HOROSCOP 2 aprilie. Aceste zodii primesc acea veste pe care o aşteptau de mult. Vezi cine le-o transmite

Mercur din Peşti face un sextil armonios azi cu Pluto din Capricorn, iar acest aspect denotă că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) primesc o veste bună, pe care o aşteptau de mult. S-ar putea să vină chiar de la o persoană din cealaltă categorie de zodii.

32898 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 aprilie. Aceste zodii primesc acea veste pe care o aşteptau de mult. Vezi cine le-o transmite

HOROSCOP 2 aprilie. Aceste zodii primesc acea veste pe care o aşteptau de mult. Vezi cine le-o transmite

HOROSCOP 2 aprilie - Berbec

Ai prezenţă de spirit astăzi, iar acest lucru îţi vine într-ajutor mai ales la locul de muncă. Ştii cum să ieşi elegant din situaţiile care ţi-ar putea face rău ca imagine, care te-ar putea afecta pe termen lung din punct de vedere al evoluţiei tale în plan profesional. Pe de altă parte, trebuie să vezi de ce anume ai ajuns în această situaţie şi cum anume poţi evita astfel de situaţii pe viitor. În caz contrar, s-ar putea să te mai întâlneşti cu ele şi să nu fii tocmai în dispoziţia necesară în care să le faci faţă cu brio.

HOROSCOP 2 aprilie - Taur

Aceasta s-ar putea să fie una din acele zile în care ar trebui să te bazezi mai mult pe intuiţie. Vocea interioară te ghidează în mai toate situaţiile cu care te întâlneşti şi dacă nu eşti sigur(ă) dacă o anumită persoană sau un anumit proiect este benefic pentru tine, nu trebuie decât să fii mai atent(ă) la ce anume îţi spune instinctul. S-ar putea să ţi se confirme chiar astăzi că a fost o strategie bună să ai încredere în ceea ce simţi. Poate nu ar fi rău să îţi faci un obicei de a ţine cont de intuiţia ta.

HOROSCOP 2 aprilie - Gemeni

Dacă eşti într-un impas birocratic, nu ştii dacă să urmezi un curs ori să îl continui sau poate te gândeşti dacă ar fi propice o deplasare pe distanţe lungi în această perioadă, poate nu ar fi rău să cântăreşti beneficiile pe termen lung ale acestor iniţiative. S-ar putea să realizezi că greutăţile întâmpinate sunt mult mai mici decât avantajele pe care le poţi extrage de pe urma eforturilor pe care le depui în această perioadă. Cere sfatul unui apropiat de încredere dacă crezi că te-ar putea ajuta să-ţi dai seama ce ar fi mai bine de făcut în acest moment.

HOROSCOP 2 aprilie - Rac

Pentru tine, se întrevede o zi productivă în plan profesional, dar şi în ceea ce priveşte ambiţiile tale legate de acest domeniu. Te înţelegi bine cu colaboratorii, cu superiorii şi pare că reuşeşti să menţii în echilibru raportul de forţe între tine şi ei. E drept că ar mai putea exista incompatibilităţi de viziune, dar încercaţi să ajungeţi la un compromis, la o viziune care înglobează ideile tuturora. Profită însă de ocazie să deschizi un dialog pe tema motivelor pentru care se ajunge uneori la situaţii în care cineva încearcă să îşi impună punctul de vedere asupra celorlalte persoane implicate.

HOROSCOP 2 aprilie - Leu

Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu persoanele cu care lucrezi, iar acest lucru face să se mai disipeze din atmosfera încărcată care tronează acum în cuplu şi/ sau în relaţia cu colaboratorii. Din acest motiv, nivelul de productivitate creşte astăzi şi vă este mai uşor să comunicaţi unul cu celălalt, inclusiv pe tema unor subiecte care altădată scoteau la iveală diferenţele de viziune dintre voi. Tocmai din acest motiv este foarte important să le abordaţi şi să le trataţi cu seriozitate, astfel încât să nu revină în discuţie în momente de tensiune.

HOROSCOP 2 aprilie - Fecioară

Nu te aşteaptă o zi uşoară la locul de muncă, în sensul în care ai impresia că stai pe un butoi cu pulbere, că se poate întâmpla mereu ceva grav care să dezechilibreze balanţa şi aşa fragilă pe care te-ai chinuit să o construieşti. Cu toate acestea, poate fi obositor să fii mereu cu ochii în patru, să ai grijă să nu faci ceva ori să spui ceva care să supere şi chiar să îţi aducă deservicii. Nici nu este de mirare, aşadar, că, la finele zilei, trebuie să îţi faci timp pentru tine, să-ţi reumpli bateriile cum se cuvine.

HOROSCOP 2 aprilie - Balanţă

Dacă se întâmplă să experimentezi tensiune în cuplu astăzi sau în ultima perioadă, încearcă să comunici cu partenerul de viaţă. S-ar putea să îl/o găseşti mai receptiv(ă) decât te aşteptai la a găsi o soluţie pentru situaţia cu care vă confruntaţi în acest moment. Poate că nu va fi întru-totul de acord cu viziunea ta, dar măcar veţi reuşi să clarficicaţi unele lucrur înainte ca nivelul de toxicitate să crească mai mult şi mai mult. Acelaşi sfat se aplică şi dacă situaţiile întâmpinate apar în raport cu copiii. Remediul cel mai bun este să nu ignoraţi ceea ce se întâmplă.

HOROSCOP 2 aprilie - Scorpion

Poate că acasă ori în gospodăriei lucrurile nu merg tocmai bine. Mocnesc în subteran supărări măturate sub covor sau probleme pe care nu ai încercat să le rezolvi atunci când au apărut, ceea ce a dus la o atmosferă încrâncenată, în care nu te mai simţi în largul tău. Astăzi ai însă forţa să te pui pe treabă, să vezi ce ai putea face pentru a se reveni la normal. Dacă este vorba de situaţii cu familia, discută-le deschis, dacă s-au adunat treburi în gospodărie de care nu te-ai ocupat, fă-ţi timp pentru ele. Vei ştii cu ce să începi.

HOROSCOP 2 aprilie - Săgetător

Dacă îţi este greu să vorbeşti despre anumite lucruri, dar eşti dispus(ă) că te deschizi, dă de înţeles că ai disponibilitate în această direcţie şi cei dragi vor găsi o modalitate să te ajute. Poate că nu vei reuşi să rezolvi chiar toate problemele printr-o singură conversaţie, dar în orice caz, se pun bazele unui dialog pe care îl veţi putea relua şi cu altă ocazie, de preferat atunci când îţi este mai uşor să îţi verbalizezi trăirile şi gândurile. În orice caz, te bucuri de un climat pozitiv în familie, care îţi dă încredere că lucrurile se vor rezolva.

HOROSCOP 2 aprilie - Capricorn

Familia şi cei dragi te pot ajuta cu un împrumut dacă ai de făcut o investiţie sau poate că te ajută cu un altfel de ajutor material pentru a trece mai uşor peste o situaţie dificilă din punct de vedere economic. Aşadar, încearcă să le ceri ajutorul dacă ai nevoie şi explică-le situaţia în care te afli pentru a-şi da seama cât mai bine cum anume ar putea să te sprijine. Tot astăzi, este o zi bună în care să dezbateţi viitoare investiţii de familie sau cheltuieli pentru gospodărie pe care nu le mai puteţi evita, care se cer făcute.

HOROSCOP 2 aprilie - Vărsător

Dacă te trec gânduri nu tocmai pozitive sau încrederea în forţele proprii a cam avut de suferit în ultima perioadă, poate ar fi un moment bun să vorbeşti despre ceea ce simţi. Gândeşte-te ce sau cine anume ţi-a pricinui această stare, dacă există motive reale pentru care să îţi faci griji sau să îţi pui sub semnul întrebării abilităţile. Unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului gestionează mai uşor astfel de momente, ba chiar s-ar putea să aibă parte de unele victorii personale foarte importante în cadrul discuţiilor pe care le poartă astăzi. Asta ar trebui să le potenţeze încrederea de sine.

HOROSCOP 2 aprilie - Peşti

S-ar putea să primeşti nişte veşti bune astăzi în plan financiar, fie sub forma unor ponturi sau informaţii cu privire la oportunităţi de câştig, fie referitoare la cheltuieli pe care le poţi evita, deşi le credeai necesare. În orice caz, te simţi mai uşurat(ă) de faptul că îţi ştii bugetul stabil, cel puţin o perioadă, că eşti în controlul acestui sector de viaţă. Pe de altă parte, poate nu ar strica să te gândeşti la posibilitatea de a mai lucra puţin la strategiile tale în plan financiar, mi ales dacă au condus la unele decizii care te-au costat destul de scump.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici