HOROSCOP 22 noiembrie - O duminică a sentimentelor intense pentru aceste zodii. Ce le face inima să bată mai tare

La o zi după ce a intrat în Scorpion, Venus primeşte deja primul ei aspect. Este vorba de cel armonios cu Luna din Peşti, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) au parte de o duminică de pomină.

11404 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 noiembrie - O duminică a sentimentelor intense pentru aceste zodii. Ce le face inima să bată mai tare

HOROSCOP 22 noiembrie - Berbec

Te încearcă azi tot felul de sentimente, unele mai plăcute, iar altele mai puţin plăcute. Este important totuşi să înţelegi de unde vin ele, ce le provoacă şi cum ar putea să te influenţeze pe termen mai lung. În caz contrar, s-ar putea să internalizezi emoţii care ar putea ajunge să te afecteze pe termen lung. Dedică mai mult din timpul tău odihnei şi refacerii la nivel fizic, dar şi emoţional. Ai răbdare cu tine.

HOROSCOP 22 noiembrie - Taur

Ai nevoie astăzi de socializare, să te vezi cu prietenii, probabil şi cu persoana iubită în acelaşi context. Ai grijă totuşi să respecţi regulile de distanţare fizică, mai ales dacă locuiesc cu tine persoane vulnerabile. De asemenea, se anunţă o zi bună pentru discuţii cu partenerul de viaţă, mai ales dacă vreţi să derulaţi cât de curând un proiect comun pe termen lung. Schimbaţi idei şi veţi ajunge cât de curând la o strategie similară.

HOROSCOP 22 noiembrie - Gemeni

Dacă lucrezi astăzi, se întrevede o zi cu spor pentru tine. Faci bine faţă stresului şi nici nu se vede oboseala pe care ai acumulat-o în zilele din urmă. La fel de bine te descurci şi pe plan social, unde laşi impresia unei persoane care ştie într-adevăr ce spune. În felul acesta, s-ar putea să deschizi unele uşi şi căi de comunicare care nu-ţi erau accesabile până de curând. Concentrează-te aşadar pe consolidarea imaginii tale.

HOROSCOP 22 noiembrie - Rac

Se întrevede azi o zi numai bună de petrecut cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Iar cum se întâmplă să staţi din nou mai mult acasă decât în casă, nu v-ar cădea rău de loc să faceţi o mică drumeţie astăzi, mai departe de localitatea de baştină sau mai aproape, în funcţie de timpul liber pe care îl aveţi la dispoziţie. Vă va prinde tuturor bine să luaţi o gură de aer curat.

HOROSCOP 22 noiembrie - Leu

În cazul tău, se arată un climat astral perfect pentru a petrece timp de calitate cu familia. În cea mai mare parte a lor, momentele cu ei sunt extrem de plăcute, dar mai pot apărea uşoare tensiuni generate de diferenţele de mentalitate şi caracter între voi. Nu-i vorba despre ceva peste care nu se poate trece, deci încearcă să nu le exagerezi proporţiile. În caz contrar, s-ar putea să strici o duminică bună de altfel.

HOROSCOP 22 noiembrie - Fecioară

Aceasta este o zi propice comunicării cu rudele apropiate şi cu partenerul. Găseşti repede puncte de vedere comune pe baza cărora puteţi duce o dezbatere calmă, care va ajunge la nişte concluzii uşor de identificat. Astăzi ar fi cel mai bine aşadar să ataci subiecte de discuţie care au rămas fără rezolvare sau care nu au fost abordate în restul săptămânii. Vei vedea că cei dragi vor reacţiona mai bine la ele decât credeai iniţial.

HOROSCOP 22 noiembrie - Balanţă

Se întrevede astăzi rost de oportunităţi de câştig, cu toate că este duminică. Poate faci ore suplimentare la serviciu sau reuşeşti să economiseşti câte ceva, să nu cheltuieşti prea mult din bugetul acestei zile sau al sfârşitului de săptămână în general. Pe de altă parte, nu uita să îţi rezervi timp şi pentru odihnă, cu toate că nu simţi că ai nevoie de mai multe ore de som decât în mod obişnuit. Organismul se resimte.

HOROSCOP 22 noiembrie - Scorpion

Eşti într-o stare de spirit bună astăzi şi se vede din modul în care interacţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Eşti spontan(ă) şi încerci să animi atmosfera în cuplu ori în raport cu cei mici, mai ales în contextul în care lucrurile par să intre într-un ritm cu care te-ai obişnuit deja în primăvară. Poate reuşiţi să profitaţi de această zi pentru a explora noi interese şi hobby-uri care vă aduc mai aproape.

HOROSCOP 22 noiembrie - Săgetător

Pari a fi într-o dispoziţie melancolic(ă) şi nostalgic(ă) astăzi. Poate nu te-ai văzut de mult cu unii membri ai familiei din cauza contextului prezent sau nu te-ai bucura suficient de timpul cu ei, cu toate că staţi mai mult pe acasă în această perioadă decât în mod normal. Caută să faci din această duminică una în care se profită de timpul liber şi de momentele pe care le aveţi împreună. Impuneţi noi obiceiuri de familie.

HOROSCOP 22 noiembrie - Capricorn

Îţi lipseşte destul de mult azi viaţa socială pe care o aveai înainte să se instaleze această perioadă. Poate că aveai planuri importante pentru această zi, mai ales în contextul în care trebuia să sărbătoreşti pe cineva sau un eveniment important. Situaţia actuală nu trebuie să te împiedice totuşi să găseşti modalităţi în care să compensezi cumva lipsurile de pe acest plan. Întâlneşte-te cu prietenii, dar nu uita de regulile de distanţare la nivel fizic.

HOROSCOP 22 noiembrie - Vărsător

Şi tu s-ar putea să te numeri printre norocoşii(oasele) care se intersectează cu oportunităţi financiare. Cel mai probabil este vorba de activităţi pe care le derulezi în afara serviciului sau de ore suplimentare pe care le faci în weekend. Sau poate reuşeşti să te sustragi de la unele cheltuieli care ar fi dat o gaură de dimensiuni considerabile în bugetul tău de final de săptămână. Îţi vor prinde bine aceşti bani cândva în zilele următoare.

HOROSCOP 22 noiembrie - Peşti

Tu, în schimbi, te afli printre nativii(ele) care au un tonus incredibil de bun. Pare că nu ai acumulat niciun strop de oboseală în zilele trecute şi încerci să vezi totul dintr-o perspectivă pozitivă. Ţi-ar prinde bine totuşi să te rupi puţin de mediul tău obişnuit, să te plimbi prin natură, să ieşi puţin la aer curat. În felul acesta, îţi vei conserva starea de bine şi pentru săptămâna următoare, ce se anunţă foarte ocupată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici