HOROSCOP 23 septembrie 2021. Zodiile nu se înţeleg astăzi cu nimeni. Risc de scandaluri pentru patru dintre ele

Venus din Scorpion aderă azi la o opoziţie cu Uranus retrograd din Taur, indiciu cum că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au astăzi probleme serioase cu colegii de muncă, familia sau partenerul de viaţă.

5672 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 septembrie 2021. Zodiile nu se înţeleg astăzi cu nimeni. Risc de scandaluri pentru patru dintre ele

HOROSCOP 23 septembrie 2021. Zodiile nu se înţeleg astăzi cu nimeni. Risc de scandaluri pentru patru dintre ele

HOROSCOP 23 septembrie 2021 - Berbec

Trebuie să ai mai multă grijă astăzi la cheltuieli. S-ar putea să apară plăţi pe care nu aveai cum să le intuieşti mai din timp sau pe care nu le-ai prefigurat mai devreme. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de datorii sau de unele decizii financiare nu tocmai inspirate pentru care ai ajuns acum să plăteşti destul de scump, la propriu. Într-un fel sau altul, problemele se vor rezolva, dar trebuie să ţii minte faptul că trebuie să schimbi ceva degrabă la relaţia ta cu banii. În caz contrar, astfel de situaţii ar putea ajunge să se repete.

HOROSCOP 23 septembrie 2021 - Taur

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Nu este exclus ca ele să se datoreze faptului că îţi ieşi astăzi din fire, cu toate că nu ţi se întâmplă prea des acest lucru. Poate tocmai faptul că nu dai dovadă de o astfel de atitudine prea des produce astfel de reacţii în cei de lângă tine atunci când se întâmplă acest lucru. Pe de altă parte, nu este în regulă nici dacă eşti tu mereu cel(a) răbdător(oare), care lasă de la sine pentru dorinţele şi nevoile celorlalţi.

HOROSCOP 23 septembrie 2021 - Gemeni

Nu eşti astăzi într-o stare de spirit prea bună, lucru care se datorează unui cumul de lucruri care ţi s-au întâmplat în această săptămână ori unor evenimente care au loc astăzi. Indiferent de situaţia în care te afli, este cert faptul că, la locul de muncă, nivelul tău de randament s-ar putea să lase de dorit. Din cauza dispoziţiei în care te afli, ţi-este mai greu să te concentrezi şi îţi faci griji că nu te descurci în privinţa unor chestiuni pe care altfel le-ai fi rezolvat destul de uşor. Încearcă să gândeşti pozitiv şi să iei lucrurile pe rând.

HOROSCOP 23 septembrie 2021 - Rac

Poate că planul tău astăzi a fost acela de a petrece mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii ori probabil că intenţionai să te bucuri de hobby-urile tale, de activităţi care îţi aduc satisfacţii. S-ar putea însă ca astrele să aibă alte planuri cu tine, să se ivească situaţii care îţi atrag atenţia asupra planurilor de viitor şi/ sau asupra anturajului din care faci parte. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face în această situaţie este să te adaptezi la contextul dat, să gândeşti în perspectivă, la beneficiile pe termen lung ale eforturilor actuale.

HOROSCOP 23 septembrie 2021 - Leu

Sectorul profesional este cel care îţi atrage atenţia astăzi, cel mai probabil pentru că este scena unor evenimente la care nu te aşteptai. Din acest motiv, s-ar putea să nu îţi mai rămână timpul şi/ sau energia necesare pentru a te achita de îndatoririle gospodăreşti ori de angajamentele pe care ţi le-ai luat faţă de familie. Aşadar, s-ar putea naşte unele tensiuni destul de mari între aceste două domenii foarte importante de viaţă, iar provocarea ta de azi este aceea de a împiedica orice posibilitatea ca acestea să erupă. În caz contrar, s-ar putea ajunge mult mai departe decât crezi.

HOROSCOP 23 septembrie 2021 - Fecioară

Un eveniment de astăzi s-ar putea să îţi schimbe la o sută optzeci de grade viziunea cu privire la o situaţie de viaţă pe care o experimentezi în această perioadă. E drept că acest lucru nu se întâmplă foarte des în ceea ce te priveşte, dar există unele circumstanţe în care pur şi simplu nu poţi să nu recunoşti că lucrurile stăteau altfel. Cu această ocazie, se conturează şi riscul unor dezbateri pe seama schimbării tale de perspectivă. În consecinţă, dacă ai programate astăzi negocieri, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă prea bine. Lasă noua viziune să se sedimenteze.

HOROSCOP 23 septembrie 2021 - Balanţă

S-ar putea să intervină astăzi discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi cu privire la finanţe. Poate că este vorba de decizii legate de bani în raport de care nu ai fost consultat(ă) sau poate că ţi-au fost pricinuite unele pagube din cauza asocierii cu anumite persoane. Aşadar, este important să te gândeşti ce schimbări ar fi cel mai bine să faci în legătură cu modul în care banii şi relaţiile se îmbină în viaţa ta. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre posesivitate în raport cu persoana iubită.

HOROSCOP 23 septembrie 2021 - Scorpion

Nu se anunţă o zi bună pentru tine astăzi pe plan relaţional. Reacţia partenerului de viaţă şi/ sau a celor cu care lucrezi la ceea ce spui sau la modul în care te porţi este una care te surprinde şi nu în sensul bun. De regulă, sunt calmi şi te poţi baza pe ei, dar de data aceasta, riscă să îşi iasă din fire cu privire la lucruri care nu le trezesc de regulă un astfel de comportament. Aşadar, poate că nu ştii chiar totul despre cei de lângă tine şi mai sunt aspecte pe care trebuie să le afli.

HOROSCOP 23 septembrie 2021 - Săgetător

În plan profesional, te aşteaptă astăzi o zi de la care nu prea ştii la ce să te aştepţi. Poate că volumul de muncă este mai mare decât te-ai aşteptat ori sarcinile de serviciu mai dificile decât ai crezut la început. Din punct de vedere mental şi emoţional, stai bine şi acest lucru te ajută să faci faţă stresului la care eşti supus(ă) astăzi, dar în acelaşi timp, nu înseamnă că se prefigurează o zi liniştită la orizont. Ai nevoie încă de timp pentru a-ţi organiza treburile în aşa fel încât să le termini pe toate până la finalul zilei.

HOROSCOP 23 septembrie 2021 - Capricorn

Atenţia îţi este astăzi atrasă către prezent, către pasiunile tale, către relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Cu toate că sunt multe lucruri de făcut în raport cu planurile tale de viitor şi cu proiectele de grup, te mobilizezi greu în ceea ce le priveşte pentru că satisfacţiile vor apărea abia mai târziu, iar tu ai trăit prea mult în ultima vreme cu gândul doar la viitor. Nu este cazul să te simţi vinovat(ă) dacă pui astăzi pe primul loc alte lucruri şi le laşi pe cele care sunt de obicei prioritare pentru mai încolo, pe mâine.

HOROSCOP 23 septembrie 2021 - Vărsător

Întâmplarea face astăzi să îţi fie atrasă atenţia în planul vieţii domestice, către gospodărie. Dacă ai plănuit, aşadar, să te axezi mai mult pe serviciu, s-ar putea să nu îţi prea iasă acest lucru, iar în ciuda eventualelor reproşuri ale superiorilor, poate că ar fi mai bine să vezi de chestiunile de acasă. Fie că este vorba de o activitate care necesită mai multă implicare din partea ta ori de o situaţie mai specială de familie, cert este că prezenţa ta poate face diferenţa cu adevărat. Prin urmare, trebuie să îţi recalculezi priorităţile, să schimbi piramida lor, dacă se pretează.

HOROSCOP 23 septembrie 2021 - Peşti

Există o limită destul de greu de sesizat, uneori cel puţin, între a fi asertiv(ă) şi a da dovadă de agresivitate, iar riscul cel mai mare de astăzi este acela de a întrece măsura şi a friza cel de-al doilea scenariu. Aşadar, dacă observi că tinzi să ridici tonul ori să impui punctele tale de vedere altfel decât prin tăria argumentelor pe care le vehiculezi, înseamnă că trebuie să se schimbe ceva. În caz contrar, s-ar putea să apară unele probleme destul de mari în relaţiile cu persoanele cu care interacţionezi astăzi. Trebuie să fii atent(ă) la imaginea ta acum.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici