HOROSCOP 21 aprilie. Ies la iveală lipsuri şi probleme. Aceste zodii trebuie să ia măsuri imediat

Luna aflată încă în Leu face un careu tensionat cu Uranus din Taur şi o opoziţie cu Saturn din Vărsător. Din nou, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) riscă să aibă parte de episoade neplăcute, care scot la iveală probleme mari în anumite sectoare de viaţă.

24823 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 aprilie. Ies la iveală lipsuri şi probleme. Aceste zodii trebuie să ia măsuri imediat

 

HOROSCOP 21 aprilie. Berbec

Trebuie să ai grijă şi astăzi cu cheltuielile, să nu depăşeşti limita. Astăzi, însă, se pune problema să alegi în ce anume investeşti, aşadar lucrurile se pot complica. De exemplu, s-ar putea să fie nevoie să direcţionezi capital către un plan de viitor sau un proiect de grup. Ori poate că trebuie să îţi ajuţi un prieten cu nişte bani. Prin urmare, trebuie să te gândeşti bine cum îţi ordonezi finanţele, mai ales că sfârşitul de săptămână se apropie cu paşi repezi. Încearcă să fii cumpătat(ă) şi să renunţi la achiziţiile care mai pot aştepta. Îţi vei mulţumi mai târziu.

HOROSCOP 21 aprilie. Taur

Continuă şi astăzi tensiune resimţite în raport cu familia ieri şi s-ar putea să îţi fie mai clar de ce anume există o atmosferă încărcată între voi. Ar putea fi de vină faptul că îţi petreci prea mult timp la serviciu sau poate că, după programul de lucru, nu mai ai energia necesară să te ocupi de treburile care îţi revin în gospodărie. Oricare ar fi situaţia, cert este că întâmpini probleme în relaţionarea cu cei dragi şi poate ar fi mai bine să discuţi despre ceea ce se întâmplă. În caz contrar, riscă să se complice destul de mult.

HOROSCOP 21 aprilie. Gemeni

Astrele îţi accentuează astăzi latura sensibilă şi te fac vulnerabil(ă) în faţa unor cuvinte sau gesturi peste care treci destul de uşor în mod normal. Sau poate că te expun unor bârfe sau informaţii care te fac să te îngrijorezi. Dacă te afli în a doua categorie, este recomandat, la fel ca ieri, să nu crezi chiar totul fără să faci nişte cercetări pe cont propriu. Iar dacă observi că ai tendinţa că te lezezi prea uşor, încearcă să vezi ce anume te face să reacţionezi în acest mod. Te va ajuta să treci mai uşor peste astfel de situaţii.

HOROSCOP 21 aprilie. Rac

Se recomandă şi astăzi să eviţi investiţiile în planuri de viitor sau proiecte de grup, mai ales în cazul în care sunt încă într-o fază incipientă, în care ar mai necesita nişte retuşuri. În plus, s-ar putea să constaţi că, financiar vorbind, nu îţi permiţi riscul unor pagube sau chiar al unor angajamente financiare pe lângă cele pe care le ai deja. Aşadar, poate că cel mai înţelept lucru pe care-l poţi face şi azi este să aştepţi, să vezi cum evoluează lucrurile. S-ar putea nici să nu fie nevoie să faci mare lucru, ci doar să observi ce se-ntâmplă.

HOROSCOP 21 aprilie. Leu

Se manifestă azi tensiuni la locul de muncă şi/ sau în relaţia de cuplu. În cazul în care ele apar în ambele sectoare de viaţă, este clar că tu eşti numitorul comun şi trebuie să vezi ce anume din atitudinea ta îi face pe ceilalţi să reacţioneze astfel. Poate că simt că nu se pot baza pe tine în anumite privinţe şi că te pierzi atunci când este nevoie, de fapt, să iei taurul de coarne. S-ar putea să te ajute dacă încerci să comunici cu cei din jur, să îi asculţi mai mult şi să faci unele compromisuri necesare.

HOROSCOP 21 aprilie. Fecioară

Nici astăzi nu ai o dispoziţie prea grozavă, doar că, spre deosebire de ieri, astăzi există riscul de a somatiza ceea ce simţi pe interior, de a dezvolta ceva la nivel fizic care îţi dă motive în plus să nu ai o stare de spirit bună. Aşadar, planează asupra ta riscul unei migrene sau al unei dureri de stomac, care îţi pot afecta destul de serios randamentul şi abilitatea de a face faţă situaţiilor care apar din senin la birou. Încearcă să te eliberezi cumva de energia negativă, poate chiar să vorbeşti despre ceea ce te frământă cu cineva apropiat.

HOROSCOP 21 aprilie. Balanţă

Te apropii cu paşi repezi de un verdict în legătură cu problemele cu care te confrunţi de ceva timp în raport cu persoana iubită, un proiect sau un plan de viitor ori în relaţie cu un colaborator. Cel mai probabil, de vină este faptul că nu ai uzat de raţiune în nişte momente-cheie şi ai lăsat sentimentele să ia decizii în locul tău. Acum este cazul să priveşti obiectiv lucrurile şi să iei măsurile care se impun, cu toate că s-ar putea complica situaţia în primă fază. În caz contrar, rămâne la fel de complicat contextul şi nu mergi înainte.

HOROSCOP 21 aprilie. Scorpion

Sectorul profesional ar putea constitui astăzi o problemă în raport cu partenerul de viaţă şi poate chiar şi alţi membri ai familiei. Nişte comportamente pe care le-ai dezvoltat la locul de muncă nu pot fi transferate acasă, unde există alte reguli şi nu te poţi aştepta la aceleaşi rezultate. Sau poate că serviciu nu îţi mai lasă timp şi/ sau energie să te ocupi de treburile care îţi revin, ceea ce creează tensiuni între tine şi cei dragi. În consecinţă, va trebui să îţi ajustezi atitudinea în raport cu cei dragi, pentru a evita nişte situaţii mai complicate pe viitor.

HOROSCOP 21 aprilie. Săgetător

S-ar putea să ai parte şi azi de o zi destul de dificilă la locul de muncă, dar pare să îţi fie mai clar care este motivul din cauza căruia merg lucrurile aşa greu la serviciu. Poate că eşti refractar(ă) la tehnici de lucru noi, la viziuni alternative sau există probleme mari de comunicare între tine şi colegii de muncă. Este greu de spus dacă vina este a ta sau a lor, dar cel mai probabil este vorba despre un cumul de factori asupra căruia ai control doar într-o anumită măsură. Încearcă să schimbi ce poţi la tine mai întâi.

HOROSCOP 21 aprilie. Capricorn

Este important să ai grijă cum gestionezi sentimentul de posesivitate în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Există riscul să îl confunzi cu ataşamentul faţă de ei, care este normal, şi să se ajungă la stări de tensiune pe care ai fi putut să le eviţi. De asemenea, este foarte important să le poţi refuza din când în când lucruri, mai ales când sunt peste puterea ta de cumpărare. Poţi să îi impresionezi şi altfel, într-un mod care le arată că este important pentru tine timpul petrecut împreună. Aşadar, extremele nu sunt niciodată o soluţie bună în relaţii.

HOROSCOP 21 aprilie. Vărsător

Se întrevăd astăzi tensiuni şi în familie, şi în cuplu, iar numitorul comun s-ar putea săfie partenerul de viaţă sau, mai bine spus, modul în care cel drag înţelege să gestioneze unele situaţii care ţin de relaţia voastră, de gospodărie sau viaţa domestică în general. Aşadar, mingea este în terenul său, dar asta nu înseamnă că nu poţi discuta cu persoana iubită pe marginea acestui aspect. Aşteaptă-te totuşi să nu reacţioneze foarte bine la anumite observaţii pe care le faci, dar într-un final, va înţelege că există o problemă la care trebuie să lucreze, pe care trebuie să o rezolve.

HOROSCOP 21 aprilie. Peşti

Continuă şi astăzi problemele pe care le-ai întâmpinat la serviciu şi ieri, în sensul că pare că nu ai făcut mare lucru pentru a rezolva problemele de comunicare dintre tine şi colegii de muncă. Poate că ai încercat să rezolvi ceea ce ţinea de tine, dar există lucruri pe care nu le poţi controla, care ţin mai degrabă de modul în care ceilalţi se exprimă. Nu strică să fii tu cel(a) care cere clarificări suplimentare, atunci când este cazul. Până la urmă, trebuie să îţi vezi interesul, şi anume acela de a-ţi face treaba, fără să apară erori care costă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici