HOROSCOP 19 decembrie. Jupiter intră în Vărsător. Până în 2021, ne reconfigurăm viitorul pe termen lung

  • Jupiter i se alătură azi lui Saturn în semnul Vărsătorului, dar dacă astrul din urmă va sta în acest semn până în 2023, nu acelaşi lucru se poate spune despre Jupiter care, exceptând câteva luni, va tranzita Vărsătorul până la mijlocul lui 2021.
  • Prin intermediul său, vom resimţi mai puţin intens lipsurile şi blocajele la care ne expune Saturn, ceea ce ne va oferi răgazul de care avem nevoie să rezistăm apoi provocărilor aduse de noul tranzit saturnian.
5491 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 decembrie. Jupiter intră în Vărsător. Până în 2021, ne reconfigurăm viitorul pe termen lung

HOROSCOP 19 decembrie - Berbec

Jupiter intră azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, unde va atenua în anii următori efectul lui Saturn. Asta va face ca unele iniţiative să evolueze mai uşor, să apară momente de sclipire, ajutoare primite din neant, care te scot din încurcătură la momentul potrivit şi care îţi dau imboldul necesar să continui, chiar şi atunci când nu mai sperai că vei face paşi înainte. Norocul nu te părăseşte de fapt.

HOROSCOP 19 decembrie - Taur

Spuneam că Saturn ar putea face mai anevioasă ascensiunea ta în plan profesională. Iată că lucrurile stau mai bine de fapt pentru că Jupiter îl însoţeşte pe Saturn în casa aferentă din harta ta solară o bună bucată de vreme. Vei întâlni aşadar, în anii care vin, persoane care te vor ajuta să ieşi în faţă, care-ţi vor deschide uşi şi te vor ajuta să te afirmi. Demonstrează-le că meriţi într-adevăr să fii promovat(ă).

HOROSCOP 19 decembrie - Gemeni

Intrarea lui Jupiter în casa tranzitată de joi începând de Saturn face mai puţin dureroasă învăţarea unor importante lecţii de viaţă în anii care urmează. Ai adunat multă experienţă până acum, iar ea te va ajuta să separi bobul de neghină, să-ţi dai seama când ar fi bine să laşi de la tine şi când să îţi aperi punctul de vedere. Vor apărea în viaţa ta oamenii care îţi vor lumina calea atunci când ai nevoie.

HOROSCOP 19 decembrie - Rac

Cu Jupiter în aceeaşi casă tranzitată de Saturn, parteneriatele nu vor suferi lovituri financiare prea grele. E drept că norocul îl vei simţi mai rar, atunci când chiar nu mai poţi face mare lucru conştient, dar vor apărea ca din senin oportunităţi care vor readuce pe linia de plutire parteneriatul de viaţă şi relaţiile profesionale din punct de vedere economic. Asta nu înseamnă însă că nu mai aveţi de lucru pentru a vă consolida legătura.

HOROSCOP 19 decembrie - Leu

Jupiter poposeşte azi în casa cuplului, acolo unde Saturn promite deja de câteva zile încoace o serie de teste de foc. Influenţa jupiteriană în acest sector face ca răsplata promovării acestor examene relaţionale să fie una care merită încercările la care tu şi partenerul de viaţă ori colaboratorii aţi fost supuşi. Cu fiecare provocare prin care treceţi, realizaţi că sunteţi puternici abia atunci când vă daţi mâna, când faceţi front comun împotriva problemelor voastre comune.

HOROSCOP 19 decembrie - Fecioară

Jupiter îşi face azi apariţia în sectorul în care a intrat deja Saturn. Este vorba despre casa sănătăţii şi a muncii, unde astrul din urmă promitea să te treacă sub furcile caudine. Previziunea nu s-a schimbat, în sensul că te aşteaptă ani de foc pe plan medical şi profesional, dar vei avea negreşit şi perioadă în care te simţi energizat(ă) şi mai productiv(ă) decât de obicei. Profită din plin de aceste momente de eficienţă maximă.

HOROSCOP 19 decembrie - Balanţă

Cu Jupiter şi Saturn în casa iubirii şi a copiilor, relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici este una de la care nu prea ştii la ce să te aştepţi în anii următori. În unele momente, simţi că te-ai îndepărtat de ei, în timp ce-n altele te simţi mai apropiat(ă) de ei decât oricând. Asta denotă faptul că trebuie să lucraţi mai mult la relaţia voastră, că trebuie să ajungeţi la un echilibru.

HOROSCOP 19 decembrie - Scorpion

Jupiter progresează azi în casa în care se află deja Saturn de joi încoace, adică în sectorul vieţii de familie. Asta vine să mai îndulcească predicţia nu tocmai blândă oferită cu câteva zile înainte, atunci când anunţam o atmosferă rece în raport cu cei dragi în anii care urmează. Vor exista momente de apropiere şi armonie, dar nu te lăsa păcălit(ă) de ele. Mai este de lucrat până când relaţia voastră să devină echilibrată.

HOROSCOP 19 decembrie - Săgetător

De azi începând, Jupiter şi Saturn vor coabita casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că alternează momentele de timiditate cu cele de dezinvoltură. În anumite situaţii însă, ai nevoie să dai dovadă de o atitudine constantă, întrucât rişti ca unele persoane să îţi formeze o părere greşită dacă eşti într-o zi într-un fel, iar în alta altfel. Pe de altă parte, apar de unde nu te aştepţi oportunităţi de colaborare foarte benefice ţie.

HOROSCOP 19 decembrie - Capricorn

Începând cu această dată, atât Jupiter, cât şi Saturn tranzitează casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general. Dacă cel din urmă astru poate conduce la lipsuri sau chiar la paguge din punct de vedere financiar, Jupiter va veni să mai amortizeze din şocurile primite şi din pierderile pe care riscă să ţi le creeze Saturn. S-ar putea totuşi ca influenţa sa să nu fie suficientă pentru a ieşi cu totul din anumite impasuri.

HOROSCOP 19 decembrie - Vărsător

Jupiter se mişcă de azi prin casa în care s-a instalat Saturn şi anume semnul naşterii tale. El vine să reitereze faptul că anii următori vor fi definitorii pentru maturizarea ta, pentru evoluţia ta către adevăratul potenţial. Dacă Saturn promitea experienţe transformatoare greu de gestionat emoţional în anumite momente, Jupiter vine cu beneficiile integrării lecţiilor oferite de Saturn, care nu vor fi deloc mici. Ai încredere că Universul te va pune pe calea cea bună.

HOROSCOP 19 decembrie - Peşti

Jupiter şi Saturn se află de azi amândoi în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că nu eşti singur(ă) în călătoria spre interior propusă de cel din urmă astru. Vei simţi că ceva sau cineva te protejează, că nu ţi se vor da provocări mai mari decât poţi duce de fapt. Încearcă să te concentrezi pe beneficiile acestei perioade, pe faptul că te va vindeca de frici/ frustrări mai mult sau mai puţin conştiente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici