HOROSCOP 21 ianuarie. Provocările continuă pentru aceste zodii. Trebuie să se desprindă de ceva din trecut

Luna face azi o conjuncţie cu Marte şi Uranus din Taur, semn că se reactivează punctul nevralgic creat ieri de alăturarea celor două planete din urmă. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) eămân angrenate într-un ciclu al schimbărilor, al căror efect se face mai simţit astăzi decât ieri.

7719 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 ianuarie. Provocările continuă pentru aceste zodii. Trebuie să se desprindă de ceva din trecut

HOROSCOP 21 ianuarie. Provocările continuă pentru aceste zodii. Trebuie să se desprindă de ceva din trecut

HOROSCOP 21 ianuarie - Berbec

S-ar putea să fie nevoie astăzi să faci unele investiţii în planurile tale de viitor şi/ sau în proiectele de grup, dar astrele îţi recomandă să ai grijă în această privinţă. Din prea mult entuziasm, s-ar putea să te grăbeşti prea tare, să îţi asumi riscuri pe care le puteai evita dacă ţi-ai fi luat un timp de gândire înainte să îţi iei un angajament financiar de lungă durată. Perspectivele sunt bune din acest punct de vedere, dar trebuie să gândeşti în perspectivă, să reflectezi mai mult la posibilele consecinţe ale alegerilor pe care le faci. Altfel, te pot afecta.

HOROSCOP 21 ianuarie - Taur

La locul de muncă, nu se întrevede astăzi o zi prea liniştită pentru tine. Există riscul ca o discuţie cu unul dintre superiori să ia o turnură nu prea bună, să îţi pună în pericol progresele pe care le le-ai realizat în plan profesional. Oricare ar fi contextul, încearcă să dai dovadă de diplomaţie şi tact. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, problemele la serviciu s-ar putea să vizeze modul în care ei/ele gestionează unele situaţii-limită şi momente de răscrucare care necesită prezenţă de spirit şi flexibilitate. Nu te ajută deloc dacă deplângi anumite schimbări şi baţi pasul pe loc.

HOROSCOP 21 ianuarie - Gemeni

Nu eşti într-o dispoziţie prea grozavă astăzi, iar celorlalţi le este uşor să vadă că se întâmplă ceva cu tine. Încearcă totuşi să nu persişti prea mult în această stare, să te rupi de factorii care îţi exacerbează această tendinţă. Este de înţeles dacă nu reuşeşti să faci în totalitate acest lucru, dacă nu poţi evita persoane sau circumstanţe care îţi afectează starea de spirit. Dar încearcă să vorbeşti cu un apropiat despre ceea ce simţi, să nu te laşi cu totul acaparat(ă) de nişte medii şi energii care nu îţi fac bine. Se găseşte o rezolvare pentru orice problemă.

HOROSCOP 21 ianuarie - Rac

Pare că un proiect, un plan de viitor sau o relaţie de prietenie nu se mişcă în direcţia cea mai bună. Au intervenit poate probleme pe care nu le-ai intuit sau pe care nu aveai cum să le preconizezi. Ori poate te aşteptai ca ceilalţi implicaţi să se implice mai mult, să depună mai multe eforturi pentru a depăşi un obstacol comun. Încearcă să analizezi astăzi situaţia în care vă aflaţi şi gândeşte-te la un plan de acţiune pe termen mai lung. Lucrurile nu se vor redresa decât dacă iei o decizie în acest sens, dacă ai parte de sprijin.

HOROSCOP 21 ianuarie - Leu

La locul de muncă şi/ sau în viaţa de cuplu, ar putea apărea astăzi tensiuni între tine şi cei cu care lucrezi ori partenerul de viaţă. Ele ar putea fi generate de o situaţie cu care vă confruntaţi astăzi, dar problema este una de fond, care vă urmăreşte deja de ceva timp. Aceasta s-ar putea să fie declanşată de raportul de forţe dintre voi, care s-a cam dezechilibrat în ultima perioadă. Dacă ţi se pare că ai lăsat cam mult de la tine, spune-ţi păsul şi verbalizează-ţi temerile cu privire la parcursul relaţiei voastre. Doar comunicând se pot regla lucrurile.

HOROSCOP 21 ianuarie - Fecioară

La serviciu, se întrevede azi pentru tine o zi aglomerată şi solicitantă, atât din punct de vedere mental, cât şi fizic. Poate că trebuie să respecţi unele termene-limită reduse ca durată ori probabil că nu ai la dispoziţie tot ce ai nevoie pentru a face o treabă cât mai bună. Este clar aşadar că va trebui să te adaptezi din mers, să îţi prioritizezi atent sarcinile şi timpul acordat fiecărei activităţi în parte. În plus, încearcă să nu internalizezi stresul la care eşti supus(ă) pe parcursul zilei, cu atât mai mult dacă ai program la locul de muncă şi mâine.

HOROSCOP 21 ianuarie - Balanţă

Pe fundalul aspectelor astrale de astăzi, cresc destul de mult tensiunile între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. La mijloc s-ar putea să fie motive serioase ori mai puţin grave, dar ale căror dimensiuni sunt uşor exagerate de una dintre părţi. Este evident oricum că este nevoie de mai multă comunicare pe viitor, că nu trebuie să întârzii în a spune lucruri care te deranjează. De asemenea, trebuie să reflectezi la motivele pentru care tinzi să te îndoieşti de anumite comportamente şi promisiuni. Analizează atent reacţia şi vezi dacă există temeiuri de a-ţi fi teamă să ai încredere.

HOROSCOP 21 ianuarie - Scorpion

Nici în cazul tău nu se întrevede azi o atmosferă armonioasă în planul vieţii de familie. Unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ riscă să producă tensiuni între tine şi partenerul de viaţă ori cei dragi, în loc să vă facă să coalizaţi împotriva ei. Asta s-ar putea să fie din cauza faptului că orgoliile sunt mai mari momentan decât dorinţa de a rezolva un impas comun prin nişte compromisuri inerente. Încearcă să deschizi un dialog calm pe această temă şi s-ar putea să îi găseşti pe apropiaţi dispuşi să renunţe la unele viziuni ce nu se pot materializa.

HOROSCOP 21 ianuarie - Săgetător

Comunici astăzi anevoios cu colegii de muncă. Poate este de vină faptul că lucrezi de acasă ori că toate protocoalele de siguranţă de la locul de muncă nu îţi permit să vorbeşti liber ori să insişti prea mult pe un subiect pe care nu l-ai înţeles pe deplin. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea ca problemele de la serviciu să se datoreze de fapt unor probleme de ordin tehnic. Din acest motiv, poate ar fi bine să-ţi iei nişte măsuri de siguranţă care să prevină situaţiile în care pierzi progresul pe care l-ai realizat în cadrul unui proiect.

HOROSCOP 21 ianuarie - Capricorn

Astăzi ar fi indicat să nu te laşi pradă cheltuielilor care nu figurează în lista ta de cumpărături. Poţi avea tendinţa de a raţionaliza anumite achiziţii, de a găsi motive pentru care să depăşeşti bugetul în anumite privinţe. Ar fi bine totuşi să nu cedezi tentaţiilor, căci s-ar putea să apară oricum nevoia de a cumpăra în weekend lucruri care nu erau în plan. Aşadar, încearcă să fii raţional(ă) în legătură cu nevoile tale din această perioadă. În caz contrar, s-ar putea să mergi prea departe cu achiziţiile şi să nu îţi mai poţi permite nişte plăţi apărute din senin.

HOROSCOP 21 ianuarie - Vărsător

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi unii membri ai familiei. Are poate legătură cu faptul că există diferenţe notabile de viziune între voi în ceea ce priveşte o problemă curentă cu care vă confruntaţi în plan gospodăresc sau poate că s-au adunat mai multe supărări mai vechi pe care nu reuşeşti să le treci cu vederea. În orice caz, este clar că nu îţi va fi uşor să găseşti un filon comun de discuţie şi că poate ar fi mai bine să tratezi anumite teme cu altă ocazie, atunci când sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

HOROSCOP 21 ianuarie - Peşti

Trebuie să ai grijă astăzi în cine te încrezi. Se vehiculează azi tot felul de informaţii în jurul tău, iar unele sunt menite să te inducă în eroare cu privire la anumite lucruri. Din acest motiv, înainte să iei o decizie pe baza lor, poate ar fi bine să faci nişte cercetări pe cont propriu pentru a vedea cum stau de fapt lucrurile. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de un e-mail sau de un telefon care îi pune pe gânduri, care le aduce aminte de situaţii mai puţin plăcute din trecutul recent.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici