HOROSCOP 18 noiembrie. Ajutor din partea astrelor pentru trei zodii. Sunt încurajate să îşi urmeze visurile

Mercur din Scorpion face azi un trigon armonios cu Neptun retrograd din Peşti, motiv pentru care zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) se vor simţi impulsionate să meargă mai departe şi să îşi urmeze visurile.

13279 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 noiembrie. Ajutor din partea astrelor pentru trei zodii. Sunt încurajate să îşi urmeze visurile

HOROSCOP 18 noiembrie 2021

HOROSCOP 18 noiembrie – Berbec 

Astrele îţi activează astăzi latura sensibilă şi te fac mai receptiv(ă) la mesajele pe care ţi le trimite subconştientul. Aşadar, dacă te confrunţi cu situaţii mai complicate în plan profesional sau personal, încearcă să te opreşti puţin din alergarea cotidiană şi să vezi dacă vocea interioară nu a căutat să îţi transmită un mesaj cu privire la rezolvarea problemelor curente. Ai încredere în ceea ce îţi spune intuiţia şi pune în aplicare ce îţi transmite. În caz contrar, dacă te bazezi doar pe raţiune, vei ajunge la aceeaşi concluzie, dar cândva mai târziu, când poate pierzi unele oportunităţi de acţiune.

HOROSCOP 18 noiembrie – Taur

Se anunţă o zi perfectă pentru a discuta despre planurile tale de viitor cu partenerul de viaţă şi/ sau cu prietenii ori colaboratorii. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar acest lucru face ca orice discuţie pe care o purtaţi astăzi să se transforme într-un brainstorming, din care veţi reuşi să extrageţi cel puţin o idee care merită pusă în practică. De asemenea, este o zi perfectă în care să dezbateţi proiecte pe termen lung sau soluţii pentru eventualele provocări cu care vă confruntaţi în această perioadă. S-ar putea să te surprindă cât de repede se ajunge la un rezultat.

HOROSCOP 18 noiembrie – Gemeni 

Acum, când săptămâna lucrătoare este pe final, tu pari a fi mai productiv(ă) decât oricând pe plan profesional. Aşadar, dacă nu ai avut prea mult spor în zilele anterioare, s-ar putea să te revanşezi astăzi şi să termini multe din treburile de care ar fi trebuit să te ocupi în weekend sau săptămâna viitoare. În acelaşi timp, vei reuşi să te achiţi în timp util de ceea ce aveai de făcut pe ziua de astăzi. În felul acesta, nu numai că livrezi la timp unele proiecte, dar reuşeşti, de asemenea, să atragi multă atenţie pozitivă asupra performanţelor tale în domeniu.

HOROSCOP 18 noiembrie – Rac

Eşti într-o stare bună de spirit, iar acest lucru este uşor de observat pe toate planurile. Nu este exclus ca la ea să fi contribuit partenerul de viaţă, cei mici sau faptul că poţi să te exprimi liber la serviciu, să-ţi pui amprenta pe ceea ce ai de făcut. În cazul în care eşti single, s-ar putea ca dispoziţia ta de astăzi să atragă atenţia unei persoane interesante, care-ţi surescită atenţia. Oricare ar fi situaţia, este cert faptul că o astfel de mentalitate atrage lucruri bune în direcţia ta, pe care le meriţi cu prisosinţă graţie caracterului tău şi eforturilor.

HOROSCOP 18 noiembrie – Leu 

Tu şi cei dragi din familie vă înţelegi destul de bine astăzi, dar s-ar putea să existe totuşi unele nemulţumiri sau tensiuni care mocnesc în subteran şi nu este exclus să le fi văzut ieşind la suprafaţă cât de curând. Cum lucrurile stau bine astăzi şi vă bucuraţi de o perioadă bună din punct de vedere relaţional, poate că ar fi indicat să nu faci abstracţie de eventualele frustrări cu care vă luptaţi din când în când. O discuţie calmă pe această temă s-ar putea să rezolve mult mai multe probleme decât credeai, înainte ca ele să îşi arate colţii.

HOROSCOP 18 noiembrie – Fecioară

Comunicare este astăzi punctul tău forte. Nu numai că se poate vorbi orice cu tine, dar reuşeşti, de asemenea, să-i faci pe ceilalţi să înţeleagă cum anume vezi lucruri, chiar şi dacă există diferenţe mari de viziune între tine şi ei. Aşadar, este o zi mai mult decât potrivită în care să discuţi planuri de viitor sau proiecte de grup ori în care să desfăşori negocieri contractuale sau de colaborare. Ştii ce şi când să spui pentru ca o discuţie să evolueze într-o direcţie convenabilă pentru tine, iar în felul acesta, vei obţine fix ceea ce ţi-ai dorit la început.

HOROSCOP 18 noiembrie – Balanţă

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul unor investiţii. În primul scenariu, s-ar putea să fie vorba, cel mai probabil, despre activităţi extraprofesionale, într-un domeniu de activitate cu care cochetezi doar din când în când. În cel de-al doilea, ar putea fi vorba despre un comision sau un proiect cu durată limitată care îţi va întoarce un profit frumuşel, fără prea multe riscuri. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont că nu va fi o sumă foarte mare, aşadar nu da cu priciorul altor oportunităţi.

HOROSCOP 18 noiembrie – Scorpion 

Ai o stare bună de spirit astăzi şi se comunică uşor cu tine. În plus, nivelul tău de creativitate este la cote foarte ridicate, ceea ce îţi permite să găseşti cu uşurinţă soluţii la situaţiile cu care te confrunţi în plan profesional. În cazul în care îţi place cineva, dar nu aţi ieşit încă la o întâlnire, poate că nu ar fi rău să îţi iei astăzi inima în dinţi şi să faci un prim pas către el/ea. S-ar putea să te surprindă plăcut faptul că sentimentele sunt reciproce şi că aveţi multe interese şi valori comune extrem de importante.

HOROSCOP 18 noiembrie – Săgetător 

S-ar putea să ai o stare de spirit uşor nostalgică, iar din acest motiv, s-ar putea să nu prea îţi doreşti să îţi baţi capul cu unele situaţii sau persoane care au obiceiul de a-ţi răpi din energie. Momentele petrecute cu familia te ajută să faci faţă mai uşor unei zile ca aceasta, mai ales după programul de la locul de muncă, atunci când te resimţi destul de tare cu oboseala. Aşadar, este un prilej ideal în care să petreci timp de calitate alături de cei dragi şi să te bucuri de compania lor. Au un efect pozitiv asupra ta.

HOROSCOP 18 noiembrie – Capricorn 

Aceasta este o zi ideală în care să discuţi cu prietenii sau colaboratorii despre proiectele voastre comune. Pare că sunteţi pe aceeaşi frecvenţă şi aveţi idei similare în legătură cu ceea ce trebuie făcut pentru a vă atinge obiectivele comune. În acest context, s-ar putea ca astăzi să faceţi progrese importante în ceea ce priveşte unele situaţii în raport de care nu aţi ajuns la un consens până în prezent. Alţi(te) nativi(e) ai(le) semnului ar putea întâlni astăzi unele persoane noi, cu care împărtăşesc idealuri şi viziuni. Prezenţa lor îi/le impulsionează să tragă mai tare şi să îşi urmeze visurile.

HOROSCOP 18 noiembrie – Vărsător

S-ar putea să te numeri astăzi printre acei(le) nativi(e) care se întâlnesc cu oportunităţi de rotunjire a salariului. În cazul tău, s-ar putea să fie vorba despre proiecte la locul de muncă sau în domeniul tău principal de activitate şi nu este exclus ca ele să vină prin intermediul superiorilor sau al unui competitor pe piaţă. Oricare ar fi situaţia, este clar că vei avea de câştigat pe mai multe paliere dacă profiţi de aceste oportunităţi. S-ar putea, de exemplu, să te ajute la consolidarea unor relaţii sau a statutului pe care-l ai la locul de muncă sau între superiori.

HOROSCOP 18 noiembrie – Peşti

Te bucuri astăzi de o stare de spirit foarte bună, iar acest lucru se datorează întâi de toate mentalităţii tale de învingător(oare). Încerci să vezi partea bună a lucrurilor şi să te concentrezi pe ea, iar atunci când lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dorit, te concentrezi pe descoperirea unor soluţii şi nu pe cum ar fi stat lucrurile dacă toate ar fi mers conform planului. Cu alte cuvinte, eşti într-o dispoziţie numai bună în care să te ocupi de lucruri care altfel ţi-ar fi dat bătăi de cap chiar înainte de a te apuca de ele cum se cuvine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici