HOROSCOP 22 aprilie 2022. Vinerea Mare aduce veşti bune şi surprize pentru zodii. O problemă se rezolvă ca prin minune

În Vinerea Mare, Luna din Capricorn aderă la două aspecte armonioase de trigon cu Uranus şi Mercur din Taur, semn că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) simt azi susţinerea astrelor, reuşind să afle veşti ori să termine activităţi mai repede decât s-au aşteptat.

12577 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 aprilie 2022. Vinerea Mare aduce veşti bune şi surprize pentru zodii. O problemă se rezolvă ca prin minune

HOROSCOP 22 aprilie 2022 - Berbec 

În cazul în care mai ai unele cumpărături de făcut în Vinerea Mare, astrele te ajută să găseşti cele mai bune oferte în contextul actual, fără să depui prea multe eforturi fizice ori de a căuta cele mai avantajoase alternative pentru elementele de pe lista de cumpărături. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba chiar de treburi rezolvate destul de uşor pe plan profesional ori mici realizări în acest sector care se vor traduce într-un fel sau altul într-o creştere a bugetului de sărbători sau imediat după Paşte. Ai toate lucrurile sub control şi acest lucru se vede uşor.

HOROSCOP 22 aprilie 2022 - Taur

În Vinerea Mare, te bucuri de o dispoziţie bună, mai ales că ai mai mult timp de petrecut cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În cazul în care mai aveţi câte ceva de făcut prin casă ori prin bucătărie, puteţi transforma aceste sarcini în ceva distractiv, care v-ar putea ajuta să intraţi în atmosfera de sărbătoare. În unele cazuri, această zi poate fi una în care ai puţină grijă de tine, fie că te bucuri de pasiunile tale înainte să te dedici întru-totul celor dragi, fie că mergi la salonul preferat de înfrumuseţare. Lucrurile merg aşadar bine.

HOROSCOP 22 aprilie 2022 - Gemeni 

În această zi de sărbătoare, este un moment bun în care să petreci mai mult timp cu familia, în cerc restrâns, în tihna pe care ţi-o oferă o casă curată sau o masă de Paşte aproape gata. De asemenea, este un moment bun în care să fii recunoscător(oare) pentru privilegiile pe care ţi le oferă un Paşte ca pe vremuri, care îţi permite să ai aproape pe apropiaţi. Pe de altă parte, s-ar putea să te încerce şi un oarecare sentiment de nostalgie vis-a-vis de obiceiurile sau persoane care, dintr-un motiv sau altul, nu mai fac parte din peisajul actual.

HOROSCOP 22 aprilie 2022 - Rac 

În Vinerea Mare, este un moment bun în care să te vezi cu prietenii, mai ales în cazul în care sărbătorile pascale vă poartă în diferite colţuri ale ţării. Este o zi prielnică în care să vorbiţi despre planurile voastre de 1 mai, în care să puneţi la cale următoarea ieşire, mai ales dacă aceasta presupune unele pregătiri mai ample. Conversaţiile cu anturajul te inspiră şi te ajută să te decuplezi de la rutina pe care ţi-o impun sub anumite aspecte an de an toate treburile asociate cu sărbătorile mari. Asta nu înseamnă că nu te bucură însă Paştele.

HOROSCOP 22 aprilie 2022 - Leu

  În această zi festivă, nativii(ele) care muncesc vor fi recompensate cu o primă de sărbători sau cu un plus la salariu de care vor avea parte la fluturaşul următor, numai bine cât să nu simtă faptul că Paştele i-a costat ceva mai mult decât s-au aşteptat. În unele cazuri, această zi poate aduce o colaborare în plan familial, nişte cumpărături la care contribuie mai multe persoane din familie, ceea ce te ajută să nu simţi prea tare apăsarea unor cheltuieli mai mari decât de obicei pentru masa de sărbători şi cadouri. Aşadar, banii nu sunt o problemă reală pentru tine acum.

HOROSCOP 22 aprilie 2022 - Fecioară 

Vinerea Mare te surprinde foarte bine dispus(ă), cu gândul la vizitele pe care le vei face în zilele următoare sau chiar începând de azi, la persoanele pe care nu le-ai mai văzut de mult şi cu care te vei întâlni cât de curând. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu ei, cu toate că nu v-aţi mai văzut de multă vreme şi poate că s-au mai schimbat unele lucruri în viaţa voastră în ultima perioadă. Cert este că eşti flexibil(ă) şi poţi vorbi pe limba tuturor fără prea multe probleme, ceea ce te ajută să profiţi de timpul cu apropiaţii.

HOROSCOP 22 aprilie 2022 - Balanţă 

În această zi de sărbătoare, s-ar putea să fii mai sensibil(ă) decât de obicei. Te gândeşti poate la trecut, la obiceiuri sau la persoane care nu mai fac parte din rutina sărbătorilor pascale din acest an, iar din această cauză, s-ar putea să fii uşor nostalgic(ă). Un astfel de sentiment nu te împiedică să te bucuri de momentele frumoase cu cei dragi, ba te ajută să le apreciezi la adevărata lor valoare, cu toate că există predispoziţia de a fi melancolic(ă). Bucură-te de această ocazie pentru a aprecia cum se cuvine pe cei pe care îi ai aproape de tine.

HOROSCOP 22 aprilie 2022 - Scorpion

Vinerea Mare este un prilej bun în care să discuţi cu partenerul de viaţă despre planurile tale, în care să vă vedeţi cu prietenii comuni în cazul în care nu veţi fi cu toţii în aceeaşi localitate de sărbători. Sunteţi cu toţii pe aceeaşi lungime de undă, astfel că dacă aveţi planuri împreună de 1 mai, totul va ieşi aşa cum aţi sperat. Eşti optimist(ă) cu privire la viitor şi la ceea ce te aşteaptă în a doua parte a acestui an şi ai toate motivele să te simţi aşa. Ţi-au ieşit multe lucruri pe care ţi le-ai propus pân-acum.

HOROSCOP 22 aprilie 2022 - Săgetător 

În această zi festivă, reuşeşti să pui la punct ultimele detalii pentru sărbătorile pascale care se apropie cu paşi repezi. De asemenea, este un moment bun în care să finalizezi nişte treburi la serviciu, mai ales dacă nu vrei să te aştepte o perioadă plină după ce te întorci de la serviciu. În cazul în care lucrezi azi, vorbeşti pe aceeaşi limbă cu superiorii şi reuşiţi să faceţi puneţi la care o iniţiativă de anvergură la care vă tot gândiţi de ceva vreme încoace. Se vede că eşti într-un punct bun al vieţii tale, că eforturile din trecut dau roade.

HOROSCOP 22 aprilie 2022 - Capricorn 

În Vinerea Mare, se arată un moment bun în care să pui la punct ultimele detalii legate de o vizită din partea cuiva de departe, fie că este vorba de partenerul de viaţă (în cazul în care aveţi o relaţie la distanţă), de socrii sau alte rude ori prieteni care vin acasă de sărbători de la depărtare. În plus, eşti pe aceeaşi lungime de undă şi cu cei mici, ceea ce te ajută să faci un program de sărbători care vă convine tuturor şi care vă aduce mai aproape. Simţi - şi pe bună drepate - că vei avea un Paşte grozav.

HOROSCOP 22 aprilie 2022 - Vărsător

O zi de sărbătoarea ca aceasta este una care ar trebui petrecută în familie sau, cel puţin, în cerc restrâns, cu cele mai apropiate persoane ţie. Este drept că ar putea apărea nişte mici tensiuni în raport cu unii membri ai familiei, dar acestea se datorează mai ales stresului asociat perioadei premergătoare sărbătorilor pascale, care tinde să scoată la iveală unele diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune pe baza stresului. Încearcă să nu torni gaz pe foc şi concentrează-te pe scopul vostru ultim. În fond, cu toţii vă doriţi ca lucrurile să iasă bine, aşa cum v-aţi dorit iniţial.

HOROSCOP 22 aprilie 2022 - Peşti 

Vinerea Marte te găseşte gândind la unison cu partenerul de viaţă. Vă împărţiţi sarcinile de lucru fără prea multă dificultate şi se vede că trageţi amândoi la fel de tare la căruţă pentru ca Paştele să fie fix aşa cum aţi visat. În plus, vă prinde bine că aveţi puţin liber, că puteţi discuta mai pe îndelete, că nu vă simţiţi atât de presaţi de termene-limită. Este un moment bun în care să profitaţi de aceste momente şi să atingeţi acele subiecte de discuţie pe care, dintr-un motiv sau altul, le-aţi evitat în utlima perioadă, din cauza temerii de conflicte.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici