HOROSCOP 23 februarie 2022 – Oportunităţi la mijloc de săptămână pentru aceste zodii. Unele pot fi însă capcane

Luna din Scorpion face un trigon armonios cu Neptun din Peşti, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) se întâlnesc astăzi cu nişte oportunităţi pe care ar trebui să nu le rateze. Pe de altă parte, trebuie să nu uite să dea dovadă de realism.

5921 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 februarie 2022 – Oportunităţi la mijloc de săptămână pentru aceste zodii. Unele pot fi însă capcane

HOROSCOP 23 februarie 2022

HOROSCOP 23 februarie – Berbec

Intuiţia ta funcţionează astăzi de minune şi ar fi bine să asculţi ce anume îţi transmite. S-ar putea să poţi evita unele situaţii regretabile dacă te foloseşti de ea şi pui în aplicare ce îţi spune. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa studiilor, a călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, prilej să te ocupi de chestiuni birocratice, să organizezi o deplasare în interes profesional sau personal ori să te pregăteşti sau să susţii examene. În plus, s-ar putea să descoperi noi perspective de a vedea situaţiile de viaţă în care te afli în această perioadă.

HOROSCOP 23 februarie – Taur

Comunici astăzi bine cu interlocutorii tăi. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar dacă vă ocupaţi de chestiuni care ţin de proiecte personale sau comune, vei vedea că nu va fi foarte complicat să ajungeţi la o strategie care să reflecte viziunea fiecăruia dintre voi. În a doua jumătate a zilei, este un moment favorabil în care să discutaţi despre finanţele comune, despre investiţii care presupun să contribuiţi cu toţii pentru a ajunge la un obiectiv. Pe de altă parte, trebuie să vă asiguraţi că raportul de forţe este echilibrat, că opinia unuia nu cântăreşte decisiv în luarea unei decizii.

HOROSCOP 23 februarie – Gemeni

În plan profesional, ai parte azi de un nivel ridicat de randament, ceea ce-ţi permite să faci progrese importante în raport cu sarcinile de care te ocupi în prima parte a acestei zile. După-amiază, Luna trece în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, motiv pentru care realizările celei de-a doua părţi ale zilei vin prin intermediul colaborării cu cei cu care lucrezi şi/ sau cu partenerul de viaţă. Ai nevoie de ajutorul lor pentru a putea duce unele treburi la bun sfârşit, dar şi de o viziune proaspătă, pe care ei ţi-o pot oferi, pentru unele chestiuni de ordin personal.

HOROSCOP 23 februarie – Rac 

Te simţi inspirat(ă) astăzi şi îţi vin idei bune cu privire la modul în care ai putea rezolva unele probleme sau capitaliza unele conjuncturi în care te afli. Cel mai mult de câştigat au nativii(ele) care lucrează în domenii creative sau pe cont propriu. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa muncii, indiciu cum că-ţi va fi mai uşor să urmezi protocoale sau să te ocupi de chestiuni de rutină de după-amiază încolo. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă şi de sănătatea ta, să nu te suprasoliciţi în încercarea de a le face pe toate.

HOROSCOP 23 februarie – Leu

În raport cu familia, te bucuri astăzi de o atmosferă armonioasă, lucru cu atât mai vizibil în cazul nativilor(elor) care au avut parte de tensiuni în relaţie cu cei dragi în ultima vreme. Lucrurile stau bine şi în plan sentimental, mai ales de după-amiază începând, când Luna începe să tranziteze acest sector din astrograma ta generală. În plus, te bucuri de inspiraţie şi creativitate, ceea ce te ajută să vezi soluţii acolo unde, de regulă, nu ai fi văzut decât provocări şi greutăţi. În felul acesta, s-ar putea să poţi evita unele probleme sau să le rezolvi într-un mod ingenios.

HOROSCOP 23 februarie – Fecioară

Interacţionezi eficient cu cei din jurul tău şi se vede că eşti pe aceeaşi frecvenţă cu ei. Ştii ce să spui în anumite momente astfel încât să laşi o impresie bună şi când este mai bine să te opreşti şi să îţi asculţi interlocutorii. Sunt favorizate aşadar negocierile, întâlnirile de afaceri şi interviurile de angajare. Eşti foarte aproape de o reuşită din acest punct de vedere. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa familiei, prilej numai bun să te ocupi de chestiuni domestice şi/ sau casnice ori care ţin de domeniul locativ. Vei avea sorţi de izbândă.

HOROSCOP 23 februarie – Balanţă

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi în plan financiar, cel mai probabil prin intermediul unor activităţi extraprofesionale derulate într-un sector care diferă de cel în care îţi desfăşori activitatea din când în când. În a doua jumătate a zilei, Luna migrează în casa comunicării din horoscopul tău general, prilej bun pentru întâlniri de afaceri, negocieri, interviuri de angajare sau simple întrevederi cu persoane din viaţa ta personală sau de la serviciu. Ştii cum să te porţi astfel încât să atragi atenţie pozitivă asupra ta şi să profiţi de conjuncturi pentru a consolida relaţiile cu cei din jur.

HOROSCOP 23 februarie – Scorpion

Eşti într-o stare de spirit pozitivă, lucru care se vede mai ales din felul în care interacţionezi cu cei dragi. De asemenea, este o zi potrivită în care să ieşi cu acel cineva care îţi place, să vă cunoaşteţi mai bine. De după-amiază încolo, Luna tranzitează casa banilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să apară unele şanse de câştig. Poate fi vorba de un proiect suplimentar la serviciu sau de un comision de care te poţi ocupa în afara orelor de program. În orice caz, cert este că reuşeşti să adaugi unele sume la bugetul actual.

HOROSCOP 23 februarie – Săgetător

Se anunţă o zi numai bună de petrecut în familie, alături de cei dragi. Energia de acasă este una care îţi prinde bine, mai ales dacă prima parte a săptămânii a fost una stresantă pentru tine. Aşadar, concentrează-te pe reîncărcarea bateriilor şi vei vedea că, în a doua parte a zilei, atunci când Luna intră în semnul naşterii tale, vei avea o cu totul altă dispoziţie şi un tonus mai bun. În felul acesta, te vei putea ocupa şi de alte lucruri de după-amiază încolo, chestiuni care ar fi fost mult prea solicitante pentru cum te-ai simţit în dimineaţa aceasta.

HOROSCOP 23 februarie – Capricorn

Dacă ai parte azi de negocieri sau întâlniri de afaceri importante, fii sigur(ă) că vei ajunge la un consens cu interlocutorii, că te vor avantaja concluziile discuţiilor pe care le porţi astăzi. Vă doriţi aceleaşi lucruri şi navighezi destul de uşor diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune care există între tine şi ei. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că trebuie să o iei mai uşor, să ai mai multă grijă de mentalul tău, după stresul la care ai fost supus(ă) astăzi şi în zilele anterioare din această săptămână.

HOROSCOP 23 februarie – Vărsător

S-ar putea să afli astăzi de unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor. Cel mai probabil, este vorba de un proiect la serviciu sau de ceva propus de unul dintre superiori, de care te poţi ocupa după orele de program. Încearcă să nu ratezi această şansă, mai ales dacă poate avea şi alte beneficii pe termen lung. De după-amiază încolo, Luna se mişcă prin casa planurilor de viitor, ceea ce te poate ajuta să vezi cum anume poţi fructifica în viitor asemenea oportunităţi, astfel încât să te ajute să evoluezi către un obiectiv cu bătaie lungă. Trebuie să gândeşti în perspectivă.

HOROSCOP 23 februarie – Peşti

Ai o mentalitate de învingător(oare), ceea ce îţi permite să vezi realist situaţiile în care te afli, dar nu fără o doză necesară de optimism, care să te ajute să transformi provocările în oportunităţi de creşte. În felul acesta, porneşti cu dreptul în tot ceea ce ţi-ai propus să realizezi pe parcursul acestei zile. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa carierei, semn că te-ai putea intersecta cu o şansă de a te face remarcat(ă) în sectorul profesional. Foloseşte-te de ea în scopul consolidării statutului la serviciu su al relaţiei cu superiorii. Beneficiile vor apărea foarte curând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici