HOROSCOP 22 martie 2022. Situaţii bulversante, care dau zodiile peste cap. Patru dintre ele riscă să piardă ceva important

Marte din Vărsător trimite azi un careu tensionat lui Uranus din Taur, motiv pentru care zodiile Fixe (Taur, Scorpion, Vărsător) sunt predispuse la unele situaţii bulversante, care evoluează prost.

15479 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 martie 2022. Situaţii bulversante, care dau zodiile peste cap. Patru dintre ele riscă să piardă ceva important

HOROSCOP 22 martie 2022 - Berbec 

Dacă te gândeşti astăzi să faci o investiţie într-un plan de viitor sau într-un proiect de grup în care eşti implicat(ă), gândeşte-te de două ori înainte să mergi mai departe cu ea. Se prea poate să nu fi luat în calcul unele riscuri ori faptul că nu te poţi baza chiar pe toate persoanele la care te aştepţi să te ajute în cazul în care lucrurile nu vor merge aşa cum te-ai aşteptat. Aşadar, ar fi indicat dacă ţi-ai luat un timp suplimentar de gândire înainte să faci ceva ce ai putea ajunge să regreţi mai devreme sau mai târziu.

HOROSCOP 22 martie 2022 - Taur 

S-ar putea să apară azi motive de tensiune între tine şi superiori. Ei au aşteptări greu de îndeplinit în ceea ce te priveşte, iar unele din ele poate că nu fac parte din fişa postului tău, ceea ce scoate la iveală unele nemulţumiri mai vechi. În alte cazuri, poate fi vorba despre un faux pas pe plan social, despre o situaţie în care s-ar fi aşteptat de la tine să te porţi altfel. Astfel, există riscul ca, în comunitate, să nu fi privit(ă) ca înainte ori ca unele persoane să-şi schimbe părerea despre tine. Încearcă să vezi unde ai greşit.

HOROSCOP 22 martie 2022 - Gemeni 

Starea ta de spirit s-ar putea să nu fie astăzi cea mai bună. Poate că nu te-ai refăcut complet în weekend după săptămâna trecută sau probabil că au apărut alte motive de supărare ieri sau astăzi. În condiţiile acestea, ar fi indicat să ai grijă la energiile la care te expui. S-ar putea ca anumite persoane sau grupuri să îţi perpetueze această dispoziţie nu tocmai pozitivă, să îţi facă mai mult rău decât bine. Încearcă să te pui pe primul loc astăzi şi să te ocupi întâi de toate de nevoile tale. În caz contrar, starea ta se poate agrava.

HOROSCOP 22 martie 2022 - Rac 

Un plan de viitor, o relaţie de prietenie sau chiar cea de cuplu nu par să evolueze în direcţia dorită. Te confrunţi cu temeri în legătură cu viitorul lor, mai ales că lucrurile au bătut pasul pe loc în ultima vreme sau chiar au involuat. Trebuie să vezi dacă tu şi partenerul ori prietenii mai aveţi aceleaşi obiective, dacă nu cumva s-a întâmplat ceva din acest punct de vedere şi aţi luat-o în direcţii diferite. S-ar putea să fie nevoie de un dialog deschis pentru a clarifica acele neînţelegeri care trenau de prea multă vreme şi care v-au adus aici.

HOROSCOP 22 martie 2022 - Leu 

Din câte se pare, s-a instalat un dezechilibru în raportul de forţe dintre tine şi partenerul de viaţă. În loc să trageţi în aceeaşi direcţie, aţi făcut mai multe eforturi în vederea binelui personal, a unor obiective care nu îl includ şi pe celălalt. În alte cazuri, acest fenomen vizează relaţiile profesionale, o colaborare foarte strânsă, care pare să nu meargă în direcţia cea bună. Încearcă să vezi ce anume s-a întâmplat de competiţia sănătoasă dintre voi a ajuns să vă facă rău şi să vă îndepărteze de la scopurile comune în loc să vă aducă mai aproape de ele.

HOROSCOP 22 martie 2022 - Fecioară 

În plan profesional, se întrevede o zi destul de dificilă, cu un volum de muncă destul de mare. În alte cazuri, s-ar putea să nu fie vorba de mai multe sarcini decât de obicei, ci de nişte treburi care implică mai multe eforturi decât de obicei. Aşadar, este nevoie să îţi organizezi cu mare atenţie programul, să îţi ierarhizezi priorităţile, astfel încât să te ocupi mai întâi de ceea ce este urgent şi nu permite amânare. În caz contrar, s-ar putea ca unele sarcini de serviciu să se complice şi mai mult, să fie şi mai greu de rezolvat eficient.

HOROSCOP 22 martie 2022 - Balanţă 

S-ar putea ca tu şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici să nu fiţi pe aceeaşi lungime de undă astăzi. Tu ai unele aşteptări în ceea ce îi priveşte, iar dorinţele lor în raport cu tine sunt cu totul altele. Din acest motiv, s-ar putea să persiste o stare de tensiune între voi, dar fără a se ajunge în mod neapărat la ceartă. Pentru a dezamorsa situaţia, trebuie să porţi un dialog calm cu cei dragi şi să vezi dacă nu poţi clarifica lucrurile. În caz contrar, s-ar putea să se agraveze situaţia şi să se ajungă la certuri.

HOROSCOP 22 martie 2022 - Scorpion 

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ s-ar putea să conducă la tensiuni între tine şi partenerul tău. Acestea s-ar putea să se agraveze şi mai mult în cazul în care alte persoane din familie intervin şi ele în discuţie şi vă iau ţie sau persoanei iubite apărarea. În cazul în care nu le vizează problema apărută, poate că ar fi mai bine dacă aţi ţine-o între voi, fără să se afle. În caz contrar, odată ce se implică şi alte persoane din familie, există riscul ca situaţia să se complice şi mai mult, să scape de sub control.
 

HOROSCOP 22 martie 2022 - Săgetător 

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să comunici cu unii colegi de muncă. Ies la iveală diferenţe de mentalitate şi/ sau de personalitate pe care le gestionezi mai greu, care complică orice tentativă de a ajunge la un punct de vedere comun cu privire la o situaţie care vă vizează în egală măsură la serviciu. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de dificultăţi tehnice la serviciu, de probleme care accentuează o stare deja existentă de tensiune între tine şi unii colegi de muncă. Încercaţi să vă concentraţi pe ceea ce aveţi în comun, pe binele vostru comun.

HOROSCOP 22 martie 2022 - Capricorn 

Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli întrucât există riscul să depăşeşti limitele pe care ţi le-ai impus la începutul acestei săptămâni. Aşadar, dacă vrei să cumperi ceva care nu figurează pe lista de cumpărături, gândeşte-te dacă poţi renunţa confortabil la alte achiziţii. În alte cazuri, s-ar putea să nu poţi renunţa la anumite cheltuieli: poate că trebuie să cumperi un cadou cuiva drag sau este nevoie să cotizezi la plata unui dar comun, din partea mai multor persoane. Gândeşte-te ce modificări poţi aduce listei tale de cumpărături pe săptămâna aceasta, astfel încât să nu te confrunţi cu lipsuri exagerate.

HOROSCOP 22 martie 2022 - Vărsător 

S-ar putea să apară azi unele discuţii în contradictoriu între tine şi unele rude apropiate. O situaţie de familie scoate la iveală unele diferenţe destul de mari de personalitate şi/ sau de mentalitate între voi, ceea ce riscă să creeze o atmosferă încărcată. Încearcă să nu te concentrezi prea mult asupra lor, căci nici tu, nici ei nu sunteţi prea dispuşi să renunţaţi la unele puncte de vedere sau obiceiuri de dragul altora. Concentrează-te pe ceea ce aveţi în comun şi încearcă să accepţi lucrurile pe care nu le poţi înţelege, care stau ca o prăpastie între tine şi ei.

HOROSCOP 22 martie 2022 - Peşti

Trebuie să ai mare grijă la informaţiile cu care intri astăzi în contact pentru că există riscul să spui sau să faci pe baza lor unele lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Dacă nu eşti sigur(ă) că sunt adevărate sau dacă ţi se pare că nu ai înţeles ceva bine, mai bine întreabă-l pe un prieten ce crede despre ele, dacă i se pare că ceva pare exagerat. O perspectivă obiectivă s-ar putea să fie tot ce aveai nevoie pentru a evita un deznodământ pe care nu ţi l-ai fi dorit nicicând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici