HOROSCOP 24 februarie. Patru zodii, somate să renunţe la ceva important. Altele primesc tot ce-şi doresc

Luna din Rac face azi o opoziţie la Pluto din Capricorn, ceea ce pune zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) în faţa unor alegeri dificile. La prânz, Luna se mută în Leu, punând reflectorul astral pe zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător), conferindu-le un plus de energie pentru a face faţă cu bine provocărilor din a doua parte a săptămânii.

22298 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 februarie. Patru zodii, somate să renunţe la ceva important. Altele primesc tot ce-şi doresc

HOROSCOP 24 februarie - Berbec

În prima parte a zilei, s-ar putea să îţi fie dificil să păstrezi echilibrul între viaţa de familie şi carieră. Eşti solicitat(ă) în ambele direcţii şi nu prea ai timp să le faci pe toate, cel puţin nu la nivelul pe care îl doreşti. Din această cauză, s-ar putea să apară reproşuri într-unul dintre sectoare sau chiar în amândouă. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce ne spune că, cel puţin relaţia cu partenerul şi cei mici, se bucură de o ameliorare pronunţată în zilele care urmează.

HOROSCOP 24 februarie - Taur  

În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea să apară nişte tensiuni pe care pe porţi cu cei dragi sau cu cu anumite persoane de la serviciu. Îţi este greu să laşi de la tine în anumite circumstanţe, să sacrifici anumite viziuni şi principii importante pentru tine. De la prânz încolo, Luna se mişcă prin casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să comunici mai bine cu cei persoanele apropiate. Dacă discuţiile în contradictoriu au apărut între tine şi cei dragi, s-ar părea că, până diseară, reuşiţi să vă împăcaţi, să ajungeţi într-un final la un armistiţiu.

HOROSCOP 24 februarie - Gemeni

S-ar putea ca, în prima parte a zilei, să apară nişte cheltuieli la care nu te aşteptai sau care au fost ocazionate de o decizie mai puţin inspirată pe care ai lua-o de curând. Dacă te mişti repede, s-ar putea totuşi să poţi face ceva în acest sens, să le amâni sau chiar să scapi de ele. De la orele prânzului încolo, Luna tranzitează casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce-ţi potenţează abilităţile de socializare şi de a interacţiona cu ceilalţi, atât pe plan personal, cât şi profesional. Dacă trebuie să discuţi lucruri importante, încearcă să le abordezi atunci.

HOROSCOP 24 februarie - Rac  

În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea contura o atmosferă tensionată în viaţa de cuplu sau la serviciu. Este greu de spus ce vă aduce la cuţite, dar cert este că ies la iveală nemulţumiri mai mult sau mai puţin recente, pe care nu le-aţi discutat într-un cadru mai calm. Apoi, Luna trece în casa banilor din astrograma ta solară, ceea ce îţi atrage atenţia asupra sectorului profesional. Dacă te-ai certat cu colegii de muncă de dimineaţă, o oportunitate de câştig vă va da un motiv bun să vă împăcaţi, să colaboraţi în vederea realizării unui câştig la comun.

HOROSCOP 24 februarie - Leu  

În prima parte a acestei zile, este posibil să ai parte de nişte provocări la serviciu. Poate apar urgenţe ori se reduc nişte termene-limită ori nu îţi permite ţie starea de sănătate să dai dovadă de un nivel de randament foarte ridicat. În orice caz, ţi-ar prinde bine să o iei mai uşor, să reprogramezi sarcinile mai solicitante cândva pe mâine. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în semnul naşterii tale, ceea ce-ţi oferă un imbold de energie şi încredere în forţele proprii, ceea ce te ajută să duci ceea ce ţi-ai propus pe azi la bun sfârşit.

HOROSCOP 24 februarie - Fecioară

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să-ţi fie greu să te împarţi între viaţa socială şi cea sentimentală, între ceea ce ţi-ai propus să realizezi astăzi şi lucrurile pe care ţi le doreşti pentru tine pe viitor. Nu este uşor să găseşti acest echilibru în anumite zile, dar dacă vrei să te simţi cu adevărat împlinit(ă), trebuie să faci acest efort. Pe dup-amiază, Luna intră în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce îţi induce o stare reflexivă, numai bună să te gândeşti la dilemele cu care te-ai confruntat astăzi. S-ar putea să ajungi la nişte concluzii interesante.

HOROSCOP 24 februarie - Balanţă  

În prima parte a acestei zile, timpul şi energia pe care le ai la dispoziţie nu sunt tocmai suficiente pentru a performa la acelaşi nivel acasă şi la serviciu. Unul din aceste două sectoare de viaţă s-ar putea să primească mai multă atenţie din partea ta, ceea ce riscă să conducă la unele tensiuni. În a doua jumătate a acestei zile, Luna poposeşte în casa proiectelor şi a planurilor de viitor, semn că te preocupă unele iniţiative pe termen lung. Tot atunci, sub auspiciile acestui tranzit, sunt favorizate întâlnirile cu prieteni şi activităţile care te aduc mai aproape de ei.

HOROSCOP 24 februarie - Scorpion  

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să apară nişte tensiuni în conversaţiile purtate cu unii colegi de muncă sau persoane apropiate. Cel mai probabil, ele se trag de pe urma unor incompatibilităţi de viziune, a unor diferenţe pe care nu le puteţi concilia nicicum, momentan cel puţin. În a doua parte a acestei zile, Luna intră în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să dai dovadă de un randament mai bun la locul de muncă. În plus, te înţelegi mai bine cu colegii de muncă şi cu superiorii, ceea ce vă ajută să colaboraţi eficient.

HOROSCOP 24 februarie - Săgetător  

Din punct de vedere financiar, nu te afli chiar în cel mai fericit punct. S-ar putea să apară astăzi unele cheltuieli destul de mari, iar bugetul de care dispui s-ar putea să nu îţi mai permită unele devieri de la lista de cumpărături de bază. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te-ar putea învăţa ceva important de pe urma experienţelor de astăzi. Ori s-ar putea să fie vorba despre o călătorie ori de altceva nou, care schimbă ceva la felul în care gândeşti, la principiile după care te ghidezi în viaţă.

HOROSCOP 24 februarie - Capricorn

S-ar putea manifesta azi o serie de tensiuni între tine şi partenerul de viaţă ori persoanele cu care lucrezi. În unele cazuri, motivele de supărare sunt recente, în altele, mai vechi. În orice caz, este clar că aveţi nevoie de un dialog deschis, fără tentative de intimidare pentru a vă impune un punct de vedere sau altul. Schimbarea de semn a Lunii s-ar putea să vă ajute în acest sens, mai ales dacă problemele pornesc de fapt de la un raport de forţe care s-a dezechilibrat în ultima perioadă. Profită de oportunitate să reglezi lucrurile, sp le pui în ordine.

HOROSCOP 24 februarie - Vărsător

La locul de muncă, se întrevede o zi destul de dificilă astăzi. Poate că ai parte de sarcini stresante, unele apărute pe ultima sută de metri, iar în alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o atmosferă încărcată, care-ţi afectează randamentul. În orice caz, s-ar putea să nu realizezi mare lucru astăzi, cu toate că ţi-ai pregătit o agendă destul de plină pe astăzi. În partea a doua a zilei, Luna se mută în casa parteneriatelor, ceea ce înseamnă că te consolează totuşi timpul petrecut dup-amiază cu persoana iubită. În plus, chiar s-ar putea să-ţi dea unele sfaturi valoroase.

HOROSCOP 24 februarie - Peşti  

S-ar părea că unele angajamente pe care ţi le-ai luat pentru astăzi s-au suprapus, iar timpul nu îţi va permite să te ocupi de toate. Este de înţeles dacă îţi pare rău că nu ai fost mai atent(ă), că nu ţi-ai consultat de două ori programul. Din acest motiv, s-ar putea să apară reproşuri sau dezamăgiri tăcute în legătură cu modul în care îţi organizezi timpul. În a doua parte a acestei zile, Luna intră în casa sănătăţii, prilej numai bun să vezi puţin de tine. Ţi-ar prinde bine să faci puţină mişcare, mai ales dacă ai o profesie sedentară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici