HOROSCOP 20 decembrie. Soarele conjunct cu Mercur. Aceste zodii sunt chemate să facă un bilanţ şi să ia măsuri

Soarele aderă azi la conjuncţie a Soarelui cu Mercur în Săgetător, ceea ce aduce la lumină aspectele pe care zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) le au de ajustat pentru a-şi îmbunătăţi condiţia din punct de vedere material social sau sentimental.

7267 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 decembrie. Soarele conjunct cu Mercur. Aceste zodii sunt chemate să facă un bilanţ şi să ia măsuri

HOROSCOP 20 decembrie - Berbec

Conjuncţia Soarelui cu Mercur se formează azi în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, a călătoriilor şi a studiilor. Este posibil ca ceva ce citeşti azi, un curs pe care îl urmezi sau o persoană de peste hotare, de origine română sau străină, cu care conversezi să fie de fapt catalizatorul unei schimbări destul de mari în ceea ce priveşte sistemul tău de valori, principii şi credinţe. Îmbrăţişează schimbare, că-ţi va face bine.

HOROSCOP 20 decembrie - Taur

Conjuncţia Soarelui cu Mercur are loc în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar. Pentru unii(ele) nativi(e), asta ar putea înseamna că apar oportunităţi de a realiza profituri extra cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care ei/ele lucrează ori poate că reuşesc împreună să evite o pagubă financiară însemnată. În orice caz, acest aspect invită la o mai bună colaboare - şi transparentă - în ceea ce priveşte finanţele deţinute la comun.

HOROSCOP 20 decembrie - Gemeni

Conjuncţia Soarelui cu Mercur se perfectează în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că se pune accentul azi pe viaţa de cuplu şi pe relaţiile tale în plan profesional. Poate că nu aţi fost deschişi unii cu ceilalţi în anumite privinţe în ultima perioadă, iar acest aspect cosmic să invită să comunicaţi mai mult cu ceilalţi. S-ar putea ca, în acest fel, să evitaţi un moment de impas care aşteaptă după colţ.

HOROSCOP 20 decembrie - Rac

Conjuncţia Soarelui cu Mercur se formează astăzi în casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău general. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, această configuraţie astrală aduce claritate în exprimare, mai ales cu colegii de muncă, dar şi creează un context potrivit pentru a te focusa mai mult de tine personal, pe starea ta de bine la nivel mental şi fizic. Unele ajustări sustenabile ale stilului de viaţă nu ţi-ar strica deloc în perioada care urmează.

HOROSCOP 20 decembrie - Leu

Conjuncţia Soarelui cu Mercur se perfectează azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, iar asta sugerează că te vei bucura de momente plăcute în raport cu cei dragi, în care reuşiţi să comunicaţi unii cu ceilalţi şi să vă spuneţi tot felul de lucruri. Faptul că petrecem acum mai mult timp acasă decât în general nu înseamnă că este întotdeauna de calitate. Lasă telefonul şi laptopul deoparte pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 20 decembrie - Fecioară

Conjuncţia Soarelui cu Mercur are loc în casa familiei din horoscopul tău solar, semn că se pregăteşte şi pentru tine o duminică frumoasă alături de cei dragi. Şi în cazul vostru primează comunicare, discuţiile unul cu celălalt, reglarea de atitudini şi formularea unor strategii comune în ce priveşte interesele comune. Ai parte de un context propice să supui dezbaterii până şi cele mai sensibile subiecte, care reprezintă de regulă o ameninţare la adresa armoniei domestice.

HOROSCOP 20 decembrie - Balanţă

Conjuncţia Soarelui cu Mercur se formează în harta ta solară în casa comunicării, ceea ce promite să îţi potenţeze abilităţile de a interacţiona cu ceilalţi. Ştii ce şi când să spui în funcţie de interlocutor, de context şi de subiectul pe care îl veţi supune discuţiei. Se arată aşadar o zi bună şi pentru întâlniri informale cu privire la o posibilă colaborare sau extinderea unui parteneriat pân-acum lucrativ pe o perioadă mai lungă de timp.

HOROSCOP 20 decembrie - Scorpion

Conjuncţia Soarelui cu Mercur se perfectează în casa banilor şi a bunurilor din astrograma ta solară. Asta face ca, în primele zile ale săptămânii viitoare, să te întâlneşti cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Cât priveşte ziua de astăzi, ai grijă la riscul de a izbucni conflicte cu cineva drag din familie. Dacă ai ceva de spus, nu evita să vorbeşti despre ce simţi.

HOROSCOP 20 decembrie - Săgetător

Cu Soarele conjunct cu Mercur în semnul naşterii tale, eşti efervescent(ă) şi volubil(ă) astăzi, iar multă lume va căuta compania ta sau o discuţie cu tine, inconştient chiar, pentru că emani lumină şi veseleşti pe toţi cei din jurul tău. Ai multe de oferit pe plan social şi s-ar putea să obţii diverse avantaje de pe urma felului tău de a fi. Emoţiile nu îi au loc, deci încearcă să dai dovadă de multă autenticitate.

HOROSCOP 20 decembrie - Capricorn

Soarele se întâlneşte astăzi cu Mercur în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face introvertit(ă) azi, în sensul în care preferi să duci discuţii interioare mai mult decât cu cei din jurul tău. Pe de altă parte, există şi dezavantaje ale acestui aspect, în sensul în care s-ar putea să nu fii deschis(ă) la viziuni şi principii care nu sunt compatibile cu ale tale. Nu emite totuşi prematur judecăţi de valoare.

HOROSCOP 20 decembrie - Vărsător

Soarele dă azi mâna cu Mercur în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, deci iată un prilej minunat să te gândeşti în perspectivă la diverse iniţiative şi idei de afaceri. S-ar putea, de asemenea, ca acest aspect astral să îţi aducă în cale persoane dispuse să te ajute cu experienţa lor, feedback sau chiar la nivel material pentru a-ţi materializa visurile. Trebuie să îţi regăseşti entuziasmul pentru anul care stă să vină.

HOROSCOP 20 decembrie - Peşti

Soarele se întâlneşte azi cu Mercur în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că persoanele care lucrează astăzi se întâlneşti cu oportunitatea de a ieşi în faţă într-o formă sau alta, de a-şi demonstra priceperea la locul de muncă şi în domeniul în care activează. În cazul în care nu lucrezi azi, s-ar putea să vezi efectele acestei configuraţii cosmice importante în prima parte a săptămânii care e pe cale să înceapă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici