HOROSCOP 2 septembrie – O zi cu lipsuri şi neînţelegeri. O singură zodie iese parţial la liman

De dimineaţă, Luna din Scorpion îi lansează lui Saturn retrograd din Vărsător un careu tensionat. La prânz, aceeaşi Lună face un trigon armonios lui Neptun retrograd din Peşti, iar diseară un alt careu cu Venus din Leu. Toate zodiile Fixe (Taur, Leu, Vărsător), cu excepţia Scorpionilor, riscă să aibă parte azi de o zi grea, în care ies la iveală lipsuri şi neînţelegeri.

19079 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 septembrie – O zi cu lipsuri şi neînţelegeri. O singură zodie iese parţial la liman

HOROSCOP 2 septembrie - Berbec 

 
În prima parte a zilei, s-ar putea ca un proiect, un plan de viitor, o relaţie de prietenie sau chiar de cuplu să îţi dea motive de îngrijorare. Spre prânz, reuşeşti să te mai calmezi, să te gândeşti că poate lucrurile nu stau chiar atât de rău pe cât ai crezut la început. În ultima parte a zilei, s-ar putea să apară din nou chestiuni care te fac să pui răul în faţă. S-ar putea să fie vorba de unele tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copii. Pare să existe o problemă de comunicare vis-a-vis de aşteptări.
 

HOROSCOP 2 septembrie - Taur

 
De dimineaţă, există posibilitatea să se nască tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi, cel mai probabil din cauza faptului că nu există un echilibru stabil în raportul de forţe dintre voi. Către orele prânzului, s-ar putea să apară semnale că vă îndreptaţi către un compromis, că încercaţi să vă concentraţi pe obiectivele comune mai degrabă decât pe diferenţe. Spre seară, este posibil să apară din nou probleme pe plan relaţional, cel mai probabil din cauza unor chestiuni punctuale, de ordin casnic sau domestic. Încearcă să vezi unde se întâlnesc punctele voastre de vedere.
 

HOROSCOP 2 septembrie - Gemeni 

În prima jumătate a zilei, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă tocmai bine pe plan profesional. Unele aspecte s-ar putea să nu evolueze conform planului, iar din această cauză, există riscul să apară unele complicaţii care îţi dau agenda peste cap. Spre prânz, ar putea părea că ai reuşit să preiei controlul, că ai restabilit ordinea pe acele paliere unde lucrurile păruseră că au luat-o razna. În prima fază, s-ar putea ca problemele să se fi rezolvat, dar există riscul să apară altele, pe care nu le-ai putut preconiza sau le-ai ignorat, în a doua parte a acestei zile. 
 

HOROSCOP 2 septembrie - Rac

 
S-ar putea să apară de dimineaţă unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, cel mai probabil din cauza faptului că nu sunteţi suficient de deschişi unul cu celălalt în legăturile cu aşteptările pe care le aveţi unul de la celălalt. La prânz, spiritele dau semne că se mai calmează, dar acest lucru s-ar putea să nu reprezinte o garanţie că diseară nu se încing din nou şi mai tare, cel mai probabil din cauza unor considerente de natură financiară. Încearcă să vezi ce se poate face pentru a evita o escaladare a lucrurilor în a doua parte a zilei.
 

HOROSCOP 2 septembrie - Leu

 
Există riscul ca unele discuţii cu partenerul de viaţă pe seama unor chestiuni de ordin casnic sau domestic să devină tensionate de dimineaţă. La mijlocul zilei, poate părea că atmosfera s-a mai liniştit, că aţi ajuns la un fel de viziune de compromis în privinţa lor. Spre seară, există însă riscul ca lucrurile să degenereze iar, să se implice şi alte persoane din familie în acest conflict. Este greu de spus dacă orgoliile sunt de vină sau dacă subiectul discuţiilor este unul în privinţa căruia nu puteţi ajunge la o concluzie. Încearcă să laşi de la tine unde se poate.
 

HOROSCOP 2 septembrie - Fecioară 

Din câte se pare, comunicare nu este punctul tău forte astăzi, în sensul în care există riscul să apară de dimineaţă unele disensiuni în raport cu anumiţi colegi de serviciu. După-amiază ar putea părea că discuţii au luat-o pe o direcţie mai bună, că sunteţi aproape de un rezultat. Tensiunile s-ar putea să reapară spre sfârşitul programului, semn că încă nu aţi ajuns la un consens. Nu va fi uşor să găsiţi acea cale de mijloc care să satisfacă pe toată lumea, dar nu va fi nici imposibil. Trebuie să ai încredere în obiectivele voastre finale, să vă ascultaţi reciproc.
 

HOROSCOP 2 septembrie - Balanţă 

Din punct de vedere financiar, nu eşti într-o poziţie prea grozavă astăzi, cel mai probabil din cauza unor cheltuieli care nu şi-au avut locul, cel puţin în această perioadă. Spre amiază, s-ar putea să îţi dai seama că nu trebuie să aduci prea multe modificări la lista ta de cumpărături, dar datele problemei s-ar putea schimba până diseară şi nu în bine. Mai exact, s-ar putea să apară plăţi pe care nu le-ai preconizat sau pe care le-ai ignorat prea multă vreme, iar acum te prin din urmă. Încearcă să îţi chibzuieşti mai bine bugetul în zilele care vor urma.
 

HOROSCOP 2 septembrie - Scorpion

 
S-ar putea să apară de dimineaţă tensiuni în raport cu superiorii. Pe parcursul zilei, îţi vei da seama ce s-a întâmplat în raport cu ei, unde ai greşit şi ce se poate face pentru a remedia lucrurile. S-ar putea ca unele lucruri să nu ţi le asumi însă la fel de uşor, dovadă faptul că s-ar putea să apară conflicte şi în relaţie cu unele persoane din familie. Aşadar, încearcă să vezi dacă nu cumva este un elemente de comportament care deranjează în egală măsură pe ambele planuri. Poate reuşeşti să faci ceva în privinţa lui pentru a-l repara definitiv.
 

HOROSCOP 2 septembrie - Săgetător

 
Din câte se pare, nu eşti într-o stare de spirit prea grozavă în această dimineaţă. Este greu de spus dacă te deranjează ceva punctual sau este vorba mai degrabă de nişte supărări mai vechi care revin la suprafaţă pe seama unei dispoziţii nu tocmai bune. După-amiază este posibil ca te simţi ceva mai bine, dar există riscul ca finalul zilei să te surprindă tot într-o stare proastă. Este important să nu iei în nume personal anumite lucruri, ci să încerci să vezi partea bună a lucrurilor pe cât posibil. Altfel, vei pierde din vedere unele oportunităţi care pot apărea azi.
 

HOROSCOP 2 septembrie - Capricorn 

Viitorul îţi dă motive de îngrijorare în această dimineaţă, cel mai probabil din cauza faptului că un proiect nu merge aşa cum ţi-ai dorit sau poate că te-ai ales cu o dezamăgire din partea cuiva apropiat. Cineva te ajută să vezi partea bună a lucrurilor la prânz, dar acest lucru s-ar putea să nu fie suficient pentru a-ţi spulbera toate temerile. Aşadar, există riscul să reapară îngrijorările diseară, să pui răul în faţă în legătură cu modul în care vor evolua lucrurile pe anumite planuri ale vieţii tale. Încearcă să vezi ce este de făcut pentru a-ţi recupera viziunea pozitivă.
 

HOROSCOP 2 septembrie - Vărsător

 
Sectorul profesional reprezintă astăzi o prioritate pentru tine, dar pe de altă parte, s-ar putea să fie şi o sursă mare de îngrijorări pentru tine. În primă fază, acest lucru s-ar putea să se datoreze unor tensiuni cu cineva de la serviciu, iar apoi de unele discuţii care nu evoluează prea bine cu superiorii. Unele lucruri s-ar putea să se remedieze pe parcursul zilei, dar rămân unele probleme mai complicate, care necesită mai multă atenţie şi implicare din partea ta. Nu îţi va fi uşor să le dai de capăt, dar în acelaşi timp, nimic nu este imposibil pentru tine.

HOROSCOP 2 septembrie - Peşti 

Starea ta de spirit ar putea lăsa de dorit la începutul acestei zilei. Îţi vei recupera o mare parte din buna dispoziţia până la mijlocul zilei, dar rămân unele îndoieli sau temeri în legătură cu modul în care vor evolua unele lucruri pe anumite planuri ale vieţii tale. Tocmai din acest motiv, s-ar putea să nu dai dovadă de un randament prea mare la serviciu. Lasă treburile mai complicate pe mâine şi încearcă să te concentrezi pe acelea pe care le poţi duce la bun sfârşit fără să rişti să îţi pierzi energia şi buna dispoziţie pentru weekend-ul care urmează.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici