HOROSCOP 2 IUNIE 2020. Zodiile Cardinale riscă să întâmpine situaţii care le dau planurile peste cap

Luna din Balanţă continuă şi azi seria de careuri, de data aceasta cu Pluto şi Jupiter retrograde din Capricorn. Din nou zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) sunt cele vizate şi riscă să întâmpine situaţii care le dau planurile peste cap. După-amiază, Luna trece în Scorpion, de unde formează acelaşi timp de aspect, dar cu Saturn retrograd din Vărsător. De data aceasta, semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) sunt cele care resimt unele lipsuri, care se simt nedreptăţite.

10850 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 IUNIE 2020. Zodiile Cardinale riscă să întâmpine situaţii care le dau planurile peste cap

HOROSCOP 2 IUNIE 2020.

HOROSCOP 2 IUNIE 2020. BERBEC

Până în această dimineaţă, se manifestă o atmosferă încărcată în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii, colaboratorii sau alte persoane cu care derulezi activităţi profesionale. Se remarcă, mai cu seamă, o serie de dereglări în raportul de forţe dintre voi, în sensul că unii îşi arogă merite sau drepturi pe care nu le au. Acest lucru ar putea duce sau a dus deja la corodarea încrederii dintre voi sau chiar la probleme serioase de natură financiară. Este important ca astăzi să faci primul pas pentru a se restabili echilibru, căci altfel repercusiunile vor fi pe termen lung.

HOROSCOP 2 IUNIE 2020. TAUR

La serviciu, te aşteaptă astăzi o zi destul de grea. Volumul de muncă este mare, termene-limită reduse, iar aşteptările tind să fie nerealiste în comparaţie cu toate celelalte aspecte ca dotările de care dispui ori gradul de complexitate a sarcinilor. O situaţie ca aceasta poate avea un impact negativ asupra relaţiei tale cu superiorii sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale, mai ales dacă nemulţumirile tale nu sunt tratate cu seriozitate sau nici nu se admite o discuţie pe această temă. Pe acest fundal, tot ce poţi face este să-ţi dai silinţa şi să procedezi cum îţi dicteză experienţa.

HOROSCOP 2 IUNIE 2020. GEMENI

Cea mai mare parte a zilei se derulează pe un fundal tensionat în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii şi există riscul ca starea de spirit cu care te alegi de pe urma acestor confruntări să îţi afecteze şi abilitatea de a gestiona cu calm situaţii profesionale mai speciale. În felul acesta, multe din perspectivele bune ale acestei zile pot cădea unele după celelalte, ca piesele de domino. Încearcă să trasezi o limită între cele două domenii de viaţă, astfel încât viaţa sentimentală să nu ţi se amestece cu cea profesională. Altfel, se creează situaţii greu de gestionat.

HOROSCOP 2 IUNIE 2020. RAC

Unele chestiuni locative, domestice sau de familie se interpun astăzi între tine şi partenerul de viaţă. Vă este greu să vă armonizaţi punctele de vedere, să găsiţi un teren comun pe care să construiţi o strategie solidă de abordare a acestor problematici care vă afectează în egală măsură. Astfel de situaţii pot conduce la probleme de încredere, la suspiciuni cu privire la intenţiile celorlalţi din familie. Dacă fiecare evită să vadă elefantul din cameră, preia tu iniţiativa şi vorbeşte despre ce te deranjează. În felul acesta, îşi vor găsi şi ei curajul să se exprime. Dar vezi ce ton foloseşti.

HOROSCOP 2 IUNIE 2020. LEU

La serviciu, nu toate merg aşa cum ai plănuit de dimineaţă. Comunici greu cu colegii de muncă, poate şi din cauza mijloacelor alternative pe care le foloseşti, iar aparatura de la birou sau de acasă nu ţine nici ea cu tine. Apelează la tact şi diplomaţie, iar în privinţa potenţialelor probleme tehnice, ia-ţi măsuri de siguranţă şi salvează în mod regulat proiectele la care lucrezi în diverse programe. Pe seară, asigură-te că nu aduci cu tine în familie tensiunile cu care te-ai confruntat la serviciu. Le au şi cei dragi pe ale lor, iar atitudinea ta le va pune cap.

HOROSCOP 2 IUNIE 2020. FECIOARĂ

În această dimineaţă, se anunţă cod roşu de cheltuieli. Ţine însă cont de faptul că unele pot fi evitate, mai ales dacă nu reprezintă lucruri de bază, fără de care v-ar fi imposibil să vă descurcaţi, tu şi cei dragi, în următoarea perioadă. În cazul altora însă, nu prea ai ce face şi trebuie să le achiţi la timp pentru a evita sistarea unor servicii. Pe de altă parte însă, trebuie să nu îţi neglijezi responsabilităţi profesionale. Faptul că ai grijile tale personale sau se mai întâmplă lucruri pe alte planuri nu înseamnă că poţi să amesteci cele două domenii.

HOROSCOP 2 IUNIE 2020. BALANŢĂ

În prima parte a zilei, se tensionează atmosfera în raport cu unii membri ai familiei, iar situaţia riscă să se prelungească până către orele amiezii. Este foarte important cum gestionezi aceste circumstanţe pentru că unele alegeri pe care le faci s-ar putea să agraveze şi mai tare problema. Nu încerca să te revanşezi prin cadouri şi nici nu da înapoi dacă cei dragi încearcă să îţi cumpere împăcarea într-un fel sau altul. Discută cu familia pentru a afla ce anume v-a adus în această situaţie. Cu siguranţă este vorba despre unele nemulţumiri pe care nu le-ai făcut cunoscute la timp.

HOROSCOP 2 IUNIE 2020. SCORPION

Eviţi confruntările în această dimineaţă, deşi realizezi că această abordare nu este cea mai potrivită. Dai de înţeles celor dragi că te nemulţumeşte ceva, dar preferi să nu te exprimi în termeni clari despre ce e vorba. O astfel de atitudine evazivă poate crea şi mai multe dificultăţi în a gestiona corect această situaţie. Cea mai clară dovadă a acestui fapt sunt discuţiile în contradictoriu pe care rişti să le ai cu cei dragi spre seară. Dă dovadă de concizie şi explică-ţi clar poziţia, căci astfel creşte riscul de a fi interpretat(ă) greşit ori de a-ţi fi răstălmăcite vorbele voit.

HOROSCOP 2 IUNIE 2020. SĂGETĂTOR

În prima jumătate a acestei zile, ai putea constata că unele decizii financiare luate în raport cu unele planuri de viitor sau proiecte în care eşti implicat(ă) sau pe care le derulezi nu au condus la deznodământul dorit. Poate nu au apărut îmbunătăţirile scontate ori chiar s-au înregistrat pagube. În orice caz, lucrurile nu merg în direcţia dorită şi este nevoie să iei atitudine şi să procedezi într-un alt mod. Consultă-te cu prietenii şi caută păreri avizate pentru a le redresa la timp. Dacă nu comunici, există riscul ca problemele să se agraveze şi să nu mai poţi rezolva problemele.

HOROSCOP 2 IUNIE 2020. CAPRICORN

Se manifestă azi tensiuni între tine şi superiori sau poate că greutatea responsabilităţilor care îţi revin la serviciu planează prea greu pe umerii tăi. Oricare ar fi situaţia, cert este că se simte atmosfera încărcată dintre tine şi ei, iar riscul de a comite erori profesionale creşte şi el, cu menţiunea că ele se vor reflecta în felul în care eşti perceput(ă) în compania în care activezi sau în domeniul tău de activitate. În acest context, trebuie să te regrupezi rapid, mai ales că astăzi este nevoie să iei decizii importante şi în privinţa anumitor proiecte şi planuri de viitor.

HOROSCOP 2 IUNIE 2020. VĂRSĂTOR

Se manifestă azi tensiuni între tine şi superiori sau poate că greutatea responsabilităţilor care îţi revin la serviciu planează prea greu pe umerii tăi. Oricare ar fi situaţia, cert este că se simte atmosfera încărcată dintre tine şi ei, iar riscul de a comite erori profesionale creşte şi el, cu menţiunea că ele se vor reflecta în felul în care eşti perceput(ă) în compania în care activezi sau în domeniul tău de activitate. În acest context, trebuie să te regrupezi rapid, mai ales că astăzi este nevoie să iei decizii importante şi în privinţa anumitor proiecte şi planuri de viitor.

HOROSCOP 2 IUNIE 2020. PEŞTI

Parteneriatul de viaţă şi/ sau de afaceri în care te afli sau colaborările pe care le ai nu se îndreaptă în direcţia dorită. Problemele sunt vechi şi complicate, dar survin în urma unor dereglări în raportul de forţe între voi, dezechilibre care, la rândul lor, sunt generate de lipsa sau trădarea încrederii ori de unele chestiuni financiare. Nici nu este de mirare aşadar că seara te surprinde destul de abătut(ă), iar starea ta de spirit nu dă semne că-şi revine. Încearcă să faci în aşa fel încât dispoziţia ta să nu mai depindă atât de mult de cei din jur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici