub impuls, să nu te laşi controlat(ă) de instincte când vine vorba să aplici o soluţie. Lasă lucrurile să se aşeze înainte să faci ceva cu caracter definitiv.

HOROSCOP 18 aprilie. Rac

Între tine şi partenerul de viaţă s-ar putea contura astăzi nişte tensiuni, cel mai probabil pentru că raportul de forţe între voi s-a cam dezechilibrat în ultima perioadă. Indicat ar fi să nu răspunzi cu aceeaşi monedă, să vezi dacă nu cumva s-ar putea rezolva problemele printr-o discuţie calmă. Gândeşte-te ce anume te-a făcut pe tine sau pe partener să daţi dovadă de o atitudine autoritară unul faţă de celălalt, care v-a creat aceste deservicii.

HOROSCOP 18 aprilie. Leu

S-ar putea să nu fii într-o formă prea bună astăzi. Poate că şi-a pus amprenta asupra ta stresul pe care l-ai resimţit în ultima perioadă, în ultimele zile chiar, sau este vorba de nişte probleme de sănătate mai serioase care necesită o atenţie suplimentară din partea ta. Pentru început, ai putea încerca să te odihneşti mai mult astăzi, să amâni unele angajamente care sunt prea solicitante din punct de vedere fizic, cel puţin pentru moment.

HOROSCOP 18 aprilie. Fecioară

S-ar putea isca tensiuni astăzi între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Poate că au legătură cu ceva punctual, care a avut loc astăzi, sau este vorba mai degrabă despre probleme care existau de mai multă vreme, dar cărora nu le-aţi acordat prea multă atenţie. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, se arată semne că o relaţie de iubire sau interesul pentru o anumită persoană riscă să se transforme într-un ataşament deloc sănătos.

HOROSCOP 18 aprilie. Balanţă

În raport cu partenerul de viaţă şi/ sau anumiţi membri ai familiei, s-ar putea să nu poţi aborda unele subiecte de discuţie. Viziunile voastre despre ce ar trebui făcut sunt, pur şi simplu, prea diferite pentru a se ajunge la un consens. Lasă lucrurile în voia inerţiei, astăzi cel puţin, şi s-ar putea să se găsească o rezolvare fără să trebuiască să treci printr-un conflict de proporţii, care riscă să lase urme destul de adânci.

HOROSCOP 18 aprilie. Scorpion

În cazul în care lucrezi astăzi, şansele sunt mari să se ajungă la replici în contradictoriu cu colegii de muncă, fie din cauza diferenţelor de viziune, fie ca urmare a unor probleme pricinuite de anumite mijloacele alternative de comunicare pe care le utilizaţi în această perioadă. Aşadar, poate ar fi mai bine să laşi anumite chestiuni importante pe săptămâna viitoare, când poate sunteţi mai odihniţi şi mai puţin tensionaţi. Odihna de azi este sfetnic bun.

HOROSCOP 18 aprilie. Săgetător

Ai mare grijă la cheltuieli astăzi, mai ales dacă nu ai avut un buget prea generos în această săptămână sau ai mers prea departe cu achiziţiile în zilele anterioare de weekend. Dacă este vorba totuşi de un cadou pentru un eveniment special în familie sau o zi de naştere, mizează mai degrabă pe ceva util şi nu pe ceva care epatează. S-ar putea chiar să fie o alegere mult mai apreciată decât ceva de dinainte.

HOROSCOP 18 aprilie. Capricorn

S-ar putea ca, între tine şi un anumit membru din familie, să se nască azi tensiuni. Nu sunteţi compatibili în privinţa unor chestiuni ce ţin de viaţa de familie şi gospodărie, iar acest lucru se vede mai mult decât de obicei astăzi. Poate că dacă ai încerca să laşi de la tine, şi atitudinea lor s-ar putea schimba, măcar suficient încât să poţi crea o punte de comunicare. Dă dovadă de mai multă flexibilitate azi.

HOROSCOP 18 aprilie. Vărsător

S-ar putea să primeşti astăzi unele veşti care te pun pe gânduri ori ajung la urechile tale bârfe care te deranjează. Ai grijă însă la sursa acestor informaţii, căci există riscul să fii condus(ă) în eroare mai mult sau mai puţin deliberat. De asemenea, poate ar fi mai bine să eviţi anumite persoane care au obiceiul să te calce pe bătături, mai ales dacă nu crezi că le poţi face faţă cu brio ironiilor usturătoare.

HOROSCOP 18 aprilie. Peşti

Planurile de astăzi cu prietenii s-ar putea să te coste scump, la propriu bineînţeles. Poate că se ridică la nişte costuri pe care nu le-ai anticipat sau se anulează şi rămâi cu o gaură în buget de care te-ai fi lipsit. În consecinţă, înainte de a face o investiţie, poate că ar fi mai bine să te asiguri că ţi-o permiţi sau că proiectele pe care le aveţi împreună se vor materializa conform planului iniţial.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici