HOROSCOP 2 ianuarie. Mercur în Vărsător, Lună Nouă în Capricorn. Începuturi noi pe plan financiar, profesional şi relaţional

Ziua de duminică vine la pachet cu două eveniment astrale importante: intrarea lui Mercur în Vărsător şi Luna Nouă din Capricorn. Primul se simte mai ales în cazul zodiilor de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător), care se simt impulsionate să se pună pe treabă şi să îşi urmeze planurile pentru 2022, iar cel de-al doilea deschide noi orizonturi pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

11672 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 ianuarie. Mercur în Vărsător, Lună Nouă în Capricorn. Începuturi noi pe plan financiar, profesional şi relaţional

HOROSCOP 2 ianuarie. Mercur în Vărsător, Lună Nouă în Capricorn. Începuturi noi pe plan financiar, profesional şi relaţional

HOROSCOP 2 ianuarie - Berbec

Mercur poposeşte astăzi în casa proiectelor şi a vieţii sociale, prilej bun să îţi faci mai des timp pentru prieteni în următoarele săptămâni şi să te concentrezi pe planurile tale de viitor. Tot azi, se perfectează Luna Nouă în casa carierei, ceea ce poate aduce oportunităţi la locul de muncă la începutul săptămânii viitoare. Ar putea fi vorba de o şansă de a te face remarcat(ă), de a ieşi în evidenţă faţă de restul colegilor.

HOROSCOP 2 ianuarie - Taur 

Mercur ajunge azi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că vei comunica mai bine cu superiorii în perioada care urmează. De asemenea, ai putea avea şansa unei întâlniri cu o persoană care îţi deschide uşi importante în comunitate. Tot azi, se formează o Lună Nouă în casa studiilor, a călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile, semn bun dacă susţii examene săptămâna viitoare, dacă întreprinzi o călătorie sau un proces birocratic.

HOROSCOP 2 ianuarie - Gemeni

Mercur îşi face azi apariţia în casa studiilor, a călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile, ceea ce anunţă promovarea unui examen, realizarea unei deplasări sau succesul unei iniţiative birocratice în săptămânile care urmează. În decursul zilei de azi, se mai formează şi o Lună Nouă în casa relaţiilor şi a banilor, ceea ce poate prevesti debutul unei colaborări cu cineva din domeniul profesional sau cu partenerul de viaţă, alături de care faci o investiţie importantă.

HOROSCOP 2 ianuarie - Rac 

Mercur ajunge astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu colaboratorii şi/ sau cu partenerul de viaţă în ceea ce priveşte investiţiile din fondurile comune. De asemenea, tot azi, se perfectează Luna Nouă în casa parteneriatelor, ceea ce înseamnă că vei observa progrese la nivelul acestor relaţii în prima parte a acestei săptămâni. Veţi reuşi să treceţi peste un impas important.

HOROSCOP 2 ianuarie - Leu

Mercur intră azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, fapt care denotă că îţi este mai uşor decât în ultima perioadă să comunici cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care desfăţori activităţi profesionale. Tot azi, Luna Nouă din casa sănătăţii şi a muncii îţi semnalează că este un moment benefic în care să renunţi la un viciu, să aduci ajustări stilului de viaţă, dar şi eticii tale de la locul de muncă.

HOROSCOP 2 ianuarie - Fecioară 

Mercur poposeşte azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că îţi va fi mai uşor să comunici cu colegii de muncă în săptămânile următoare. De asemenea, caută să te informezi despre cum îţi poţi îmbunătăţi stilul de alimentaţie şi de viaţă. Tot astăzi, se formează Luna Nouă în casa iubirii şi a copiilor, ceea ce îţi oferă şansa de a face progrese în relaţia cu cei dragi.

HOROSCOP 2 ianuarie - Balanţă 

Mercur ajunge astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce arată că vei comunica foarte bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici în săptămânile care urmează. În plus, este o perioadă bună în care să dedici mai mult timp hobby-urilor. Tot azi, Luna Nouă din casa familiei vorbeşte despre faptul că te vei bucura de momente frumoase în această duminică alături de familia extinsă, de persoanele dragi ţie.

HOROSCOP 2 ianuarie - Scorpion

Mercur îşi face azi apariţia în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce dă de înţeles că vei face faţă mai uşor diferenţelor de viziune şi/ sau de mentalitate care există între tine şi unele rudele apropiate. Tot astăzi, Luna Nouă din casa comunicării arată că această uşurinţă a interacţiunii se extinde şi în raport cu alţi interlocutori, care nu sunt neapărat membri ai familiei, dar care îţi pot aduce tot felul de oportunităţi.

HOROSCOP 2 ianuarie - Săgetător

Mercur pătrunde astăzi în casa comunicării din horoscopul tău solar, indiciu că, în următoarele săptămâni, comunici abil cu cei de lângă tine şi că este o perioadă bună pentru negocieri şi discuţii nu tocmai uşoare. Tot pe parcursul acestei zile, se formează Luna Nouă în casa banilor, ceea ce poate înseamna că te întâlneşti astăzi sau în prima parte a săptămânii cu unele oportunităţi importante de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor.

HOROSCOP 2 ianuarie - Capricorn

Mercur ajunge azi în casa banilor din horoscopul tău general, semn că, în săptămânile care urmează, ai idei sau primeşti ponturi cu privire la oportunităţi de rotunjire a bugetului sau de a face investiţii profitabile. În a doua parte a zilei, se perfectează Luna Nouă în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că primeşti un plus de energie şi de bună dispoziţie, care te ţin cel puţin până la mijlocul săptămânii care stă să înceapă.

HOROSCOP 2 ianuarie - Vărsător

Mercur îşi face azi apariţia în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că eşti mai comunicativ(ă) în săptămânile care urmează. Ai mai multă încredere în tine şi acest lucru se vede din felul în care interacţionezi cu cei de lângă tine. Tot azi, se formează o Lună Nouă în casa subconştientului din horoscopul tău solar, indiciu că s-ar putea să te cuprindă o stare de nostalgie pe parcursul zilelor următoare. Ai grijă cum o gestionezi.

HOROSCOP 2 ianuarie - Peşti

Mercur poposeşte astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, fapt care semnalează că te vei surprinde destul de des în săptămânile următoare gândindu-te la trecut. Acest lucru poate fi benefic pentru tine dacă încerci astfel să închizi unele capitole rămase deschise, care nu-ţi fac bine. Tot azi, se perfectează Luna Nouă în casa planurilor de viitor, un prilej bun să revizuieşti proiectele tale din următoarea perioadă, mai ales dacă te apuci de ele mâine.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici