HOROSCOP 24 ianuarie – Marte schimbă semnul. Trei zodii ajung pe culmile succesului şi au noroc de bani

Marte ajunge azi în semnul Capricornului, zodia exaltării sale, unde rămâne până pe 6 martie, când intră în Vărsător. Toate semnele, dar mai ales cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se simt mai încrezătoare în forţele proprii şi energizate să îşi urmeze visurile.

10760 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 ianuarie – Marte schimbă semnul. Trei zodii ajung pe culmile succesului şi au noroc de bani

HOROSCOP 24 Ianuarie - Berbec

Marte intră azi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că o bună parte din resursele tale se vor îndrepta în direcţia sectorului profesional, unde dai dovadă de asertivitate şi de dorinţa de a-ţi îmbunătăţi renumele în domeniul de activitate şi poziţia în ierarhia de la locul de muncă. Aşadar, se vede că ai planuri mari pentru următoarele săptămâni, dar trebuie să ai grijă cum le pui în practică. Trebuie să dai dovadă de profesionalism şi tact, mai ales în raport cu persoanele care au aşteptări în ceea ce te priveşte şi care-ţi pot fi de ajutor.

HOROSCOP 24 Ianuarie - Taur

Marte ajunge azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Aşadar, în următoarea perioadă, te distingi prin mentalitatea de învingător(oare), care ştie să întoarcă în favoarea sa până şi acele circumstanţe care te intimidau cu alte ocazii. Ai energie să te pregăteşti şi să întreprinzi deplasări, în scop personal sau profesional, să susţii examene sau să participi la cursuri intensive ori să desfăşori procese birocratice foarte obositoare, care altfel te-ar fi adus cu nervii la pământ. Poate că există şi unele motivaţii la mijloc care te ajută să tragi cât poţi de tare.

HOROSCOP 24 Ianuarie - Gemeni

Marte începe azi să se mişte prin casa raporturilor de forţe din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că se accentuează spiritul de competiţie din relaţii, fie ele de ordin profesional sau personal. Cu alte cuvinte, simţi să te întreci cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, fapt care ar putea face ca proiectele voastre să avanseze mai repede decât până în prezent. Pe de altă parte, există riscul să iasă la iveală dezechilibre în modul în care se manifestă autoritatea, ceea ce poate avea un efect nefast asupra nivelului de încredere şi asupra finanţelor comune.

HOROSCOP 24 Ianuarie - Rac

Marte ajunge astăzi în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, fapt pentru care s-ar putea să simţi şi tu că există mai multă concurenţă la serviciu, dar şi în viaţa de cuplu. Este drept că ea aduce progresul în multe situaţii, dar trebuie gestionată atent pentru a nu deveni toxică. Aşadar, dacă spiritul de competiţie dă curs unor tensiuni care trădează, de fapt, nişte probleme serioase, înseamnă că trebuie să se ia măsuri, să porţi un dialog calm şi deschis cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. În caz contrar, există riscul să se agraveze mult.

HOROSCOP 24 Ianuarie - Leu 

Marte progresează azi în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că nu duci lipsă de energie şi productivitate la locul de muncă. Nicio sarcină de lucru nu va fi prea grea pentru tine în săptămânile care urmează, dar în acelaşi timp, există şi riscul să tragi prea tare de tine şi să te surmenezi. De asemenea, unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului ar putea avea o problemă cu modul în care gestionează stresul de la serviciu, motiv pentru care li se recomandă să facă mai multă mişcare şi să se elibereze astfel de tensiunea suplimentară acumulată.

HOROSCOP 24 Ianuarie - Fecioară

Marte ajunge în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că atmosfera din viaţa personală este una care nu îţi permite să te plictiseşti deloc. Se întâmplă multe lucruri pe acest plan în săptămânile care urmează, iar uneori s-ar putea să ai senzaţia că nu poţi ţine pasul cu ele. În cazul în care nu eşti de multă vreme cu actualul partener, există posibilitatea ca lucrurile să avanseze prea repede între voi. Din acest motiv, s-ar putea să fie nevoie de o intervenţie din partea voastră pentru ca relaţia să progreseze într-un ritm sănătos pe termen lung.

HOROSCOP 24 Ianuarie - Balanţă

Marte îşi face apariţia în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce poate conduce la precipitarea atmosferei pe acest plan. Cu alte cuvinte, există riscul de a face mai vizibile decât de obicei diferenţele de viziune şi/ sau de mentalitate dintre tine şi cei dragi, ceea ce poate accentua riscul de a se naşte conflicte din această cauză. Pe de altă parte, dacă derulezi lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, lucrurile s-ar putea să avanseze mai repede decât te-ai aşteptat. Pe de altă parte, trebuie să te asiguri că nu sunt tratate superficial, că se face treabă de calitate.

HOROSCOP 24 Ianuarie - Scorpion

Marte intră azi în casa comunicării din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să dai dovadă de mai multă asertivitate în următoarele săptămâni. Cu alte cuvinte, ştii ce şi când să spui pentru a-i convinge pe ceilalţi să acorde atenţie punctelor tale de vedere şi să se ralieze în favoarea lor. În principiu, vorbim de un tranzit benefic pentru nativii(ele) care urmează să desfăşoare negocieri ori să participe la un interviu de angajare. Pe de altă parte, există şi riscul de a plusa prea mult, de a merge ceva mai departe decât ar trebui cu unele argumente nepopulare.

HOROSCOP 24 Ianuarie - Săgetător

Marte poposeşte în casa banilor din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea ca finanţele să devină un centru de interes pentru tine în săptămânile care urmează. Te întâlneşti cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor, dar şi cu riscul de a pierde sume importante dacă te grăbeşti. Aşadar, te aşteaptă o perioadă destul de fluctuantă din punct de vedere al banilor, ceea ce înseamnă că trebuie să arunci o privire critică asupra comportamentelor tale de consum pentru a te asigura că sunt pe acelaşi palier cu ceea ce câştigi.

HOROSCOP 24 Ianuarie - Capricorn

Marte îşi face intrarea în semnul naşterii tale, ceea ce te face mai asertiv(ă), mai persuasiv(ă) şi mai hotărât(ă) să obţii ceea ce crezi că ţi se cuvine. Pe de altă parte, în săptămânile care urmează, există şi riscul de a da dovadă de agresivitate ori de a părea, în anumite momente, că încerci prea tare să te impui. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi această energie cu care vine la pachet Marte. Există o linie de demarcaţie fină între a face presiuni pentru a primi ceea ce ţi se cuvine şi a merge prea departe cu revendicările.

HOROSCOP 24 Ianuarie - Vărsător

Marte ajunge azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce îţi poate conferi forţa necesară pentru a trece peste unele experienţe din trecut care îţi dau încă bătăi de cap. Pe de altă parte, există şi riscul de a gestiona mai puţin eficient energia acestui tranzit, de a simţi mai greu apăsarea unor frustrări pe care nu ai reuşit să le procesezi până în prezent. Aşadar, este nevoie de un efort conştient din partea ta pentru a profita aşa cum se cuvine de energia acestui tranzit. În caz contrar, există riscul să se agraveze unele probleme deja existente.

HOROSCOP 24 Ianuarie - Peşti

Marte îşi face apariţia astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să vezi unele progrese destul de mari în ceea ce le priveşte în perioada următoare. De asemenea, în grupul de prieteni, îţi este mai uşor să te faci remarcat(ă) şi să îţi exprimi personalitatea, ceea ce te ajută să atragi atenţia altor persoane care au viziuni şi idealuri asemănătoare cu ale tale. În felul acesta, vei reuşi să aduni în jurul tău acei oameni care te sfătuiesc şi te ajută să îţi transformi visurile în realitate.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici