HOROSCOP 18 februarie. Soarele schimbă semnul. Peştii şi alte două zodii, mai norocoşi şi inspiraţi decât oricând

Soarele intră azi în semnul Peştilor, pe care îl tranzitează până pe 20 martie. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) se simt mai inspirate şi mai energice. Lucrurile încep să se aşeze în favoarea lor.

13327 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 februarie. Soarele schimbă semnul. Peştii şi alte două zodii, mai norocoşi şi inspiraţi decât oricând

HOROSCOP 18 februarie. Soarele schimbă semnul. Peştii şi alte două zodii, mai norocoşi şi inspiraţi decât oricând

HOROSCOP 18 februarie - Berbec

Soarele începe azi să se mişte prin casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să fii mai conectat(ă) la ceea ce îţi transmite vocea ta interioară. Cu alte cuvinte, ai mai multă încredere în intuiţia ta şi bine faci, căci astfel s-ar putea să eviţi unele situaţii care te-ar fi putut marca negativ. Pe de altă parte, s-ar putea să existe tendinţa de a te raporta la trecut în conjuncturi în care ar trebui să ai o perspectivă nouă asupra lucrurilor care ţi se întâmplă. Aşadar, este cu atât mai important să asculţi ce-ţi spune subconştientul.

HOROSCOP 18 februarie - Taur 

Soarele ajunge azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că s-ar putea să faci progrese importante în ceea ce priveşte proiectele în care eşti implicat(ă), pe care le coordonezi şi/ sau pe care intenţionezi să le demarezi în perioada care urmează. De asemenea, s-ar putea să apară evenimente care te ajută să consolidezi unele prietenii, dar şi situaţii care îţi permit să cunoşti alte persoane cu care ai în comun idealuri şi viziuni. În felul acesta, vei primi sfaturile şi inspiraţia de care aveai nevoie pentru a merge mai departe.

HOROSCOP 18 februarie - Gemeni

Soarele poposeşte astăzi în casa carierei din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să fii mai preocupat(ă) decât în mod normal de sectorul tău profesional şi de ascensiunea ta la locul de muncă şi/ sau în domeniul tău principal de activitate. Acest tranzit coincide cu o perioadă favorabilă în care să lucrezi la relaţia ta cu şefii şi la nivelul de vizibilitate de care te bucuri în carieră. Ai şansa de a face progrese foarte mari dacă speculezi unele oportunităţi care apar în acest domeniu de viaţă în săptămânile care urmează. Trebuie doar să le sesizezi la timp.

HOROSCOP 18 februarie - Rac 

Soarele ajunge azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Sunt favorizate astfel cursurile de formare şi recalificare profesională, activităţile care implică derularea de procese birocratice, deplasările la mare distanţă de casă şi în străinătate, dar şi interacţiunile cu persoane care au mai multă experienţă de lucru sau de viaţă în anumite domenii care ţie nu îţi sunt la fel de familiare. Nu numai că reuşeşti tot ce ţi-ai propus pe aceste planuri, dar în acelaşi timp, te alegi cu unele lecţii pe care merită să le ţii minte şi să le aplici.

HOROSCOP 18 februarie - Leu 

Soarele poposeşte azi în casa raporturilor de forţe din astrograma ta solară, prilej numai bun să lucrezi la echilibrarea modului în care se percepe autoritatea în relaţia de cuplu şi în raport cu colegii de muncă. Dacă s-au dus recent lupte pentru putere între voi, vei observa că reuşiţi să cooperaţi mai bine în perioada care urmează, că nu mai apar aceleaşi discuţii în contradictoriu atunci când se pune problema unei investiţii din fonduri comune. Mai aveţi însă de lucrat pentru ca balanţa să fie egală şi să nu se mai ajungă la lupte pentru putere în situaţii viitoare similare.

HOROSCOP 18 februarie - Fecioară

Soarele ajunge astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că multe din evenimentele importante ale perioadei următoare au legătură într-un fel sau altul cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. De modul în care interacţionezi cu ei depinde succesul unor proiecte comune sau al unor activităţi pe care le derulezi pe cont propriu. Trebuie să existe comunicare între voi şi să te exprimi deschis cu privire la ceea ce crezi că trebuie făcut în situaţii care vă privesc pe toţi într-o formă sau alta. În caz contrar, există riscul să apară discuţii în contradictoriu.

HOROSCOP 18 februarie - Balanţă

Soarele ajunge azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, semn că începe o perioadă favorabilă pentru nativii(ele) acestui semn care intenţionează să aducă în echilibru sectorul profesional şi grija faţă de propria bunăstare. Acum este momentul ideal în care să aduci ajustări stilului de viaţă şi alimentaţie, dar şi tehnicilor de la serviciu, astfel încât să dai dovadă de o productivitate mai ridicată şi să dispui de mai multă energie. Astfel de schimbări te ajută să întreţii obiceiuri sănătoase pe termen lung, care să vină cu beneficii cuantificabile în plan personal, dar şi la nivel profesional.

HOROSCOP 18 februarie - Scorpion 

Soarele îşi face intrarea în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că este important să petreci mai mult timp alături de apropiaţi. În plus, este o perioadă ideală în care să te concentrezi mai mult pe sectorul amoros, în cazul în care eşti single sau să discuţi cu partenerul de viaţă posibilitatea de a vă mări familia. S-ar putea să cunoşti o persoană specială dacă încerci să ieşi mai mult, iar dacă îţi doreşti un copil, s-ar putea să descoperi că şi cel drag a luat în calcul această posibilitate pentru viitorul vostru apropiat.

HOROSCOP 18 februarie - Săgetător 

Soarele pătrunde în casa familiei din astrograma ta solară, prilej numai bun de a-ţi propune să petreci mai mult timp cu cei dragi în perioada care urmează. Îţi poţi consolida relaţia cu apropiaţii dacă faci mai multe eforturi în acest sens şi dacă te implici mai mult în proiectele care se derulează acasă. Acest lucru este cu atât mai important dacă ai neglijat acest sector în ultima vreme sau te-ai concentrat mai mult pe diferenţele dintre tine şi cei dragi decât pe lucrurile care vă aduc aproape unul de celălalt. Încearcă să înţelegi şi să accepţi diferenţele existente între voi.

HOROSCOP 18 februarie - Capricorn

Cu Soarele în casa comunicării din horoscopul tău general, te bucuri de o mai mare uşurinţă în ceea ce priveşte modul în care interacţionezi cu cei de lângă tine. Ştii exact ce şi cum să spui pentru a obţine reacţia dorită, fapt pentru care sunt favorizate în această perioadă negocierile, întâlnirile de afaceri şi interviurile de angajare. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că, în anumite contexte, s-ar putea să fie nevoie de asertivitate, atitudine de care nu dai dovadă chiar atât de uşor în această perioadă. Fă-ţi curajul să spui ceea ce crezi cu adevărat.

HOROSCOP 18 februarie - Vărsător

Soarele ajunge în casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te întâlneşti cu mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Cu alte cuvinte, apar şanse a realiza profituri adiţionale fie la locul de muncă sau în domeniul tău principal de activitate, fie în alte sectoare cu care cochetezi doar din când în când. Profită de această oportunitate pentru a-ţi consolida bugetul şi pentru a acoperi o parte din golurile care s-au creat în ultima vreme, atunci când a trebuit să realizezi unele cheltuieli deloc previzibile.

HOROSCOP 18 februarie - Peşti

Soarele poposeşte azi în semnul naşterii tale, motiv pentru care te bucuri de mai multă energie şi încredere în propria persoană. În plus, acest ingres marchează debutul sezonului tău aniversar, care îţi oferă posibilitatea de a-ţi actualiza o parte din rezoluţiile de Anul Nou de care poate ai uitat. Profită de această oportunitate pentru a ţi le aminti, dar şi pentru a te poziţiona mai sus în lista ta de priorităţi. Meriţi acea schimbare de look pe care ţi-ai promis-o de mult, acele câteva noi articole de îmbrăcăminte pe care ai pus ochii. Efectele se vor vedea pe toate planurile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici