HOROSCOP 24 februarie – Aşteptări supradimensionate pentru aceste zodii. Lucrurile nu stau cum şi-ar fi dorit

Luna din Săgetător aderă azi la un careu tensionat cu Jupiter din Peşti, indiciu cum că aşteptările zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) ar putea să se dovedească a fi fost supradimensionate.

3169 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 februarie – Aşteptări supradimensionate pentru aceste zodii. Lucrurile nu stau cum şi-ar fi dorit

HOROSCOP 24 Februarie - Berbec 

Astăzi nu eşti într-o stare de spirit prea bună, iar din această cauză, există riscul să te concentrezi mai mult pe provocări decât pe oportunităţile cu care vin ele la pachet. Încearcă să nu pui răul în faţă, ci să te concentrezi pe lucrurile pozitive, pe ceea ce ai reuşit să realizezi în ciuda unor circumstanţe care nu ţi-au fost deloc favorabile. În felul acesta, îţi va fi mai uşor să vezi într-o lumină realistă trecutul şi să faci loc unor lucruri bune. Vei pierde inutil energie şi timp dacă întorci pe toate părţile situaţii care nu se mai schimbă.

HOROSCOP 24 Februarie -Taur

Se manifestă azi tensiuni între tine şi unul dintre prieteni, ceea ce te face să te îngrijorezi cu privire la parcursul relaţiei voastre în viitor. În alte cazuri, motivele de griji se datorează unui proiect care nu evoluează bine sau chiar a stagnat ori involuat în ultima vreme. S-ar putea să fie vorba de o problemă de perspectivă, dar în acelaşi timp, sunt aspecte pe care nu le poţi schimba şi pe care trebuie să le accepţi aşa cum sunt. Încearcă să faci ceea ce depinde de tine şi astfel vei vedea cui anume i se datorează, de fapt, problema.

HOROSCOP 24 Februarie - Gemeni

Astrele scot astăzi la iveală un dezechilibru în raportul de forţe care există între tine şi persoana iubită ori unele persoane cu care lucrezi. Îţi este greu să laşi de la tine în anumite privinţe şi nici ei nu prea par dispuşi să renunţe la unele idei sau puncte de vedere. Este clar că trebuie să laşi loc de compromis şi să te pui în bocancii celuilalt. În caz contrar, există riscul să se formeze un cerc vicios şi să întâlneşti astfel de situaţii aparent fără ieşire şi în raport cu alte chestiuni care scot la iveală diferenţe de viziune.

HOROSCOP 24 Februarie - Rac

În plan profesional, nu vei avea parte azi de o zi prea uşoară. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de un volum neobişnuit de muncă pentru acest moment din săptămână, iar în altele, de o complexitate a sarcinilor cu care nativii(ele) acestui semn nu sunt obişnuiţi(te). Aşadar, este nevoie să investeşti mai mult timp şi atenţie în treburile pe care le ai de făcut, mai ales dacă nu poţi repara unele greşeli pe care rişti să le comiţi dacă lucrezi superficial. Încearcă să îţi prioritizezi activităţile şi să iei câte o pauză când simţi că nu mai poţi.

HOROSCOP 24 Februarie - Leu

S-ar putea ca unele dorinţe să vină la pachet cu unele regrete, deci fii foarte atent(ă) cărora din ele le dai curs astăzi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o incompatibilitate între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii cu privire la dorinţele şi aşteptările unuia în raport cu ceilalţi. În al doilea scenariu, este nevoie să existe mai multă comunicare între tine şi ei. S-ar putea ca această diferenţă să fie produsul unor neînţelegeri care se pot rezolva destul de uşor. Arată-te dispus(ă) să îi asculţi pe cei dragi mai mult şi să fii flexibil(ă).

HOROSCOP 24 Februarie - Fecioară

În cazul tău, astrele prefigurează tensiuni în raport cu partenerul de viaţă. Mărul discordiei s-ar putea să fie reprezentat de o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ, de o situaţie care se gestionează mai greu fără un consens. Dacă este ceva care necesită să se ia o decizie cât mai repede posibil, poate că ar fi bine dacă ai lăsa orgoliul la o parte şi ai deschide un dialog cu cel drag, poate şi cu alţi membri ai familiei dacă este nevoie şi îi priveşte. În caz contrar, vei pierde inutil energie şi timp fără un rezultat cu perspective.

HOROSCOP 24 Februarie - Balanţă

S-ar putea să se insinueze azi unele probleme de comunicare între tine şi colegii de muncă, lucru cu atât mai vizibil şi mai deranjant dacă trebuie să colaboraţi împreună în ceea ce priveşte un proiect în care sunteţi implicaţi cu toţii. Dacă prestaţia şi rezultatele tale depind într-o măsură sau alta de ei/ele, este cu atât mai important să te asiguri că interacţionaţi eficient unul cu celălalt şi că nu există nelămuriri. Aşadar, oferă explicaţii atunci când sunt necesare, chiar dacă nu ţi se cer de fiecare dată. Procedează la fel şi în cazul în care ai tu unele întrebări.

HOROSCOP 24 Februarie - Scorpion 

Trebuie să ai grijă astăzi cum îţi gestionezi bugetul. Tentaţiile îţi dau târcoale şi s-ar putea să le cedezi, cu toate că unele cumpărături ar putea pune o presiune prea mare pe bugetul tău din această perioadă. Dacă te afli totuşi în ipostaza de a trebui să cumperi un cadou, fă cercetări înainte şi vezi dacă nu găseşti acelaşi produs la un preţ mai avantajos. În cazul în care eşti nevoit(ă) să îl achiziţionezi pe ultima sută de metri, încearcă să vezi dacă nu există un altul la un cost mai prietenos cu buzunarul tău. Trebuie să fii realist(ă) acum.

HOROSCOP 24 Februarie - Săgetător 

Pot ieşi astăzi la iveală unele diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune între tine şi unele persoane din familie. Ele există oricum din cauza faptului că aparţineţi unor generaţii diferite, dar poate că nu ar fi atât de evidente dacă ai încerca să vezi lucrurile din perspectiva lor. Nu este nevoie de un efort prea mare în acest sens, căci există multe chestiuni în raport de care perspectivele voastre converg într-o direcţie similară. Trebuie doar să găseşti o cale de a armoniza acele incompatibilităţi care vă împiedică să ajungeţi la o strategie în ceea ce priveşte unele probleme comune.

HOROSCOP 24 Februarie - Capricorn 

Trebuie să ai grijă astăzi la informaţiile cu care intri în contact. Unele nu sunt adevărate, poate chiar în mod deliberat, iar din această cauză, rişti să spui sau să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, încearcă să faci unele cercetări pe cont propriu înainte să iei atitudine sau poate că reuşeşti să vorbeşti cu cineva de încredere, să primeşti un sfat de la cineva care vede lucrurile obiectiv. De asemenea, încearcă să nu faci comparaţii cu situaţii din trecut, căci s-ar putea să nu se aplice lecţiile de atunci.

HOROSCOP 24 Februarie - Vărsător

Trebuie să te gândeşti de două ori astăzi înainte să faci o investiţie într-un plan de viitor sau un proiect de grup, indiferent dacă ele îţi aparţin sau dacă eşti doar implicat(ă) în ele. Există riscul să te expui unor pericole de natură financiară şi să se deterioreze iremediabil unele relaţii care, de altfel, mergeau destul de bine. Această recomandare se aplică şi în cazul nativilor(elor) acestui semn care se gândesc să ia un împrumut sau să ofere unul. Trebuie să cântăreşti atent riscurile la care te expui şi să vezi dacă pot apărea situaţii care nu ţin de tine.

HOROSCOP 24 Februarie - Peşti

La locul de muncă, stresul şi presiunea pe care le experimentezi astăzi sunt la cote destul de mari. Poate că sarcinile tale de serviciu au un cuvânt greu de spus în ceea ce priveşte evoluţia ta pe termen lung în carieră sau la serviciu. Ori poate că îţi oferă şansa de a consolida relaţia cu superiorii sau cu alte persoane din domeniul tău de activitate. Oricare ar fi situaţia, încearcă să dai dovadă de profesionalism, cu toate că nu-ţi este uşor în contextul dat. Prioritizează-ţi sarcinile şi le vei face faţă fără prea multe probleme. De asemenea, evită să procrastinezi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici