HOROSCOP 2 martie. Lună Nouă azi. Universul ne trimite mesaje care ne pot schimba viaţa

Luna Nouă de astăzi se perfectează în semnul Peştilor, prilej bun pentru ca semnele în general, dar mai ales zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti), să aibă mai multă încredere în intuiţia lor.

14120 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 martie. Lună Nouă azi. Universul ne trimite mesaje care ne pot schimba viaţa

HOROSCOP 2 martie. Lună Nouă azi. Universul ne trimite mesaje care ne pot schimba viaţa

HOROSCOP 2 martie - Berbec

Luna Nouă de azi se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că, în a doua parte a săptămânii şi astăzi inclusiv, trebuie să te concentrezi mai mult pe echilibrul tău mental şi emţional. Dacă simţi că există lucruri care te fac să baţi pasul pe loc sau mergi înapoi în loc să evoluezi, acum este momentul să încerci să le procesezi şi să faci loc pentru noi începuturi. Poate fi vorba de un obicei, de o situaţie recurentă sau chiar de o persoană. Încearcă să nu te temi de necunoscut. Oricum nu îţi stă în fire asta.

HOROSCOP 2 martie - Taur

Luna Nouă de azi se formează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să înceapă un nou capitol pe aceste planuri. Poate fi vorba despre un nou proiect sau de o nouă prietenie sau poate că intri într-o nouă etapă cu un amic mai vechi ori cu o iniţiativă pe termen lung. Lecţia astrelor pentru tine este aceea de a avea mai multă încredere în instinctul tău când este vorba de planuri sau oameni cu care crezi că ai lucruri în comun. El îţi va spune când să investeşti.

HOROSCOP 2 martie - Gemeni

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa carierei din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea ca azi să înceapă o etapă nouă în plan profesional. Poate că te ocupi de un proiect care te-ar putea ajuta să accezi la un moment dat pe o treată superioară în ierarhia de la serviciu ori poate că începi un nou capitol în relaţia cu superiorii sau cu o persoană importantă din domeniul tău de activitate. În orice caz, privirile sunt toate aţintite asupra ta şi este important să dai dovadă nu doar de profesionalism, ci şi de tact şi diplomaţie.

HOROSCOP 2 martie - Rac 

Luna Nouă de azi ocupă casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Această lunaţie marchează o perioadă propice pentru nativii(ele) care încep săptămâna aceasta cursuri ori care susţin examene. De asemenea, dacă pleci într-o deplasare de muncă sau în concediu, la destinaţie te aşteaptă fix ceea ce ţi-ai dorit şi ai anticipat. În cazul în care te confrunţi cu probleme birocratice, astrele te sprijină să le rezolvi. Poate că dai de un funcţionar binevoitor sau de cineva care ştie cum să te instruiască să obţii un act sau o adeverinţă de care ai nevoie.

HOROSCOP 2 martie - Leu 

Luna Nouă se formează în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, motiv pentru care multe din conversaţiile de zilele acestea şi de astăzi s-ar putea să aibă o componentă financiară destul de pronunţată. Poate că vă consultaţi ce este de făcut în cazul unei oportunităţi financiare ori poate că vreţi să faceţi o investiţie şi trebuie să ajungeţi la o strategie cu care sunteţi de acord cu toţii. În orice caz, trebuie să te asiguri că dai dovadă de o atitudine echitabilă, că eşti suficient de deschis(ă) la compromisuri pentru a se ajunge la o viziune comună.

HOROSCOP 2 martie - Fecioară

Luna Nouă de azi ocupă casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că se întrevede o perioadă propice pentru relaţia de cuplu, dar şi pentru colaborările de la serviciu. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi se vede că navigaţi eficient eventualele diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune, dar mai încape încă loc de schimbări în felul în care te raportezi la ceilalţi. Există subiecte pe care le atingi greu sau care riscă să creeze tensiuni, iar dacă lucrezi la acest aspect, nu vă va mai fi dificil să vorbiţi despre nicio chestiune complicată care poate apărea.

HOROSCOP 2 martie - Balanţă

Luna Nouă de azi se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să te bucuri de un randament crescând în zilele care urmează. De asemenea, ai mai multă energie, ceea ce îţi permite ca, după orele de program, să nu îţi neglijezi celelalte treburi de acasă. Pe de altă parte, este un moment bun să faci schimbări în ceea ce priveşte stilul de viaţă şi/ sau de alimentaţie, cu menţiunea că se recomandă să mizezi pe ajustări sustenabile, pe care le poţi întreţine o perioadă mai îndelungată fără prea mari eforturi.

HOROSCOP 2 martie - Scorpion

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care este un moment bun în care să schimbi ceva la atitudinea ta faţă de persoana iubită şi/ sau de copii. De asemenea, dacă simţi că ar încăpea îmbunătăţiri în ceea ce priveşte compotamentul lor faţă de tine, acum este o zi bună să vorbiţi despre acest lucru. În plus, este o zi bună pentru nativii(ele) care sunt la început de drum cu actualul partener. Lucrurile arată bine pentru voi şi par că se îndreaptă în direcţia potrivită, pe care ai preconizat-o.

HOROSCOP 2 martie - Săgetător 

Luna Nouă de azi ocupă casa familiei din astrograma ta generală, prilej bun pentru schimbări de atitudine faţă de cei dragi, dar şi faţă de sarcinile care îţi revin în gospodărie. Cu alte cuvinte, este un moment bun în care să te concentrezi pe relaţia cu membrii familiei, în care să dai dovadă de mai multă toleranţă şi înţelegere faţă de lucrurile care vă separă. De asemenea, dacă ţi-ai neglijat treburile în gospodărie, vei constata că îţi este mai uşor să le duci la îndeplinire în această perioadă, astfel încât să nu îţi mai atragi critici din partea celor dragi.

HOROSCOP 2 martie - Capricorn

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa comunicării din astrograma ta solară, prilej favorabil cu care să schimbi câteva lucruri în legătură cu modul în care te raportezi la cei din jur. Dacă ţi se pare că ţi-a lipsit asertivitatea, acum este momentul să dai dovadă de mai multă determinare în legătură cu felul în care te exprimi. În cazul în care nu ţi-ai ascultat suficient interlocutorii, poate că ar fi momentul să reflectezi puţin la cele ce-ţi sunt spuse. În felul acesta, vei ajunge mult mai uşor la concluziile pe care ţi le doreşti, la beneficiile mult aşteptate.

HOROSCOP 2 martie - Vărsător

Luna Nouă de azi ocupă casa banilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să înceapă o perioadă bună pentru tine din punct de vedere financiar. Unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului s-ar putea întâlni cu şansa de a-şi suplimenta veniturile ori de a investi o parte din economiile pe care le-au făcut. Alţii(te) încearcă să pună câte ceva deoparte, să schimbe unele comportamente financiare care nu i-au/le-au avantajat în ultima vreme. Indiferent de tabăra în care te afli, este cert că au loc schimbări pozitive pentru tine pe acest plan, deşi aclimatizarea la ele nu este chiar una uşoară.

HOROSCOP 2 martie - Peşti

Luna Nouă de astăzi ocupă semnul naşterii tale, motiv pentru care s-ar putea să te simţi energizat(ă) azi, cu mai multă încredere în propria persoană. Este, de asemenea, un moment bun în care să începi să ai mai multă grijă de tine, aspectul tău, de nevoile şi sentimentele tale. Ai obiceiul uneori să te pui pe ultimul loc, să te concentrezi pe binele celorlalţi sau pe un obiectiv suprem, iar din această cauză, uiţi din lucrurile care chiar contează pentru tine. Încearcă să le acorzi mai multă atenţie şi vei vedea că te vei simţi mai bine în pielea ta.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici