HOROSCOP 23 aprilie. Marte intră în Rac. Risc de manipulări şi măsuri aplicate prea târziu

Marte intră azi în semnul Racului, zodia căderii sale, unde va rămâne până pe 11 iunie. În perioada care urmează, semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) vor întârzia să ia atitudine şi, în multe situaţii, vor aştepta prea mult înainte să aplice măsurile care se impun.

6770 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 aprilie. Marte intră în Rac. Risc de manipulări şi măsuri aplicate prea târziu

 

HOROSCOP 23 aprilie. Berbec

Marte intră astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce face ca acest sector de viaţă să nu fie unul care te plictiseşte ori care evoluează din inerţie. Se întâmplă lucruri pe acest plan, relaţiile se schimbă, ies, poate, la iveală supărări mai vechi sau situaţii nerezolvate la timp. Aşadar, există potenţial de a face schimbări mari în dinamica familiei, de a începe noi capitole în relaţia cu rudele apropiate. Tensiunile ar putea creşte mai mult decât de obicei în anumite situaţii, dar dacă ai grijă cum le gestionezi, s-ar putea rezolva multe probleme care trenau de mult.

HOROSCOP 23 aprilie. Taur

Marte intră astăzi în casa comunicării din astrograma ta generală, ceea ce te ajută să afişezi ceva mai multă asertivitate în discuţiile cu cei din jurul tău. Ştii exact cum să pui accentul şi când să nu faci compromisuri, astfel încât ideile tale să nu treacă neobservate. Trebuie să ştii însă că unele persoane nu vor vedea cu ochi buni faptul că încerci să te impui în conversaţii. S-ar putea chiar să creadă faptul că eşti condescendent(ă) şi este greu să se colaboreze cu tine. Prin urmare, trebuie să dai dovadă de diplomaţie şi tact, să nu depăşeşti unele limite.

HOROSCOP 23 aprilie. Gemeni

Marte ajunge azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că vei fi activ(ă) în acest sector în săptămânile următoare. Apar oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii, de a face cheltuieli cu cap, care se văd şi schimbă în bine anumite aspecte ale vieţii tale. Pe de altă parte, se conturează şi riscul de a face achiziţii nenecesare, care nu-ţi mai permit să direcţionezi capital către scopuri care contează cu adevărat. Aşadar, este important să fii mai atent(ă) ce faci cu bugetul, să gândeşti pe termen lung.

HOROSCOP 23 aprilie. Rac

Marte progresează astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce te ajută să te impui mai uşor în cercurile pe care le frecventezi. Te confrunţi mai rar cu emoţii sau cu tot felul de întrebări interioare care te împiedică să ieşi în evidenţă cu alte ocazii. Pe de altă parte, însă, este posibil să îţi ieşi din fire mai mult decât de obicei, să reacţionezi la vorbe sau gesturi care altfel nu te-ar fi deranjat. Astfel, este important să-ţi observi reacţiile şi să intervii de îndată ce observi că nu sunt conforme cu ceea ce se întâmplă de fapt în realitate.

HOROSCOP 23 aprilie. Leu

Marte intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te face mai conştient(ă) de faptul că unele evenimente sau persoane din trecut au încă o influenţă destul de mare asupra ta. Vestea bună este că, pe parcursul acestui tranzit, vei avea forţa să te desprinzi de ceea ce nu îţi mai face bine, cu toate că s-ar putea să doară la început. Aşadar, se întrevede un context favorabil să clarifici chestiuni care trenau, care nu-ţi făceau bine, dar în care persistai de teama necunoscutului. Ştii că începuturile sunt grele, dar ai curajul să le dai o şansă.

HOROSCOP 23 aprilie. Fecioară

Marte ajunge astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de viitor, semn că, în săptămânile care urmează, vei avea mai multă energie şi ambiţie să îţi urmezi visurile, să finalizezi ceea ce ai început, să faci progrese în privinţa noilor iniţiative. Găseşti în interiorul tău forţa să investeşti mai mult timp şi energie în lucrurile care contează pentru tine, în care crezi şi care îţi doreşti să devină realitate la un moment dat. În plus, s-ar putea să întâlneşti persoane care te inspiră şi te încurajează să îţi transpui în practică ideile, în ciuda eventualelor piedici care apar.

HOROSCOP 23 aprilie. Balanţă

Marte progresează azi în casa carierei din horoscopul general, ceea ce te ajută să dai dovadă de mai multă asertivitate în plan profesional. Te întâlneşti, în săptămânile care urmează, cu oportunităţi să ieşi în evidenţă la locul de muncă, să demonstrezi că poţi mai mult decât ceilalţi ar fi crezut. Ai grijă totuşi să dai dovadă de tact şi diplomaţie, căci s-ar putea să existe persoane în conducere care nu vor vedea cu ochi buni faptul că încerci să atragi atenţia asupra ta. Aşadar, trebuie să îţi construieşti cu mare atenţie strategia, astfel încât să nu-ţi sabotezi şansele de afirmare.

HOROSCOP 23 aprilie. Scorpion

Marte ajunge astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În primul rând, ceea ce încearcă să îţi transmită acest tranzit este faptul că ai rezolvat o bună parte din orice problemă dacă ai o mentalitate de învingător(oare). Vei vedea cum se manifestă acest lucru atunci când vei reuşi să accelerezi un proces bircoratic care durează prea mult timp ori când finalizezi nişte studii pe care le-ai tot prelungit. Sau poate că, în sfârşit, faci acea călătorie pe care ai tot amânat-o sau pe care n-ai putut s-o întreprinzi din pricina contextului actual.

HOROSCOP 23 aprilie. Săgetător

Marte intră astăzi în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce poate încuraja spiritul de competiţie dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Pe de-o parte, asta aduce avantaje, în sensul în care vedeţi mai multe progrese în ceea ce priveşte proiectele comune. Pe scurt, încercaţi să vă întreceţi unul pe celălalt şi acest lucru atrage după sine beneficii pentru toţi. Pe de altă parte, există riscul ca raportul de forţe între voi să aibă de suferit, mai ales dacă nu mai trageţi în aceeaşi direcţie, ci doar pe cont propriu.

HOROSCOP 23 aprilie. Capricorn

Cu Marte în casa relaţiilor din horoscopul tău general, nu ai timp să te plictiseşti nici pe plan sentimental, dar nici la serviciu. Se întâmplă lucruri în ambele sectoare de viaţă şi trebuie să dai dovadă mai mereu de prezenţă de spirit, astfel încât schimbările care apar să funcţioneze în favoarea relaţiei de cuplu şi a colaborărilor pe care le ai la locul de muncă. În schimb, există şi posibilitatea ca tensiunile să crească în anumite contexte, să se ajungă mai uşor decât de obicei la certuri destul de aprinse. Aşadar, este important să nu pierzi controlul, să-ţi monitorizezi comportamentul.

HOROSCOP 23 aprilie. Vărsător

Marte ajunge azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să te încurajeze să-ţi utilizezi cu mai multă înţelepciune timpul. Procrastinarea este un aspect de care ai putea încerca să te ocupi mai îndeaproape în săptămânile care urmează, mai ales dacă ai avut probleme din acest punct de vedere. În acest fel, s-ar putea să constaţi că ai mai mult timp să faci mişcare, că ai energie să te ocupi şi de tine după program. Nu te aştepta să poţi face aceste modificări instant, dar în timp, vei ajunge la o rutină sănătoasă.

HOROSCOP 23 aprilie. Peşti

Marte intră astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce anunţă faptul că se dinamizează viaţa de cuplu şi ai parte de multe evenimente importante în raport cu cei mici. Petreceţi mai mult timp împreună, includeţi mai multe activităţi în comun în program şi încercaţi să vă bucuraţi de momente frumoase împreună. În cazul în care nu ai pe cineva, s-ar putea ca acest tranzit să îţi scoată în cale o persoană specială. Sau poate că îţi găseşti tu curajul de a aborda pe acel cineva pe care ai pus ochii de ceva vreme încoace.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici