HOROSCOP 2 mai. Un Paşte liniştit, în siguranţă. Aceste zodii se bucură cel mai mult de sărbătoare

  • În prima zi de Paşte, Mercur din Taur aderă la un trigon armonios cu Pluto retrograd din Capricorn.
  • Astrele ne oferă acel sentiment de stabilitate şi siguranţă de care aveam nevoie pentru a ne bucura de un Paşte liniştit.
  • Răsfăţate sunt mai ales zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).
23912 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 mai. Un Paşte liniştit, în siguranţă. Aceste zodii se bucură cel mai mult de sărbătoare

HOROSCOP 2 mai. Un Paşte liniştit, în siguranţă. Aceste zodii se bucură cel mai mult de sărbătoare

HOROSCOP 2 mai - Berbec

Prima zi de Paşte te surprinde într-o stare de spirit bună, alături de cei dragi, într-o atmosferă de sărbătoare. Dacă nu îl sărbătoreşti, s-ar putea să se arate oportunităţi de a face ceva în sfera profesională. Poate chiar se creionează apariţia unei oportunităţi din punct de vedere financiar în domeniul tău de activitate. Aşadar, astrele sunt generoase astăzi atât cu cei care sărbătoresc, cât şi cu cei care, din varii motive lucrează, pe parcursul zilei.

HOROSCOP 2 mai - Taur

Te numeri printre zodiile care au parte de cel mai reuşit Paşte în acest an. Eşti într-o stare de spirit foarte bună, iar această sărbătoare are o însemnătate cu totul aparte pentru tine, mai ales în acest an. În cazul în care îl petreci undeva la ţară sau departe de casă, evadarea din cotidian, din nebunia oraşului, te va face cu atât mai mult să intri în atmosfera festivă. Aveai nevoie negreşit de acest respiro.

HOROSCOP 2 mai - Gemeni

Prima zi de Paşte nu te surprinde cu foarte multă energie, dar încerci să te bucuri de sărbătoare, de momentele frumoase pe care le petreci cu familia. În schimb, ai senzaţia că ceva lipseşte, parcă, deşi nu îţi este prea clar despre ce anume este vorba. Un uşor sentiment de nostalgie nu a făcut rău nimănui, dar în acelaşi timp, trebuie să te bucuri de prezent, să uiţi pentru momente de orice probleme ar exista.

HOROSCOP 2 mai - Rac

Pe tine, prima zi de Paşte s-ar putea să te surprindă în compania partenerului de viaţă şi/ sau alături de prieteni, pe care poate îi vizitezi mai pe seară sau care trec pe la tine. Energia lor este de-a dreptul molipsitoare şi se vede că îţi prinde bine compania lor. Poate că încă îţi lipsesc anumite lucruri din viaţa de dinaintea acestei perioade, dar cel puţin pentru moment, încerci să te bucuri de cei dragi.

HOROSCOP 2 mai - Leu

S-ar părea că prima zi de Paşte te găseşte cu cotele de energie la un nivel optim, gata să te bucuri de timpul liber şi să te delectezi cu bucatele pregătite cu ocazia acestei sărbători. Ai grijă totuşi la excese, căci astrele semnalează un potenţial risc în această privinţă. În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să te surprindă şi pe tine nivelul de randament pe care-l afişezi şi rezultatele pe care le obţii.

HOROSCOP 2 mai - Fecioară

Prima zi de Paşte te găseşti în cea mai plăcută companie: alături de persoana iubită şi/ sau copii, poate chiar şi în compania unor rude sau a unor apropiaţi de departe. La fel de bine se vor distra şi cei care sunt plecaţi într-o mini-vacanţă de Paşte, undeva la ţară sau la munte. Îţi prieşte această ieşire, faptul că te reconectezi la ceea ce contează pentru tine adevărat, departe de problemele de zi cu zi.

HOROSCOP 2 mai - Balanţă

Dacă îţi petreci Paştele alături de familia extinsă, te vei distra copios, chiar dacă ar putea apărea şi unele tensiuni pe parcurs. nu ar trebui să le acorzi o importanţă prea mare, căci ştii şi tu că se mai întâmplă astfel de lucruri atunci când se ajunge la discuţii sensibile. Încearcă să nu le dai curs, astfel încât orgoliile să nu se inflameze prea tare şi vei vedea că se va risipi atmosfera relativ încărcată.

HOROSCOP 2 mai - Scorpion

Prima zi de Paşte este prilej de întâlnire pentru tine cu oamenii foarte dragi sufletului tău. În plus, ai şansa să petreci mai mult timp de calitate cu partenerul de viaţă, să vorbiţi şi alte lucruri în afara problemelor care vă presează în această perioadă. Profită de această oportunitate pentru a-ţi face plinul de energie pozitivă, deci nu lăsa frământările cotidiene să-ţi distragă prea mult atenţia de la ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

HOROSCOP 2 mai - Săgetător

În această primă zi de Paşte, pare să nu îţi lipsească nimic, atât la propriu, cât şi la figurat. Te-ai pregătit foarte bine, nu îţi lipseşte nimic, iar în circumstanţele date, nici că se putea cere mai mult: ai lângă tine oamenii dragi şi tot ce se cuvine pentru un Paşte reuşit. În cazul în care lucrezi astăzi, se arată o zi productivă, în care pot apărea chiar şi nişte oportunităţi importante de ordin financiar.

HOROSCOP 2 mai - Capricorn

Prima zi de Paşte de anul acesta este una foarte reuşită, care te prinde cu moralul la înălţime şi înconjurat(ă) de cei dragi. Starea ta de spirit bună este de-a dreptul molipsitoare, semn că îţi face plăcere compania şi încerci să profiţi la maximum de timpul liber, de oportunitatea de a fi cu ei. Acesta este un prilej bun să vă cunoaşteţi unii altora mai bine hobby-urile şi chiar să vă bucuraţi de ele împreună.

HOROSCOP 2 mai - Vărsător

Prima zi de Paşte este una care se petrece cu familia, în cazul tău, prilej să te bucuri de timp de calitate cu apropiaţii, dar şi să rememorezi momente din trecut. Ai grijă însă căci s-ar putea să aluneci pe panta nostalgiei, să te duci prea departe cu gândul, la momente care nu se mai pot întoarce, pe care nu le mai poţi retrăi. Aşadar, rămâi ancorat(ă) în prezent şi profită de ceea ce-ţi oferă.

HOROSCOP 2 mai - Peşti

Prima zi de Paşte te găseşte într-o stare de spirit foarte bună, pe care vrei să o împărtăşeşti şi cu cei din jurul tău, cu prietenii în special. Aşa se face că, deşi petreci timp şi cu familia, îţi găseşti o portiţă în program pentru o întâlnire cu prietenii, chiar şi în grup restrâns. Aţi fost cu toţii cam ocupaţi în ultima vreme, dar acum încercaţi să recuperaţi şi să discutaţi câte-n lună şi-n stele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici