HOROSCOP 20 IUNIE 2020: Zodiile de Apă şi Pământ şi-au propus să realizeze toate planurile pentru weekend

Marte din Peşti aderă azi la un aspect minor armonios de sextil cu Jupiter retrograd din Capricorn, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) şi de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) sunt hotărâte să ducă la bun sfârşit tot ce şi-au propus pentru acest weekend.

12891 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 IUNIE 2020: Zodiile de Apă şi Pământ şi-au propus să realizeze toate planurile pentru weekend
În plus, se vor ajuta mult unele pe celelalte. Există însă şi riscul de a cădea pradă unor iluzii sau promisiuni din pricina careului tensionat între Luna din Gemeni şi Neptun retrograd din Peşti.
 
HOROSCOP 20 IUNIE BERBEC  
 
Eşti într-o formă bună astăzi, în sensul în care şi dacă nu ai chef de ceva, tot reuşeşti să te mobilizezi să te achiţi de un angajament, de exemplu. În a doua parte a zilei însă, s-ar putea ca anumite vorbe sau gesturi să te deranjeze. Ori să intri în posesia unor informaţii care te dezamăgesc sau te pun pe gânduri. În orice caz, cert este şansele sunt mari să termini ziua într-o notă negativă.
 
HOROSCOP 20 IUNIE TAUR  
 
Frate, frate, dar brânza-i pe bani. Ţine minte dictonul acesta astăzi pentru că există posibilitate să se aplice în cazul tău. Mai exacte, te simţi bine cu prietenii, dar s-ar putea ca acest lucru să aibă o intenţie în spate. Mai exact, s-ar putea să ţi se ceară un împrumut sau poate te gândeşti tu să speculezi un moment bun în acest sens. Gândeşte-te de două ori înainte să faci orice fel de alegere.
 
HOROSCOP 20 IUNIE GEMENI 
 
În raport cu anumite persoane, gestionezi mai uşor eventualele tentative de a-şi impune autoritatea. În faţa altora însă, rişti să te pierzi, de dragul lor sau pentru că ştiu să îţi speculeze unele slăbiciuni. De acest gen de persoane ar trebui să te fereşti astăzi pentru a evita să fii adus(ă) în pragul de a încuviinţa lucruri pe care nu vrei să le faci, care nu fac parte din caracterul tău. E în puterea ta asta.
 
HOROSCOP 20 IUNIE RAC 
 
În prima jumătate a zilei, pare că te înţelegi bine cu toţi cei cu care intri în contact. Dar cu toate acestea, s-ar putea să nu îţi meargă la fel de bine toată ziua. Se întâmplă ceva (greu de spus ce anume exact) care îţi schimbă starea de spirit. Ar putea fi vorba despre o incompatibilitate de viziune care te dezamăgeşte profund ori de amintirea dezgropată a unei supărări mai vechi. Şterge-le cu buretele rapid.
 
HOROSCOP 20 IUNIE LEU  
 
În prima parte a zilei, eşti activ(ă) şi dispui încă de foarte multă energie. Acest lucru îţi permite să te ocupi de treburi profesionale restante ori de îndatoriri casnice care nu îţi permit să te bucuri de sfârşitul de săptămână. Dar cu toate că scapi de aceste greutăţi, rămân însă probleme de rezolvat acasă, în raport cu cei dragi. Unele planuri ale tale şi ale partenerului sau chiar relaţia voastră se desfăşoară în mod anevoios.
 
HOROSCOP 20 IUNIE FECIOARĂ  
 
Ziua începe într-o notă pozitivă şi o ţine în acelaşi ritm până la orele prânzului. Te înţelegi bine cu cei dragi, vă face bine timpul petrecut împreună, dar acest lucru nu înseamnă că nu ar putea interveni tensiuni între tine şi ei, dar mai ales în raport cu partenerul. Cineva luptă să se impună, să îşi pună în evidenţă părerea fără a ţine seama de ce anume crede celălalt. Nu ajungi niciunde în acest fel.
 
HOROSCOP 20 IUNIE BALANŢĂ 
 
Eşti într-o formă bună azi, perfectă chiar pentru a finaliza nişte sarcini gospodăreşti sau pentru a te ocupa de treburi la serviciu pe care nu ai vrea să le laşi pe săptămâna viitoare. S-ar putea însă ca, în a doua jumătate a zilei, să constaţi că erai totuşi destul de obosit(ă) ori că te-ai încurcat şi ar fi mai bine să reprogramezi unele activităţi. Dacă nu reprezintă o urgenţă, caută mai bine să te destinzi.
 
HOROSCOP 20 IUNIE SCORPION  
 
În prima jumătate a zilei, comunici bine cu cei dragi, iar atmosfera de acasă abundă în râsete şi voie bună. Dar cu toate acestea, s-ar putea ca ziua să nu se termine atât de bine pe cât a început. Vă luaţi de la ceva la un moment dat şi se strică climatul din familie. Încearcă să nu ţii supărare şi caută să vorbeşti cu cei dragi dacă ai impresia că s-a produs o anumită neînţelegere.
 
HOROSCOP 20 IUNIE SĂGETĂTOR 
 
Dacă te gândeşti să faci o achiziţie pentru casă ori o investiţie de un alt gen, asigură-te că vorbeşti cu cei dragi înainte să dai curs acestui plan. Pe tine s-ar putea să te entuziasmeze, dar ei s-ar putea să aibă o altă părere. Vorbim aici mai cu seamă de partener, care s-ar putea să-ţi aducă anumite obiecţii, unele din ele chiar bine întemeiate. Sigur nu acţionezi cu rea intenţie, dar ei nu văd asta.
 
HOROSCOP 20 IUNIE CAPRICORN  
 
În principiu, comunici bine astăzi cu toţi cei cu care intri în contact, dar s-ar putea să existe persoane cu care nu te înţelegi tocmai bine. De exemplu, ar putea apărea neînţelegeri la serviciu sau cu cei dragi pe seama unor treburi gospodăreşti. Cere explicaţii şi oferă lămuriri pentru a evita ca spiritele să se încingă inutil. În fond, toţi vă doriţi acelaşi lucru, dar aveţi idei diferite despre cum v-aţi putea atinge obiectivele comune.
 
HOROSCOP 20 IUNIE VĂRSĂTOR
 
Ar putea apărea astăzi pe neaşteptate oportunităţi de a-ţi suplimenta bugetul de weekend. Recomandarea astrelor ar fi însă aceea de a nu te lăsa dus(ă) de val. Caută aşadar să pui câte ceva deoparte din ce ai câştigat sau din ceea ce ai reuşit să economiseşti. Vei vedea că săptămâna viitoare ar putea apărea unele situaţii în care ţi-ai dori să ai o anumită sumă de bani pe care poţi pune mâna când cere nevoia.
 
HOROSCOP 20 IUNIE PEŞTI
 
Oricât de ciudat ar suna, aceasta nu este una din zilele în care să te dedici timpul exclusiv familiei. Alături de prieteni, te simţi bine, atmosfera este cordială şi caldă, dar între cei dragi s-ar putea să te simţi judecat(ă) în anumite momente. Nu încape îndoiala că vor ce e mai bine pentru tine, dar aşteptările lor planează greu asupra ta în anumite momente. Astăzi s-ar putea s-o simţi mai intens decât în alte dăţi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici