HOROSCOP 18 octombrie 2021. Mercur şi Jupiter ies din retrogradare. Aceste zodii evoluează fulminant

Mercur şi Jupiter se întorc azi la mersul direct prin semnul Balanţei, respectiv al Vărsătorului, semn că zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) primesc azi două veşti bune. Lucrurile încep să meargă vizibil mai bine în plan personal, financiar sau relaţional, după săptămâni, dacă nu chiar luni, de obstacole şi paşi înapoi.

8783 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 octombrie 2021. Mercur şi Jupiter ies din retrogradare. Aceste zodii evoluează fulminant

Sursa foto: profimedia

HOROSCOP 18 octombrie 2021 - Berbec

Mercur şi Jupiter ies azi din retrogradarea prin casa parteneriatelor şi a proiectelor, respectiv a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că vei sesiza, de azi începând, schimbări în bine în ceea ce priveşte modul în care comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. De asemenea, dacă unele planuri de viitor au stagnat în ultima vreme sau au făcut paşi în spate, în perioada următoare vei sesiza faptul că reîncep să facă progrese. Anumiţi(te) nativi(e) s-ar putea reapropia, de asemenea, de unii prieteni de care s-au distanţat mai demult.

HOROSCOP 18 octombrie 2021 - Taur

Mercur şi Jupiter reîncep astăzi să tranziteze în mers direct casa muncii şi a sănătăţii, respectiv pe cea a carierei din horoscopul tău solar, semn că randamentul tău la locul de muncă începe să crească după o perioadă în care ai făcut mai multe eforturi şi ai investit mai mult timp pentru a obţine aceleaşi rezultate. De asemenea, s-ar putea să sesizezi că şi nivelul tău de energie se îmbunătăţeşte, că te confrunţi mai rar cu momente de oboseală extremă. Toate aceste lucruri te ajută să obţii mai multă vizibilitate la serviciu, care vine, la rândul ei, cu unele beneficii.

HOROSCOP 18 octombrie 2021 - Gemeni

Mercur şi Jupiter revin astăzi la traiectoria firească prin casa iubirii şi a copiilor, respectiv prin cea a filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pe de-o parte, comunici mai uşor cu cei mici şi/ sau cu partenerul de viaţă. Dacă ai ieşit de curând cu cineva cu care nu te-ai mai sincronizat apoi pentru o întâlnire, s-ar putea să vă vedeţi din nou. De asemenea, s-ar putea să reiei hobby-uri pe care le-ai neglijat. Este posibil ca alţi(te) nativi(e) să se întoarcă la cursuri sau idei de călătorie ori procese birocratice abandonate mai demult.

HOROSCOP 18 octombrie 2021 - Rac

Mercur şi Jupiter se întorc azi la mersul direct prin casa familiei, respectiv în cea a banilor şi a relaţiilor din astrograma ta generală. Acest lucru înseamnă că începe să se risipească din tensiunea acumulată în planul domestic, că te înţelegi mai bine cu cei dragi. De comunicare eficientă ai parte şi în cuplu şi/ sau în raport cu colaboratorii, mai ales atunci când vine vorba de bani. Păreţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu privire la investiţii sau oportunităţi de profit în privinţa cărora nu aţi ajuns până acum la o viziune comună. Apar schimbări în bine.

HOROSCOP 18 octombrie 2021 - Leu 

Mercur şi Jupiter ies azi din retrogradarea prin casa comunicării şi a parteneriatelor din astrograma ta solară, ceea ce denotă faptul că nu te vei mai confrunta cu emoţii şi stres în raport cu interacţiuni care îţi provocau tot felul de griji în zilele precedente. Cu persoana iubită pari să te înţelegi destul de bine, lucru pe care s-ar putea să îl sesizezi şi în relaţie cu rudele cu care nu ai prea multe lucruri în comun. Îţi dai seama mult mai repede decât în ultima vreme când ar fi bine să emiţi păreri şi când să îţi asculţi interlocutorii.

HOROSCOP 18 octombrie 2021 - Fecioară

Mercur şi Jupiter revin astăzi la mersul direct prin casa banilor şi a muncii din horoscopul tău general, ceea ce dă de înţeles că s-ar putea să apară mai multe oportunităţi de a realiza profituri în perioada următoare decât în ultimele săptămâni. De asemenea, simţi că deţii un mai bun control asupra bugetului de care dispui, că nu îţi mai alunecă banii printre degete. În cadrul interacţiunilor cu ceilalţi, te simţi mai încrezător(oare) în forţele proprii, mai puţin stresat(ă) în privinţa unor negocieri sau întâlniri de afaceri care pot avea impact pe termen lung asupra unor relaţii sau în carieră.

HOROSCOP 18 octombrie 2021 - Balanţă

Mercur şi Jupiter ies azi din retrogradarea prin semnul naşterii tale şi prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce dă de înţeles că ai mai multă încredere în forţele proprii decât ai avut în perioada anterioară, în ultimele săptămâni. De asemenea, simţi că te înţelegi mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, că găsiţi un numitor comun în pasiunile pe care le aveţi. Dacă eşti single, energia pe care o emani în jur atrage în dreptul tău persoane extrem de interesante, dar şi pe cineva cu totul şi cu totul special.

HOROSCOP 18 octombrie 2021 - Scorpion

Mercur şi Jupiter se întorc astăzi la mersul direct prin casa subconştientului şi a familiei din astrograma solară, ceea ce înseamnă că se face ordine, de azi începând, în universul tău interior. Unele gânduri care nu ţi-au dat pace în ultima perioadă încep să dispară şi s-ar putea să se întâmple acelaşi lucru şi în cazul persoanelor care, în urmă cu puţin timp, au revenit în peisajul tău actual. În plus, te bucuri de multă armonie în planul vieţii de familie, inclusiv în raport cu rudele cu care nu prea ai lucruri în comun, de care te-ai cam distanţat recent.

HOROSCOP 18 octombrie 2021 - Săgetător

Mercur şi Jupiter încep azi să se mişte în sens direct prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, respectiv a comunicării din astrograma ta generală, ceea ce denotă că se reiau proiecte care au rămas în pană sau te întorci la nişte visuri mai vechi, cu speranţa că le vei transforma în realitate. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre prietenii care se reiau după o perioadă de distanţare. De asemenea, te bucuri de mai multă popularitate, ceea ce poate atrage în viaţa ta unele persoane noi, de la care ai foarte multe lucruri de învăţat.

HOROSCOP 18 octombrie 2021 - Capricorn

Mercur şi Jupiter revin astăzi la mersul direct prin casa carierei şi a banilor din astrograma ta solară, semn că s-ar putea să te numeri printre acei(le) nativi(e) care se vor bucura, ed azi începând, de mai multe oportunităţi de a realiza profituri suplimentare şi/ sau de investi o parte din economiile pe care le-au făcut. Pe de altă parte, în ceea ce te priveşte, s-ar putea ca acestea să apară în domeniul tău principal de activitate, ceea ce atrage atenţia superiorilor, dar şi a altor persoane importante asupra performanţelor tale. Acest lucru îţi poate susţine creşterea profesională în viitor.

HOROSCOP 18 octombrie 2021 - Vărsător

Mercur şi Jupiter se întorc azi la traiectoria lor firească prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, respectiv prin semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că ai mai multă încredere în convingerile tale, dar în acelaşi timp, perioada din urmă te-a învăţat că trebuie să fii mai tolerant(ă) cu punctele de vedere diferite de ale tale. Dacă nu ai reuşit să întreprinzi o delegaţie, să finalizezi un proces birocratic sau n-ai promovat un examen, s-ar putea să apară o veste bună în acest sens cât de curând. Per ansamblu, eşti pe-o curbă ascendentă.

HOROSCOP 18 octombrie 2021 - Peşti

Mercur şi Jupiter încep astăzi să tranziteze din nou casa relaţiilor şi a banilor, respectiv a subconştientului în mod direct, ceea ce denotă, pe de-o parte, că dezechilibrele din raporturile de forţe la serviciu sau în viaţa profesională încep să se regleze. Cu alte cuvinte, îţi va fi mai uşor de azi încolo să funcţionezi ca o echipă cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care lucrezi, fără să apară orgolii sau alte situaţii care riscă să vă afecteze comunicarea şi buna înţelegere. De asemenea, eşti mai liniştit(ă) din punct de vedere emoţional, mai stăpân(ă) pe ceea ce simţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici