HOROSCOP 24 decembrie 2021. Ajun de Crăciun cu greutăţi şi lipsuri. Foarte puţine zodii reuşesc să treacă peste ele

Saturn din Vărsător aderă azi la un careu tensionat cu Uranus retrograd din Taur, motiv de tensiuni neaşteptate şi piedici greu de trecut în Ajun de Crăciun.

4161 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 decembrie 2021. Ajun de Crăciun cu greutăţi şi lipsuri. Foarte puţine zodii reuşesc să treacă peste ele

HOROSCOP 24 decembrie 2021 - Berbec 

Aspectele astrale ale acestei zile s-ar putea să semnaleze faptul că se întâmplă ceva în legătură cu planurile tale cu prietenii. Cu alte cuvinte, există riscul ca acestea să cadă sau să se întâmple ceva care să semnaleze faptul că acestea nu vor mai avea loc. Încearcă să porţi o discuţie cu ei şi să îţi faci cunoscute temerile, căci altfel există riscul să nu mai poţi face mare lucru de mâine încolo. S-ar putea ca, printr-o intervenţie de ultim moment, să poţi rezolva nişte probleme care planau de multă vreme şi care ar fi putut să ruineze unele angajamente.

HOROSCOP 24 decembrie 2021 - Taur 

Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine şi superiori, cel mai probabil pe seama modului în care tu abordezi unele chestiuni de serviciu. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre unele discuţii în contradictoriu cu o figură feminină de autoritate din familie, posibil cu privire la faptul că nu te-ai prea implicat în unele treburi casnice de sărbători. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu îţi doreşti ca lucrurile să se înrăutăţească între tine şi aceste persoane, mai ales dacă lucrurile nu au stat prea bine între voi în zilele care au trecut.

HOROSCOP 24 decembrie 2021 - Gemeni 

S-ar putea ca Ajunul de Crăciun să nu te surprindă într-o dispoziţie prea bună. Poate că te încearcă o nostalgie specifică acestui moment al anului sau poate că ai adunat tensiune şi oboseală în ultima vreme, iar acum încep să-şi arate colţii. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că trebuie să fii selectiv(ă) în raport cu oamenii cu care stai şi cu energiile la care iei contact. În caz contrar, există posibilitatea să te alegi cu o stare şi mai proastă, de care rişti să nu te scapi nici în zilele următoare. Aşadar, este absolut esenţial să te menajezi.

HOROSCOP 24 decembrie 2021 - Rac 

Şi tu s-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care îşi dau seama că prietenii lor lasă de dorit în anumite situaţii. Poate că este vorba despre un comportament care te nemulţumeşte ori poate că s-au adunat mai multe probleme în raport de care nu ai spus nimic, iar acum rişti să răbufneşti. Oricare ar fi situaţia, este clar că lucrurile nu merg bine şi că este nevoie de o intervenţie pe ultima sută de metri pentru ca situaţia să revină la normal. Încearcă să vorbeşti despre ceea ce simţi şi poate că se va ajunge la un rezultat.

HOROSCOP 24 decembrie 2021 - Leu 

Dacă lucrezi astăzi, există riscul să iasă scântei între tine şi superiori. Sau poate că ai tendinţa de a aduce comportamente de la locul de muncă acasă, unde nu au efectul scontat în raport cu partenerul de viaţă. Trebuie să ai mai multă grijă cum abordezi lucrurile în raport cu şefii, dar şi cu persoana iubită, cum te raportezi faţă de ei. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu unele situaţii în care se spun sau se fac lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu, când îţi este lumea mai dragă.

HOROSCOP 24 decembrie 2021 - Fecioară 

În plan profesional, s-ar putea să ai parte astăzi de o zi destul de plină şi solicitantă. Superiorii fac presiuni pentru a se încheia unele proiecte la care lucraţi de multă vreme, iar oboseala şi stresul riscă să îşi spună cuvântul în ceea ce priveşte randamentul de care dai dovadă la serviciu. În plus, trebuie să ţii cont de faptul că riscul de a comite erori este destul de mare, că rişti să faci greşeli care nu se pot repara cu uşurinţă. Încearcă să dai dovadă de atenţie maximă în privinţa sarcinilor cu care te îndeletniceşti pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 24 decembrie 2021 - Balanţă 

S-ar putea ca atmosfera dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii să nu fie cea mai liniştită astăzi. Poate că aveţi idei diferite în legătură cu modul în care v-aţi dori să petreceţi Ajunul de Crăciun sau poate că ideile tale de cadouri pentru ei nu au coincis cu ceea ce şi-au dorit ei să primească. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu rezolvi nimic dacă dai frâu liber mai multor tensiuni care s-au acumulat între voi în ultima vreme. Încearcă să nu întreţii un climat încărcat între tine şi ei, ci să încerci să îl detensionezi.

HOROSCOP 24 decembrie 2021 - Scorpion 

S-ar putea să apară azi discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă cu privire la pregătirile pentru sărbători. Unul dintre voi are anumite idei cu privire la ceea ce vrea să faceţi de Crăciun, iar celălalt are un alt set de aşteptări, deloc compatibil. În situaţia de faţă, nu aveţi de ales decât să ajungeţi la un compromis, mai ales în condiţiile în care intervin şi doleanţele celorlalţi membri ai familiei. Încearcă să vezi unde se întâlnesc dorinţele tale cu ale lor şi în felul acesta puteţi veni cu un plan care convine tuturor într-o măsură sau alta.

HOROSCOP 24 decembrie 2021 - Săgetător 

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să îţi fie destul de greu să comunici cu colegii de muncă. Fiecare din voi este stresat atât în legătură cu proiectele de la serviciu, cât şi în raport cu pregătirile de sărbători, astfel că orice subiect de discuţie mai aparte este greu de abordat sau, cel puţin, mai difil decât înainte. Ai mare grijă cum îţi faci treaba la serviciu, mai cu seamă că există riscul să apară nişte defecţiuni tehnice la care nu te-ai aşteptat şi care te pot face să stai mai mult peste program decât aveai în plan.

HOROSCOP 24 decembrie 2021 -  Capricorn 

S-ar putea să-ţi dai seama că socoteala de acasă legată de cadouri nu se potriveşte cu cea din târg. Poate că nu ai aşteptat până în ultimul moment să le cumperi pe toate, dar îţi dai seama că nu a fost deloc o idee bună să aştepţi până acum. Oferta nu este atât de variată pe cât ai crezut, iar preţurile în magazine sunt mari, ceea ce te-ar putea face să scoţi din buzunar mult mai mult decât ţi-ai propus pentru anumite cadouri. Aşadar, este necesar să îţi refaci calculele sau să te gândeşti urgent la alte idei de daruri.

HOROSCOP 24 decembrie 2021 - Vărsător

În Ajun de Crăciun, s-ar putea să ai parte de unele tensiuni în raport cu unele persoane din familie. Dacă stau cu tine părinţii sau te-ai oferit să îi ajuţi la pregătirile de sărbători, există posibilitate ca diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune să iasă în evidenţă mai mult decât de obicei şi să se ajungă la unele discuţii pe care nu ţi le-ai fi dorit în acest moment al anului. Încearcă să nu pui gaz pe joc şi să laşi la o parte din orgoliu, mai ales dacă va urma să vă tot vedeţi în zilele care urmează.

HOROSCOP 24 decembrie 2021 - Peşti 

S-ar putea să intri astăzi în contact cu tot felul de informaţii, iar sub apanajul stresului şi al oboselii pe care le-ai acumulat în ultimele zile, există riscul să crezi unele informaţiie eronate, care te conduc la unele decizii pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. În contexte ca acestea, cel mai bine este să faci unele cercetări pe cont propriu şi să ajungi singur(ă) să îţi dai seama cum stau lucrurile, fără să pleci urechea în stânga sau în drepta ta, la ce se spune în jurul tău, adevărat sau mai puţin adevărat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici