HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE. Zodiile Cardinale sunt ţinta problemelor. În ce constă ele de fapt

Din cele cinci aspecte pe care le face Luna din Balanţă azi, patru sunt careuri sau opoziţii, ceea ce înseamnă că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) vor da de necazuri mari sâmbăta aceasta, fie pe plan sentimental, fie la nivel financiar.

7347 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE. Zodiile Cardinale sunt ţinta problemelor. În ce constă ele de fapt

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE. Zodiile Cardinale sunt ţinta problemelor. În ce constă ele de fapt

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE - Berbec 

Astăzi s-ar putea manifesta o serie de tensiuni între tine şi persoana iubită. Problema constă cel mai probabil în faptul că unul dintre voi aduce comportamente de la serviciu acasă ori se poartă autoritar şi nu admite compromisul. Spre seară, când Luna trece într-o altă casă relaţională din horoscopul tău general, trebuie să îţi faci timp să vorbeşti cu persoana iubită despre ce anume te deranjează la relaţia voastră. Altfel, problemele se vor accentua mult.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE - Taur 

Dacă lucrezi azi, nu te aştepta să dai dovadă de un randament prea mare. Ai acumulat mult stres şi oboseală în ultime vreme, iar asta se vede din faptul că productivitatea ta scade văzând cu ochii. Este posibil totuşi să apară probleme de ordin medical şi în cazul nativilor(elor) care nu lucrează azi. Aşadar, este foarte important să dedici o parte din această zi odihnei şi refacerii. Altfel, mâine va trebui să îţi schimbi programul.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE - Gemeni

Planurile pe care ţi le-ai făcut pe astăzi sunt prea multe pentru a le putea include pe toate în program. Aşadar, s-ar putea să fii nevoit(ă) să renunţi la unele din ele. Sfatul astrologului pentru tine este acela de a te ţine de promisiunile pe care le-ai făcut persoanei iubite şi/ sau copiilor. În caz contrar, s-ar putea să apară tensiuni mari. Diseară, asigură-te că mergi la somn devreme, căci ai nevoie de multă odihnă.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE - Rac

Aceasta nu este una din acele zile în care-ţi poţi ocupa o parte din timpul liber cu treburi de la serviciu. Ai o sumedenie de îndatori casnice care aşteaptă să te ocupi de ele, iar dacă i-ai promis personei iubite şi/ sau rudelor că te ocupi de ele, ai face bine să te ţii de făgăduială. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu tot felul de critici. Diseară ai timp şi pentru tine.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE - Leu 

Nu eşti o persoană cu care se comunică uşor astăzi. Ai idei fixe despre anumite lucruri şi nu eşti dispus(ă) să faci compromisuri, iar asta te poate aduce în pragul unor conflicte cu apropiaţii. Spre seară, atmosfera revine însă la normal în familie, dar nu ar fi rău să investighezi motivul pentru care ai devenit defensiv(ă) în privinţa anumitor subiecte. Este clar că ceva te deranjează destul de puternic şi trebuie să vezi ce e.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE - Fecioară 

Din punct de vedere financiar, nu te aşteaptă o zi prea bună. Tentaţiile ar putea fi mari, iar bugetul tău nu se ridică la cotele obişnuite pentru acest moment din săptămână. Aşadar, este foarte important să găseşti o cale prin care să nu întreci o anumită limită. Sau poţi căuta alternative mai puţin costisitoare pentru aceeaşi activitate de weekend sau acelaşi articol pe care voiai să îl cumperi iniţial. Nu ai nevoie decât de răbdare.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE - Balanţă

Se întrevede astăzi o zi destul de tensionată în cuplu, ceea ce înseamnă că există riscul să apară conflicte din cauza a tot felul de motive. Este important să te gândeşti ce poţi face pentru a le evita. Ai putea, de exemplu, să te străduieşti mai mult să îi asculţi pe cei dragi. Cu siguranţă le-ar prinde bine să vorbească despre ceea ce simt şi să simtă că empatizezi cu toate prin câte trec acum.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE - Scorpion 

Te numeri printre nativii(ele) care nu stau prea bine cu energia astăzi. Poate că nu eşti neapărat obosit(ă), dar treci prin tot felul de lucruri la nivel mental şi emoţional, iar asta are un efect asupra felului în care te simţi la nivel fizic. Aşadar, este foarte important să te asiguri că programul tău include şi activităţi care te ajută să îţi menţii starea de spirit la un nivel optim. Înconjoară-te doar de oameni veseli.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE - Săgetător

S-ar putea să îţi fie greu să faci faţă tuturor propunerilor de activităţi de timp liber care vin din partea prietenilor şi a familiei. Iar cum astăzi s-ar putea să se lezeze din pricina alegerilor pe care le faci, este important să iei o decizie cu cap. Poate reuşeşti să îi reuneşti în cadrul unei activităţi de weekend care să vă aducă aproape cu toţii. Vei vedea că astfel eviţi orice gelozie din partea lor.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE - Capricorn 

În familie, dar mai ales în cuplu, s-ar putea să apară astăzi motive de discordie. Poate fi vorba despre o chestiune casnică, domestică ori locativă care vă aduce în pragul unui conflict de proporţii. Sau poate doar persistă o senzaţie de disconfort, de agresivitate pasivă în mijlocul vostru. Dacă simţi că este nevoie de o discuţie, poate ar fi mai bine să vină o iniţiativă în acest sens din partea ta. Ar putea ajuta mult.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE - Vărsător 

Finanţele de care dispui astăzi s-ar putea să nu îţi permită să te ţii de planurile de weekend iniţiale sau de activităţile pe care ţi le propun spontan familia şi prietenii. Gândeşte-te dacă ar fi cazul să sacrifici o parte din bugetul de săptămâna viitoare în acest sens sau dacă ar fi mai bine să le reprogramezi pentru un alt sfârşit de săptămână. Depinde de tine ce alegi să faci şi trebuie să fii precaut(ă).

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE - Peşti

De regulă, ai răbdare multă cu cei din jurul tău, dar nu întotdeauna se întâmplă acest lucru. Asta ar putea fi una din acele zile în care lucrurile nu evoluează prea bine şi riscă să apară motive de ceartă. Poate ar fi indicat să eviţi anumite subiecte de discuţie dacă ştii că te afectează să vorbeşti despre ele sau să auzi alte păreri care nu sunt compatibile cu ale tale. Vin şi zile mai bune.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici