HOROSCOP 2 IULIE 2020: Transformare şi adaptare. Zodiile Cardinale trebuie să ia foarte în serios lecţia principala din 2020

Printre laitmotivele acestui an se numără conjuncţiile lui Jupiter cu Pluto în Capricorn.

18294 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 IULIE 2020: Transformare şi adaptare. Zodiile Cardinale trebuie să ia foarte în serios lecţia principala din 2020
Astăzi are loc cel de-al doilea aspect de acest fel din 2020, iar diferenţa faţă de conjuncţia de la începutul lui aprilie este aceea că, de data aceasta, Jupiter şi Pluto sunt retrograde. Ni se actualizează aşadar lecţia principală a acestui an, cea a transformării şi a adaptării. Zodiile care trebuie să o ia cel mai în serios sunt cele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn).
 
HOROSCOP 2 IULIE BERBEC
 
Conjuncţia lui Jupiter cu Pluto de astăzi îţi reaminteşte că, pentru tine, anul 2020 este despre redefinirea modului în care te prezinţi în lume, în comunitatea în care trăieşti şi în domeniul în care activezi. Cele două planete îndeamnă la maturizare şi la responsabilizare faţă de imaginea ta în societate, pe plan social, dar şi profesional. În cazul altor nativi(e), uniunea celor două astre poate atrage atenţia asupra nevoii de schimbare a traiectoriei profesionale, fie printr-o reprofilare, fie prin deschidere către alte companii din acelaşi domeniu. În orice caz, cert este că trebuie să se schimbe ceva în aceste domenii.
 
HOROSCOP 2 IULIE TAUR
 
Perfectarea celei de-a doua conjuncţii între Jupiter şi Pluto de anul acesta îţi aduce aminte că 2020 este un an decisiv pentru tine. Toate evenimentele din ultimele luni, pe plan personal, dar şi planetar, ar trebui să te ajute să te maturizezi, să schimbi ceva esenţial la felul în care priveşti viaţa şi pe cei din jurul tău. Nu de puţine ori ai avut impresia că Universul ţi-e potrivnic, că lucrurile nu merg prea bine. Toate acestea se datorează unei reticenţe de a te adapta la necunoscut, de a da dovadă de flexibilitate. Încearcă să iei lucrurile aşa cum sunt.
 
HOROSCOP 2 IULIE GEMENI
 
Pentru tine, reactivarea conjuncţiei lui Jupiter cu Pluto actualizează lecţia lui 2020 pentru tine cu privire la ataşamente. Atribui oare o prea mare importanţă banilor? Unor persoane care nu îţi fac tocmai bine? Unor situaţii în care te-ai complăcut, dar care au un efect toxic asupra ta? În săptămânile care urmează, gândeşte-te bine la aceste întrebări şi la lucrurile sau oamenii care te fac să baţi pasul pe loc. Încearcă să te eliberezi progresiv de ceea ce te ţine legat(ă), indiferent dacă este vorba despre relaţii, conjuncturi sau posesiuni. Altfel, nu vei putea face progresele dorite în direcţia obiectivelor tale.
 
HOROSCOP 2 IULIE RAC
 
În ceea ce te priveşte, realăturarea lui Jupiter la Pluto comportă efecte în plan relaţional. Prima jumătate a lui 2020 a adus poate o serie de schimbări importante în felul în care relaţionezi cu persoana iubită şi cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Unele au fost ocazionate de evenimente care vă privesc strict pe voi, iar altele au apărut pe fondul distanţării sociale, care te-au făcut să petreci mai mult timp cu partenerul, dar în acelaşi timp te-au provocat să activezi în relaţiile profesionale prin alte căi. Te-ai ales sigur cu multe lecţii şi vor mai veni şi altele.
 
HOROSCOP 2 IULIE LEU
 
A doua conjuncţie a lui Jupiter cu Pluto de anul acesta aduce în atenţia ta nişte situaţii pe care oricum nu le-ai putut ignora: multă muncă, stres pe măsură, suprasolicitare, griji în privinţa carierei şi chiar unele probleme de sănătate. Dar această configuraţie te ajută să şi vezi mai clar cum s-a ajuns aici. Îţi lipseşte ordinea, în felul în care mănânci, te odihneşti sau îţi desfăşori activităţile la serviciu, iar în lipsa unor priorităţi, s-a ajuns într-un punct în care abia mai faci faţă în viaţa de zi cu zi. Ia acest aspect ca pe un semnal de alarmă.
 
HOROSCOP 2 IULIE FECIOARĂ
 
În cazul tău, a doua întâlnire a lui Jupiter cu Pluto vine să îţi arate ce efect a avut ultima perioadă asupra relaţiei tale cu persoana iubită şi/ sau copiii. Pentru unii(ele) nativii(e), apropiere fizică de partner şi/ sau cei mici a condus poate la o distanţare emoţională, în sensul că au realizat câte lucruri au rămas nediscutate în timp, cât de puţin îi cunosc pe cei dragi. Aţii(tele) şi-au dat seama că uneori au tendinţa să se simtă vinovaţi(te) pentru că nu se dedică întru-totul muncii, că nu ştiu să se bucure de timpul liber. Lucrează la aceste aspecte.
 
HOROSCOP 2 IULIE BALANŢĂ
 
În harta ta solară, Jupiter şi Pluto se reunesc în casa familiei. Şi în cazul tău acest aspect a condus probabil la răcirea relaţiilor cu anumiţi membri ai familiei. Sau poate ai avut parte de alte chestiuni dificile la nivel familial, casnic şi/ sau locativ. În felul acesta, au revenit la suprafaţă răni mai vechi din trecut, pricinuite de persoane dragi cu voie sau fără voie. Conjuncţia acestor planete încearcă să te atenţioneze că nu rezolvi nimic dacă ignori ce se întâmplă în acest sector şi care sunt sentimentele tale în raport cu el. A venit vremea să iei atitudine.
 
HOROSCOP 2 IULIE SCORPION 
 
În astrograma ta generală, reuniunea lui Jupiter şi Pluto are loc într-o casă asociată comunicării, negocierilor şi activităţilor de zi cu zi. Efectul ei este acela de a-ţi oferi o perspectivă mai clară asupra urmărilor distanţării sociale asupra felului în care interacţionezi cu ceilalţi. Te-ai ales poate cu o formă mai uşoară sau mai serioasă de anxietate socială, unele parteneriate sau demersuri pentru legarea anumitor colaborări au stagnat sau chiar au involuat. Nu este de mirare că îţi este greu să îţi regăseşti ritmul, să îţi recapeţi sentimentul de normalitate. Nu va fi uşor, dar faci progrese, nu uita asta.
 
HOROSCOP 2 IULIE SĂGETĂTOR
 
Pentru tine, a doua conjuncţie a lui Jupiter cu Pluto de anul acesta produce efecte în plan financiar. În primă fază, s-ar putea să constaţi unele lipsuri în acest sector; ele ar putea fi produsul periodei tulburi prin care am trecut cu toţii sau poate al unor decizii mai puţin inspirate luate în legătură cu unele investiţii recente. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să înveţi să te descurci cu puţin în următoarea perioadă. Va mai dura ceva timp până când vei reuşi să te stabilizezi niţel pe acest plan, să revii la o oarecare stare de normalitate.
 
HOROSCOP 2 IULIE CAPRICORN
 
În ceea ce te priveşte, reactivarea conjuncţiei lui Jupiter cu Pluto are loc în semnul naşterii tale. Ea evidenţiază pe de-o parte procesul de maturizare prin care ai trecut în ultimele luni, iar pe de altă parte, scoate în evidenţă drumul pe care îl mai ai încă de parcurs pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Ca să fii luat(ă) în serios, să comanzi respectul pe care îl meriţi, trebuie să fii mai strict(ă) cu tine însuţi(ăţi) şi cu ceea ce aştepţi de la ceilalţi. Dacă tu eşti profesionist(ă), dar atragi oameni neserioşi, este clar că există o problemă neidentificată.
 
HOROSCOP 2 IULIE VĂRSĂTOR
 
Te numeri printre nativii(ele) care resimt cel mai intens reactualizare conjuncţiei lui Jupiter cu Pluto. Nu rare au fost ocaziile în ultimele luni când te-ai simţit neajutorat(ă), neînţeles(asă), captiv(ă) poate în tipare de gândire şi afective din care nu ţi-a fost uşor să ieşi sau te chinui încă să le depăşeşti. Este clar că cineva sau ceva te ţine în trecut, legat(ă) cu lanţuri imaginare de situaţii, vorbe sau gesturi la care nu vrei să renunţi dintr-un motiv sau altul. Taie acest cordon ombilical invizibil, eliberează-te şi ai curajul să plonjezi în necunoscut. Universul va avea multă grijă de tine.
 
HOROSCOP 2 IULIE PEŞTI
 
De la ultima conjuncţie a lui Jupiter cu Pluto, adică din aprilie până astăzi, când acest aspect se reativează, multe din planurile de viitor, pe termen lung, au suferit schimbări mari. Nu au fost cruţate nici relaţiile pe care le-ai construit pe aceste baze ori cele de prietenie, care fie s-au pliat la contextul actual, fie s-au răcit ori chiar s-au terminat. Nu te uita în spate decât dacă există eforturi din ambele părţi să se restabilească legătura, să salvaţi ce mai poate fi salvat din proiectele voastre. Viitorul poate nu arată promiţător, dai ai încredere că va fi bine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici