HOROSCOP 18 martie. Lună Plină azi. Unele zodii înregistrează progresele, iar altele fac câţiva paşi înapoi

Se perfectează azi Luna Plină în semnul Fecioarei, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) vor vedea cât de curând urmările implicării lor din anumite sectoare de viaţă. Există posibilitatea să apară progrese, dar şi să se facă paşi înapoi.

15226 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 martie. Lună Plină azi. Unele zodii înregistrează progresele, iar altele fac câţiva paşi înapoi

HOROSCOP 18 martie. Lună Plină azi. Unele zodii înregistrează progresele, iar altele fac câţiva paşi înapoi

HOROSCOP 18 martie - Berbec

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa muncii din horoscopul tău general, motiv pentru care vezi zilele acestea rezultatele eforturilor pe care le-ai întreprins în plan profesional. Dai în continuare dovadă de un nivel ridicat de randament, dar trebuie să ai mare grijă cum îţi dozezi eforturile, să nu ajungi în situaţia în care să te extenuezi ori să nu poţi face faţă stresului. În cazul în care ai urmat recent un tratament, astăzi sau până poimâine poţi să tragi o concluzie, să vezi dacă a funcţionat sau nu. În felul acesta, ştii ce e de făcut mai departe.

HOROSCOP 18 martie - Taur

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa iubirii din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te bucuri de momente frumoase în aceste zile alături de cei dragi. Pe de altă parte, există posibilitatea ca unele lucruri să nu meargă prea bine în raport cu ei, să se ajungă la un apogeu în ceea ce le priveşte şi să fii nevoit(ă) să schimbi ceva. Ar putea, de exemplu, să ajute dacă încerci să păstrezi un echilibru între viaţa socială şi sentimentală. Astfel, timpul petrecut împreună va fi unul pe care îl apreciaţi la un cu totul alt nivel.

HOROSCOP 18 martie - Gemeni

Luna Plină de azi ocupă casa familiei din astrograma ta generală, ceea ce arată că cele mai importante evenimente ale finalului de săptămână îi includ pe cei dragi. În principiu, lucrurile merg bine între voi şi reuşeşti să păstrezi un oarecare echilibru între viaţa de carieră şi cea de familie. Ar putea exista însă momente când te raportezi echitabil mai greu faţă de cele două sectoare de viaţă. Atunci când programul nu îţi permite să faci chiar tot ce ţi-ai propus, concentrează-te pe angajamentele pe care nu le poţi amâna, pe care ai promis că le vei duce la îndeplinire.

HOROSCOP 18 martie - Rac

Luna Plină de azi se perfectează în casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce te ajută să interacţionezi mai uşor cu cei din jurul tău. De asemenea, dacă ai avut de curând o întâlnire de afaceri sau o negociere, s-ar putea ca astăzi sau în următoarele câteva zile să vezi unde anume a dus. Pe de altă parte, este nevoie să ai mai multă grijă cum te raportezi la cei din jur, căci există riscul să laşi unor persoane impresia că eşti o persoană care încearcă mult prea mult să se impună, să aibă ultimul cuvânt în faţa celorlalţi.

HOROSCOP 18 martie - Leu

Luna Plină de astăzi ocupă casa banilor din horoscopul tău general, indiciu că te-ai putea întâlni azi sau în zilele următoare cu unele oportunităţi de câştig sau de a face investiţii profitabile. Ai muncit destul de mult în direcţia lor în ultima vreme, astfel că nu sunt o surpriză pentru tine. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă la cheltuieli pentru că există riscul să exagerezi cu ele astăzi. Aşadar, este important să te asiguri că există un echilibru între cheltuieli şi câştiguri, că încerci să păstrezi o proporţie relativ egală şi să te îngrijeşti mai mult de buget.

HOROSCOP 18 martie - Fecioară

Luna Plină de azi ocupă semnul naşterii din horoscopul tău solar, semn că te bucuri de un impuls de energie în a doua parte a săptămânii. În plus, ai parte de mai multă încredere în tine, ceea ce te ajută să te impui în plan personal şi la serviciu deopotrivă. Pe de altă parte, există riscul ca unele persoane să îşi facă o idee greşită despre tine. Încearcă să dai dovadă de autencitate şi să-ţi asumi faptul că nu poţi face pe plac tuturor. Cei care merită să fie în viaţa ta sunt cei care te acceptă aşa cum eşti.

HOROSCOP 18 martie - Balanţă

Luna Plină de astăzi se formează în casa subconştientului din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea să te gândeşti mai des la trecut în această perioadă. Îţi vin în minte episoade în care ai fi putut să adopţi o altfel de atitudine, dar şi persoane care nu mai fac parte din peisajul actual. Încearcă să ai grijă cât îţi permiţi să persişti cu gândul la aceste lucruri. Dacă nu intenţionezi să schimbi ceva la atitudinea ta faţă de ele, timpul pe care îl petreci gândindu-te la astfel de lucruri nu este unul care să îţi aducă vreun benefiu.

HOROSCOP 18 martie - Scorpion

Luna Plină de azi se perfectează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale. Pe de-o parte, s-ar putea ca acest eveniment astral să aducă progrese importante în cazul unor proiecte pe care nativii(ele) acestui semn le derulează şi/ sau în care sunt implicaţi(te). În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de noi relaţii de prietenie, de persoane pe care le cunosc şi cu care realizează că au multe lucruri în comun. Aşadar, ai toate motivele să priveşti înainte cu speranţă, să te aştepţi la lucruri bune de la viitor. Gândeşte în perspectivă şi ţine cont de sfaturi.

HOROSCOP 18 martie - Săgetător

Luna Plină de astăzi ocupă casa carierei din horoscopul tău solar, indiciu cum că ai putea să te întâlneşti în această perioadă cu oportunităţi de a ieşi în evidenţă la locul de muncă sau chiar în domeniul de activitate. Graţie relaţiei cu superiorii ori cu alte persoane importante de la serviciu, ai şansa de a arăta mai mult din ceea ce ştii, de a le demonstra celorlalţi că poţi mai mult decât se crede despre tine. Nu uita însă de angajamentele de acasă, mai ales în cazul în care treci prin situaţii speciale, care necesită multă implicare din partea ta.

HOROSCOP 18 martie - Capricorn

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă te-ai ocupat recent de chestiuni birocratice, s-ar putea ca zilele acestea să vezi rodul eforturilor tale, să obţii o aprobare sau o autorizaţie pe care o aşteptai de multă vreme. În cazul în care urmează să pleci într-o deplasare sau să susţii un examen, fii sigur(ă) că astrele te vor ajuta să obţii ceea ce ţi-ai dorit de pe urma lor. Pe de altă parte, ai grijă la polemici, căci există riscul să nu ducă la nimic bun.

HOROSCOP 18 martie - Vărsător

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce poate conduce la încheierea unor colaborări sau la progrese notabile în raport cu proiectele pe care le derulezi deja cu cei cu care lucrezi sau cu partenerul de viaţă. În alte situaţii, însă, acest eveniment astral ar putea conduce la tensiuni cu privire la bani, la pierderi financiare înregistrate recent sau la investiţii care scot la iveală diferenţe mari de mentalitate între tine şi ceilalţi. Caută să laşi de la tine acolo unde se poate şi vor proceda la fel şi ceilalţi.

HOROSCOP 18 martie - Peşti

Luna Plină de azi se formează în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, prilej numai bun să te implici mai mult în aceste zile în relaţia de cuplu şi în colaborările din planul profesional. Ai mult de câştigat dacă încerci să îţi găseşti disponibilitatea de a face unele compromisuri, de a lăsa de la tine atunci când spiritele dau semne că se încing. În multe privinţe, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cel cu care convieţuieşti, dar şi cu cei cu care lucrezi, dar în altele, este nevoie să găsiţi un teren comun şi să lăsaţi orgoliul undeva deoparte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici