HOROSCOP 19 mai. Noroc la bani şi în dragoste. Zodiile care au succes în tot ce îşi propun

Luna intră azi în Fecioară, ceea ce conferă zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) atenţie la detalii şi multă putere de muncă.

10984 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 mai. Noroc la bani şi în dragoste. Zodiile care au succes în tot ce îşi propun

HOROSCOP 19 mai 2021

HOROSCOP 19 mai - Berbec

Luna intră azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, semn că vei avea parte de o zi destul de plină şi aglomerată. Pe de altă parte, însă, acest tranzit te îndeamnă să ai mai multă grijă de starea ta de bine, oricât de ocupat(ă) ai fi. Şi mâine s-ar putea să ai un program la fel de solicitant, iar dacă nu îţi faci timp să te odihneşti, s-ar putea să nu faci faţă tuturor provocărilor, să trebuiască să reprogramezi unele treburi. Aşadar, este indicat să acorzi o atenţie specială stilului tău de viaţă şi alimentaţie acum.

HOROSCOP 19 mai - Taur  

Luna ajunge azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, iar acest lucru îţi aduce în atenţie faptul că este nevoie de mai multă implicare din partea ta în relaţia de cuplu, dar şi în raport cu copiii. Ai nişte aşteptări bine conturate în raport cu cei dragi, dar acest lucru nu înseamnă că sunt uşor de atins. Prin urmare, s-ar putea ca atmosfera să se răcească uşor între voi dacă nu comunicaţi mai mult pe seama dorinţelor şi nevoilor voastre. Până la urmă, au şi ei doleanţeîn ceea ce te priveşte şi trebuie să le asculţi.

HOROSCOP 19 mai - Gemeni  

Luna poposeşte azi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce atrage atenţia asupra acestui sector de viaţă şi a chestiunilor de maximă importanţă în gospodărie. Nu amâna treburile care îţi revin în casă, mai ales dacă dor tu le poţi rezolva, iar responsabilităţile celor dragi se înmulţesc ori se complică dacă amâni ceea ce ai tu de făcut. De asemenea, încearcă să arunci o privire obiectivă asupra aşteptărilor personale în raport cu cei dragi. Este cam târziu ca oricare din voi să îşi schimbe viziuni sau crezuri. Încearcă, mai bine, să vezi unde şi cum ele se intersectează.

HOROSCOP 19 mai - Rac  

Luna îşi face azi intrarea în casa comunicării din horoscopul tău solar, deci caută să fii mai atent(ă) cum te exprimi şi te afişezi în anumite cercuri. Nu e ca şi cum nu ai fi destul de prudent(ă) din acest punct de vedere, doar că ai avea mai mult de câştigat dacă ai da dovadă de asertivitate atunci când eşti sigur(ă) pe ceea ce vrei să spui. S-ar putea să apară o astfel de oportunitate chiar astăzi, deci caută să profiţi de ea şi să nu te temi să spui ceva în care ai încredere că va schimba lucrurile-n bine.

HOROSCOP 19 mai - Leu

Luna migrează azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, iar acest lucru ar putea aduce cu sine oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii recente prin intermediul investiţiilor. Fie că vin prin intermediul locului tău de muncă sau al unor activităţi pe care le desfăşori în afara serviciului, cert este că îţi cade bine să ai un supliment pe care te poţi baza în cazul în care apar cheltuieli neprevăzute. Va fi nevoie de timp pentru ca aceste oportunităţi să se materializeze complet, dar recompensa va fi una pe măsura eforturilor.

HOROSCOP 19 mai - Fecioară

Luna ajunge în chiar semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă, pe de-o parte, un imbold de energie, iar pe de altă parte, s-ar putea să scoată în evidenţă nişte metehne destul de enervante. Poate că devii prea critic(ă) la adresa celor dragi sau nu eşti deloc indulgent(ă) cu tine însuţi(ăţi), deşi în anumite situaţii, nu puteai face mai mult decât ai făcut deja. Aşadar, acest tranzit al Lunii are avantaje şi dezavantaje, dar dacă te foloseşti de energiile sale pozitive, s-ar putea ca în această a doua parte a săptămânii să realizezi mai mult decât ţi-ai propus zilele trecute.

HOROSCOP 19 mai - Balanţă

Luna poposeşte azi în casa subconştientului din horoscopul tău general. În cel mai bun caz, îţi arată clar la ce anume trebuie să lucrezi pentru a scăpa de urmările unui episod mai puţin plăcut din trecutul recent. În cel mai puţin bun scenariu, vine cu o doză suplimentară de autocritică, al cărei efect este să descurajeze mai mult decât să te facă să te perfecţionezi. Aşadar, nu îţi va fi deloc uşor să gestionezi astăzi energiile cu care acest tranzit vine la pachet. Îţi pot fi de mare ajutor pentru a scăpa de urmele trecutului, dar poate introduce alte angoase.

HOROSCOP 19 mai - Scorpion

Luna ajunge astăzi în casa planurilor de viitor din horoscopul tău solar, semn că te preocupă mai ales ideile de proiecte pe care le ai şi ce anume vrei să obţii cu ele în perioada următoare. Te-ai pregătit riguros în ceea ce le priveşte şi ai lângă tine oameni care te-au ajutat să le transformi într-un plan, dar pe de altă parte, rămân unele temeri, mai ales dacă există o doză de risc cu care nu eşti obişnuit(ă), pe care nu ţi-o asumi în mod normal. Tot astăzi, s-ar putea să primeşti unele critici constructive din partea unei persoane apropiate.

HOROSCOP 19 mai - Săgetător  

Luna îşi face azi intrarea în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce plasează acest domeniu de viaţă pe un loc fruntaş în ierarhia priorităţilor tale. Ai responsabilităţi mari în acest sector şi pe superiori îi interesează cum evoluezi în această perioadă, dar presiunea la care eşti expus(ă) poate fi greu de gestionat uneori. În plus, trebuie să ai mare grijă cum reacţionezi la critici, dacă le iei în nume personal şi te lezezi sau dacă le vezi ca pe o oportunitate să creşti pe acest plan. În fond, depinde de tine cum uzezi de energia acestui tranzit astral.

HOROSCOP 19 mai - Capricorn

Luna poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă, a cursurilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În cazul unor nativi(e), s-ar putea să aducă promovarea unor examene importante sau unele oportunităţi de studiu valoroase. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să fie vorba despre nişte deplasări care se conturează mai clar astăzi. Dacă ai de rezolvat nişte treburi birocratice, s-ar putea ca ele să dureze mult mai puţin decât te-ai aşteptat. În toate aceste situaţii, tranzitul Lunii te ajută prin faptul că îţi imprimă o viziune realistă şi flexibilă, în funcţie de circumstanţele cu care te-ntâlneşti.

HOROSCOP 19 mai - Vărsător  

Luna migrează azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce te poate ajuta să accesezi nişte oportunităţi financiare astăzi. Poate fi vorba despre un proiect în colaborare pe care ţi-l iei în plus faţă de celelalte sau probabil că finalizaţi un altul mai repede şi te califici pentru un bonus. Sau poate că desfăşori activităţi de grup pe lângă programul de la serviciu, iar acest lucru te ajută să-ţi suplimentezi bugetul. În orice caz, premisele pe acest plan sunt bune şi dacă lucrurile evoluează ca astăzi, relaţiile, mai ales cele profesionale, vor evolua foarte mult.

HOROSCOP 19 mai - Peşti

Luna îşi face astăzi loc în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, prilej numai bun să te apleci mai mult asupra relaţiei de cuplu, asupra colaborărilor pe care le ai în plan profesional. Lucrezi bine cu cei de lângă tine, de acasă şi de la serviciu, şi sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, dar unele conversaţii se cer purtate încă. Nu este vorba că întâmpinaţi probleme mari, dar pot căpăta proporţii dacă nu cauţi să le rezolvi înainte să devină prea mari şi să scape de sub control. Un dialog calm dar onest este un început bun în această direcţie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici