HOROSCOP 19 AUGUST 2020: Lună Nouă în Leu azi. Capricornii, noroc la bani şi în dragoste

15294 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 AUGUST 2020: Lună Nouă în Leu azi. Capricornii, noroc la bani şi în dragoste

Mijlocul de săptămână iese în evidenţă prin fenomenul de Lună Nouă în Leu. Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) primesc un imbold de energie, se bucură de atenţie şi simt fluturi în stomac.
 
HOROSCOP 19 AUGUST BERBEC 

Luna Nouă de astăzi se formează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că a doua parte a acestei săptămâni ar trebui să le-o dedici lor. De asemenea, acest eveniment astral marchează un nou început pentru acei(le) nativi(e) care devin tineri părinţi sau care pun bazele unei noi relaţii sentimentale. Prin intermediul celorlalţi, s-ar putea şi să îţi faci hobby-uri noi, care te vor ajuta să explorezi talente pe care nu le-ai fructificat sau interese pe care nu le-ai dus mai departe până acum. Ajungi să cunoşti mai bine ce-ţi face cu adevărat plăcere.

HOROSCOP 19 AUGUST TAUR

Luna Nouă de azi se perfectează în casa familiei din harta ta solară, ceea ce denotă că ar fi bine să faci o prioritate din cei dragi în a doua parte a acestei săptămâni. Propune-ţi să petreci mai mult timp de calitate cu ei, să vă ocupaţi de treburi casnice sau domestice pe care le-aţi tot amânat. În cazul în care-ţi cauţi în această perioadă un nou spaţiu de locuit, s-ar putea să dai peste o ofertă bună de închiriere/ cumpărare. De asemenea, te bucuri de un timp bun în care să te ocupi de lucrări de construcţie/ amenajare/ redecorare.

HOROSCOP 19 AUGUST GEMENI

Luna Nouă de la mijlocul acestei săptămâni îşi face simţită influenţa în casa comunicării, iar acest lucru indică faptul că vei interacţiona cu mai multă lume decât de obicei în a doua parte a acestei săptămânii. În plus, discuţiile purtate în aceste zile pot avea rolul de a cultiva relaţii deja existente ori de a începe unele noi. Ai parte de sprijin din partea astrelor şi în cazul în care desfăşori negocieri sau ai parte de interviuri de angajare în zilele următoare. În orice caz, comunici bine cu cei din jur, ştii ce şi când să spui, iar asta ajută.

HOROSCOP 19 AUGUST RAC

Cu Luna Nouă în casa banilor, ai ocazia să schimbi ceva cu privire la modul în care înţelegi să îţi gestionezi finanţele. Dacă unele strategii financiare nu au dat cele mai bune rezultate, ar fi indicat să implementezi altele în zilele următoare. Această lunaţie ar mai putea aduce în direcţia ta o serie de oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. Totuşi, nu îţi refuza câte un răsfăţ din când în când, mai ales dacă nu îţi influenţează prea tare bugetul. Ba chiar s-ar putea să te ajute asta dacă încerci să pui câteva ceva deoparte.

HOROSCOP 19 AUGUST LEU

Luna Nouă se perfectează azi în semnul naşterii tale, oferindu-ţi un binemeritat imbold de energie pentru a doua parte a acestei săptămâni. În plus, dacă ai cochetat cu ideea unei schimbări de imagine sau cu o mică transformare în garderobă, acum ar fi cazul să îi dai curs. În primul rând, îţi face bine la încrederea de sine şi implicit la modul în care te raportezi faţă de cei din jur. O astfel de împrospătare de imagine poate avea un efect pozitiv asupra stării tale emoţionale şi mentale, mai ales dacă şi-a cam pus amprenta pe tine această perioadă tensionată.

HOROSCOP 19 AUGUST FECIOARĂ

Luna Nouă de azi se formează în casa subconştientului din harta ta solară, motiv pentru care s-ar putea să fii mai preocupat(ă) decât de obicei de echilibrul tău interior. De dorit ar fi să încerci să rezolvi relaţia ambivalentă pe care o ai cu atenţia; uneori ţi se pare că viaţa ta aduce prea mult în lumina reflectoarelor, iar alteori ţi se pare că nu primeşti suficientă apreciere din partea celor din jur. Oricare ar fi situaţia, cert este că validarea trebuie să vină din interior, să nu depinzi de ceilalţi să îţi confirme faptul că eşti pe direcţia bună.

HOROSCOP 19 AUGUST BALANŢĂ

Cu Luna Nouă în casa proiectelor şi a planurilor de viitor, este de aşteptat ca acestea să constituie o prioritate pentru tine în zilele care urmează. Această lunaţie marchează un moment bun să transpui idei în realitate, să îţi găseşti persoane cu care să colaborezi sau care să te sprijine să îţi implementezi unele planuri de afaceri. De asemenea, prin diverse conjuncturi, ai putea cunoaşte oameni care îţi împărtăşesc viziunile şi idealurile, care au idei similare despre ceea ce vor să realizeze în viitor. Prin intermediul acestor asemănări, vei pune bazele unor prietenii care se vor dovedi extrem de trainice.

HOROSCOP 19 AUGUST SCORPION

Luna Nouă de astăzi se desăvârşeşte în casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care ascensiunea ta profesională ar putea intra într-o nouă etapă în următoarele zile. Pe de-o parte, ţi se oferă multe oportunităţi să ieşi la rampă, să demonstrezi superiorilor - şi ţie în primul rând - că poţi mai mult, că eşti un profesionist desăvârşit. Iar prin realizările de care ai parte în aceste zile, s-ar putea să atragi atenţia altor figuri cu autoritate în domeniu. Este posibil aşadar ca unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului să fie curtate de o companie concurentă. Nu lua însă decizii sub impulsul momentului.

HOROSCOP 19 AUGUST SĂGETĂTOR

Luna Nouă de la mijlocul acestei săptămâni se perfectează în casa călătoriilor, a studiilor şi a relaţiei cu instituţiile statului, fapt ce sugerează că efectele sale în viaţa ta se pot manifesta pe mai multe planuri. De exemplu, în cazul unor nativi(e), ea marchează debutul perioadei de concediu, iar cei care pleacă în vacanţă zilele acestea vor avea parte de un sejur minunat, în ciuda circumstanţelor actuale. Alţii(tele) susţin examene importante sau se înscriu la cursuri care vor avea un impact pozitiv asupra evoluţiei lor personale şi/ sau profesionale. Iar dacă ai de obţinut o aprobare, procesul va merge repede.

HOROSCOP 19 AUGUST CAPRICORN

Luna Nouă de azi se manifestă în casa relaţiilor şi a banilor din harta ta solară, prilej bun să te concentrezi pe colaborări, pe relaţia cu clienţii şi colegii de serviciu, dar şi pe proiectele cu partenerul care au o componentă financiară importantă. În primul rând, trebuie să te asiguri zilele acestea că raportul de forţe este în echilibru în interiorul acestor relaţii. Apoi, trebuie să ai grijă să nu te pierzi pe tine, personalitatea şi ideile tale, în încercarea de a ajunge la un consens cu ceilalţi. Într-adevăr, aveţi scopuri financiare comune, dar asta nu înseamnă să-ţi ignori opiniile.

HOROSCOP 19 AUGUST VĂRSĂTOR

În horoscopul tău general, Luna Nouă de astăzi ocupă casa cuplului, iar efectul său este acela de a deschide un nou capitol în relaţia cu partenerul. Foloseşte-te de prilejul oferit de această lunaţie pentru a şterge cu buretele momentele neplăcute din trecutul recent, astfel încât să impuneţi reguli noi pe un teren curat. În cazul în care nu ţi-ai întâlnit încă jumătatea, s-ar putea ca zilele acestea să afli că cineva te simpatizează de la distanţă. Dacă sentimentul este reciproc, poate nu ar fi rău să faci primul pas ori să te arăţi disponibil(ă). Îţi va părea bine mai încolo.

HOROSCOP 19 AUGUST PEŞTI

Luna Nouă de azi îţi oferă cel mai bun prilej pentru a adopta atitudini noi în raport cu sănătatea şi munca. Cele două aspecte de viaţă sunt puternic legate unul de celălalt, în sensul că dacă nu ai energie, nu te vei descurca prea bine la serviciu, iar dacă realizările tale nu sunt cele pe care ţi le-ai propus, este foarte posibil să te pedepseşti mâncând la ore neobişnuite sau evitând mişcarea. Iată aşadar o ocazie perfectă să stabileşti un echilibru între cele două sectoare, să te asiguri că îmbini odihna cu munca şi nu ignori una în favoarea celeilalte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici