HOROSCOP 19 aprilie. Graba strică treaba azi pentru patru zodii. Riscă să-şi dea seama prea târziu

Luna intră dis de dimineaţă în Săgetător, de unde îi trimite un careu tensionat lui Marte din Peşti. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) riscă să se grăbească în cazul unor acţiuni sau decizii.

14680 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 aprilie. Graba strică treaba azi pentru patru zodii. Riscă să-şi dea seama prea târziu

HOROSCOP 19 aprilie. Graba strică treaba azi pentru patru zodii. Riscă să-şi dea seama prea târziu

HOROSCOP 19 aprilie - Berbec

Luna îşi face în zorii zilei de azi apariţia în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, semn că te preocupă azi problemele birocratice, o deplasare, un examen sau o problemă de viaţă personală ori profesională. Nu ştii dacă să apelezi la raţiune sau la vocea interioară, ceea ce face o decizie legată de aceste aspecte mai grea decât de obicei. Lasă lucrurile să se sedimenteze şi ia-ţi un timp de gândire în cazul în care nu te simţi pregătit(ă) să îţi iei încă un agajament ferm de a face un lucru sau altul.

HOROSCOP 19 aprilie - Taur

Luna ajunge azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că interacţiunile cu ceilalţi de azi ajung inevitabil să se transforme în discuţii sau negocieri legate de bani. În a doua parte a zilei, s-ar putea ca acestea să se tensioneze, să te întrebi dacă mai sunteţi cumva pe aceeaşi lungime de undă cu unele proiecte sau iniţiative pe care le-aţi demarat deja sau pe care urmează să le implementaţi. Încearcă să nu faci lucruri de care nu mai poţi da înapoi mânat(ă) de primul impuls. Acţionează atunci când te simţi calm(ă) şi stăpân(ă) pe situaţie.

HOROSCOP 19 aprilie - Gemeni

Luna îşi face intrarea de dimineaţă în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, indiciu cum că interacţiunile tale cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care lucrezi au miză mare astăzi, fie pentru viitorul relaţiei voastre, fie pentru bunul mers al proiectelor pe care le aveţi împreună. Este posibil să se contureze după-amiază unele tensiuni vis-a-vis de modul în care unul din voi se poartă, mai ales dacă există tendinţa de o parte sau de alta de a influenţa prea mult un proces decizional care ar trebui să ţină la fel de mult de punctul de vedere al tuturor.

HOROSCOP 19 aprilie - Rac

Luna progresează azi de dimineaţă în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, fapt pentru care ai un tonus bun şi un randament pe măsură. Pe de altă parte, există posibilitatea ca tot aceste aspecte să fie şi cele care îţi dau unele bătăi de cap astăzi. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de nişte urgenţe care îi/le ţin pe nativii(ele) acestui semn în plus la serviciu sau care îi/le obligă să îşi ia de lucru şi acasă. În altele, ar putea fi vorba de situaţii care îi/le aduc la limitele suportabilităţii în materie de stres.

HOROSCOP 19 aprilie - Leu

Luna îşi face loc azi de dimineaţă în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce indică faptul că trebuie să te apleci mai mult asupra relaţiei de cuplu şi/ sau a celei cu cei mici. În caz contrar, s-ar putea să îţi auzi unele critici foarte dure în a doua parte a zilei, căci se pare că nu aţi comunicat prea eficient în ultima vreme cu privire la aşteptările unuia în raport de celălalt şi invers. Preocupările şi dorinţele voastre nu se prea pupă şi este nevoie de un dialog calm care să vă reconecteze puţin.

HOROSCOP 19 aprilie - Fecioară

Luna ajunge astăzi în casa familiei din astrograma ta generală, ceea ce semnalează faptul că se întâmplă multe azi în planul casnic şi/ sau în cel domestic. Trebuie să ai mare grijă cum te poziţionezi faţă de aceste două sectoare de viaţă, căci se pare că astrele scot la iveală incompatibilităţi de viziune între tine şi partenerul de viaţă (şi poate şi alte persoane din familie) cu privire la o chestiune de ordin gospodăresc, familial sau locativ. Încearcă să fii ferm(ă) în raport cu lucrurile la care nu vrei să renunţă şi mai flexibil(ă) acolo unde poţi face unele compromisuri.

HOROSCOP 19 aprilie - Balanţă

Luna poposeşte în casa comunicării din horoscopul tău solar, fapt pentru care există posibilitatea să porţi astăzi tot felul de discuţii cu oameni diverşi. Cele de dimineaţă merg relativ bine, dar s-ar putea să se întâmple ceva după-amiază care schimbă macazul. În a doua aprte a zilei, există riscul să se insinueze unele probleme de comunicare între tine şi unii colegi de muncă. Ori poate trimiţi un e-mail sau ai o discuţie telefonică ce riscă să nu aibă efectul scontat. Aşadar, cere lămuriri dacă ai nevoie şi oferă explicaţii dacă crezi că acestea ar putea să ajute în vreun fel.

HOROSCOP 19 aprilie - Scorpion

Luna intră azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce pune accentul pe finanţele tale şi/ sau pe posesiunile materiale. Discuţi despre ele şi faci eforturi pentru a le consolida sau a le înmulţi. În a doua jumătate a zilei, există posibilitatea să apară unele cheltuieli la care nu te-ai aşteptat şi/ sau pe care le-ai amânat de destul de multă vreme. În unele cazuri, este vorba de un cadou pe care ai uitat că trebuie să îl cumperi sau de faptul că nu poţi rezista unei tentaţii care nu este pe lista de cumpărături.

HOROSCOP 19 aprilie - Săgetător

Luna ajunge azi în semnul naşterii tale, motiv pentru care s-ar putea să simţi un plus de energie şi de încredere în propria persoană. Pe de altă parte, există şi unele riscuri asociate cu acestea, care se pot contura în a doua jumăte a zilei. Mai exact, s-ar putea să fie vorba de faptul că cineva te înţelege greşit, iar din această cauză, se ajunge la o discuţie în cntradictoriu sau, cel puţin, la nişte tensiuni mocnite care riscă să conducă la neînţelegeri. Aşadar, încearcă să ai mai multă grijă cum te raportezi faţă de anumite persoane din jurul tău.

HOROSCOP 19 aprilie - Capricorn

Luna poposeşte astăzi în casa subconştientului din astrograma ta solară, ceea ce te face să te gândeşti la trecut sau care aduce ceva care nu mai face parte din peisajul actual înapoi în prezent. Din acest motiv, există riscul de a compara situaţii actuale cu experienţe de mai demult care sunt suficient de diferite încât să nu fie înţelept pentru tine să le iei ca etalon pentru decizii care au legătură cu prezentul. Aşadar, dacă trebuie să îţi iei un angajament sau o poziţie vis-a-vis de ceva, lasă raţiunea să te conducă în direcţia cea mai potrivită pentru tine azi.

HOROSCOP 19 aprilie - Vărsător

Luna îşi face intrarea azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că te preocupă proiecte în care eşti implicat(ă), pe care le coordonezi sau pe care le vei implementa. În alte cazuri, este vorba de un prieten la care apelezi într-o problemă sau care îţi cere ţie ajutorul. În a doua parte a zilei, s-ar putea să apară probleme legate de bani care conectează un membru al anturajului cu finanţele sau un proiect. Gândeşte-te de două ori înainte să soliciţi sau să acorzi un împrumut ori dacă este momentul potrivit să faci o investiţie cu riscuri.

HOROSCOP 19 aprilie - Peşti

Luna ajunge în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce arată că atenţia ta se mută pe sectorul profesional, fie că vorbim de locul de muncă, domeniul tău de activitate per ansamblu ori, mai aplicat, relaţia cu superiorii. În primă fază, lucrurile par să meargă conform planului, dar în acelaşi timp, există posibilitatea să apară probleme de relaţionare. În cazul altor nativi(e), acestea s-ar putea manifesta la nivelul relaţiei cu o persoană de gen feminin din familie, pe care o consideră într-un fel sau altul o autoritate în casă. Au nevoie de confirmarea ei, dar nu în condiţiile impuse.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici