HOROSCOP 25 aprilie. Incertitudinile şi tensiunile continuă pentru aceste zodii. Vezi ce trebuie făcut

Venus şi Mercur din Taur îi lansează azi careuri tensionate lui Saturn din Vărsător. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) termină săptămâna într-o notă nu prea pozitivă, dar conştientizează mai bine ca oricând că nu mai pot lăsa lucrurile să treneze într-un domeniu de viaţă instabil.

9008 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 aprilie. Incertitudinile şi tensiunile continuă pentru aceste zodii. Vezi ce trebuie făcut

HOROSCOP 25 aprilie

HOROSCOP 25 aprilie - Berbec 

Dacă ai plătit în avans pentru nişte planuri cu prietenii, s-ar putea să constaţi că te-ai cam grăbit. Mai exact, s-ar putea să nu se materializeze mare lucru din ceea ce ai propus să se întâmple astăzi. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre un împrumut care nu se întoarce la timp. Oricare ar fi situaţia, trebuie să porţi nişte discuţii absolut necesare cu anumiţi membri ai anturajului.

HOROSCOP 25 aprilie - Taur  

S-ar putea să apară astăzi discuţii în contradictoriu cu cineva din familie, cel mai probabil de sex feminin. Nu ajută dacă arunci gaz pe foc, dacă aduci aminte de alte situaţii din trecut care te-au deranjat, dar despre care nu aţi discutat la timp. Cu o altă ocazie, când purtaţi un dialog calm, poţi să deschizi subiectul, dar de data acesta, s-ar putea să faci mai mult rău decât bine dacă continui pe această notă.

HOROSCOP 25 aprilie - Gemeni

Nu eşti într-o dispoziţie prea grozavă astăzi, iar acest lucru s-ar putea să aibă legătură cu ceva ce s-a întâmplat peste săptămână ori, poate, cu oboseala pe care ai acumulat-o în ultimele zile. Aşadar, este important să te concentrezi pe propria persoană astăzi, să laşi pe altă dată activităţile care te-ar putea extenua şi mai mult. Gândeşte-te ce ţi-ar face plăcere acum şi ocupă-te de nevoile tale. Ai nevoie din când în când de asta.

HOROSCOP 25 aprilie - Rac

S-ar putea să se strecoare azi nişte tensiuni între tine şi partenerul de viaţă ori prieteni. Ţi se reproşează sau tu le spui lor că există incompatibilităţi la nivelul priorităţilor, că unii investesc mai mult în ceilalţi decât alţii. S-ar părea că aţi cam evoluat în direcţii diferite de un timp încoace şi trebuie să ajungeţi din nou la un echilibru. În caz contrar, vor apărea şi mai des supărări şi tot felul de probleme.

HOROSCOP 25 aprilie - Leu  

Astăzi ar putea ieşi în evidenţă dezechilibre destul de serioase în raportul de forţe între tine şi partenerul de viaţă. S-ar putea chiar să nu puteţi să vă ocupaţi de planurile voastre pe astăzi până când nu reuşiţi să aveţi o discuţie pe tema lucrurilor care vă deranjează unul la celălalt. Profită de această oportunitate pentru a purta un idalog calm, care să clarifice lucrurile cât de cât şi apoi să vă bucuraţi de duminică.

HOROSCOP 25 aprilie - Fecioară  

S-ar putea să nu ai o zi prea grozavă astăzi, iar acest lucru s-ar putea datora oboselii din ultimele zile sau chiar unor probleme de sănătate mai mult sau mai puţin serioase. Cu toate că poate ai în program activităţi pe care le-ai plănuit sau întâlniri la care abia aşteptai să iei parte, trebuie să ţii cont în primul rând de nevoile tale. Aşadar, nu pune presiuni inutile pe tine dacă nu te simţi bine.

HOROSCOP 25 aprilie - Balanţă

Între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii, s-ar putea să apară astăzi tensiuni, cel mai probabil pentru că nu aveţi idei similare în legătură cu petrecerea timpului liber. Nu este însă nicio problemă dacă alegeţi să vă dedicaţi unor activităţi diferite, chiar dacă v-ar prinde bine să petreceţi timp de calitate împreună. Se mai întâmplă să nu fiţi pe aceeaşi lungime de undă, dar fără ca asta să semnaleze nişte probleme de fond.

HOROSCOP 25 aprilie - Scorpion  

S-ar putea să se ajungă azi la discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă pe o temă de ordin casnic, domestic sau locativ. Nu este exclus să se alăture şi alte persoane din familie uneia dintre tabere, ceea ce, din păcate, s-ar putea să complice şi mai mult situaţia. Încearcă să îţi dai seama că doar dacă faci front comun cu cei dragi, veţi reuşi să găsiţi cea mai bună soluţie pentru problemele apărute recent.

HOROSCOP 25 aprilie - Săgetător

În cazul în care te ocupi astăzi de treburi casnice sau mergi la serviciu, s-ar putea să apară probleme de comunicare între tine şi cei cu care lucrezi. Aveţi idei diferite despre ceea ce ar trebui făcut în cazul unor chestiuni în care sunteţi implicaţi cu toţii într- formă sau alta. Dacă vezi că nu se ajunge la niciun rezultat, mai bine lasă treaba pe altă dată, căci s-ar putea să apară erori şi probleme.

HOROSCOP 25 aprilie - Capricorn  

Apar azi tot felul de tentaţii la orizont, cărora le faci faţă destul de greu. Aşadar, dacă vrei să îţi faci un hatâr sau să impresionezi pe cineva drag ori să te revanşezi pentru faptul că nu aţi petrecut timp împreună peste săptămână, gândeşte-te bine la repercusiunile pe care o achiziţie peste buget pe poate avea asupra resurselor de care dispui în această perioadă. Poate poţi face altceva care aduce la fel de multe satisfacţii.

HOROSCOP 25 aprilie - Vărsător  

S-ar putea să apară azi nişte tensiuni între tine şi cineva din familie, cel mai probabil un membru al familiei de origine. De obicei, încerci să nu acorzi multă atenţie faptului că există nişte diferenţe de mentalitate între tine şi ei, dar de data aceasta treci mai greu peste acest lucru. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor şi punctele de vedere comune, pe baza cărora puteţi construi strategii în faţa problemelor ce vă vizează.

HOROSCOP 25 aprilie - Peşti

Ar fi bine astăzi să nu crezi pe cuvânt tot ceea ce se aude, fie că este vorba de zvonuri sau bârfe. S-ar putea să fie o neînţelegere la mijloc sau cineva încearcă deliberat să te inducă în eroare. Ar ajuta dacă ai face nişte cercetări pe cont propriu înainte, astfel încât să-ţi dai seama dacă ai motive să te îngrijorezi sau nu. S-ar putea să nu fie decât un foc de paie, ceva neimportant.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici