HOROSCOP 25 februarie. O sâmbătă care nu evoluează conform planului. Aceste zodii au parte de situaţii neaşteptate

Sâmbăta se deschide cu o conjuncţie a Lunii cu Uranus astfel că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) ar putea fi luate azi prin surprindere.

25130 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 februarie. O sâmbătă care nu evoluează conform planului. Aceste zodii au parte de situaţii neaşteptate

HOROSCOP 25 Februarie - Berbec

Luna realizează o conjuncţie cu Uranus în casa banilor din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că s-ar putea să apară astăzi unele cheltuieli pe care nu le-ai preconizat sau pe care nu aveai cum să le anticipezi. Aşadar, poate ar fi mai bine să te ţii de lista de cumpărături şi să eviţi alte achiziţii care nu constituie o prioritate. În caz contrar, există riscul să nu-ţi mai poţi finanţa angajamentele de mâine.

HOROSCOP 25 Februarie - Taur

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Uranus în semnul naşterii tale, ceea ce ar putea însemna că rişti să ai unele reacţii cu care nu eşti obişnuit(ă). Mai exact, s-ar putea să îţi ieşi din fire în momente în care eşti destul de calm(ă), ceea ce riscă să conducă la discuţii în contradictoriu sau la situaţii în care spui sau faci unele lucruri de care nu vei fi prea mândru(ă) la finalul acestei zile.

HOROSCOP 25 Februarie - Gemeni

Luna aplică la o conjuncţie azi cu Uranus în casa subconştientului din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să apară unele probleme în ceea ce priveşte gestionarea emoţiilor sau a sentimentelor care te încearcă astăzi. În acest context, încearcă să te fereşti de mediile care îţi dau o energie negativă sau care ţi-ar putea pricinui o manifestare de care s-ar putea să nu fi prea mândru(ă) cândva mai târziu. Caută să te menajezi.

HOROSCOP 25 Februarie - Rac

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Uranus în casa vieţii sociale din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea ca prietenii să îţi rezerve astăzi surprize. În cazul nativilor(elor) mai norocoşi(oase), s-ar putea să fie vorba de un eveniment fericit, de ceva care le aduce zâmbetul pe buze, iar în cazul altora, este posibil ca lucrurile să nu stea chiar atât de bine. În orice caz, ai parte astfel şi de unele revelaţii.

HOROSCOP 25 Februarie - Leu

Luna face azi o conjuncţie cu Uranus în casa statutului social din astrograma ta solară, lucru care te-ar putea predispune la unele situaţii oarecum stânjenitoare în public. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba mai degrabă despre o disensiune în raport cu mama sau o altă persoană de gen feminin din familie. Oricare ar fi situaţia, încearcă să dai dovadă de tact şi să corijezi ceea ce se poate repara. Nu lăsa lucrurile aşa.

HOROSCOP 25 Februarie - Fecioară

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Uranus în casa călătoriilor, astfel că nativii(ele) cei(le) mai norocoşi(oase) ai(le) semnului s-ar putea să aibă parte azi de o mini-excursie pe care n-a plănuit-o. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o deplasare care nu mai are loc din cauza unor motive de ultim moment. Aşadar, efectul acestui aspect astral s-ar putea să fie unul care te ia prin surprindere, la care nu te aştepţi.

HOROSCOP 25 Februarie - Balanţă

Luna face azi o conjuncţie cu Uranus în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna faptul că rişti să ai parte de discuţii aprinse cu partenerul de viaţă din cauza unor sume de bani. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de faptul că s-a instalat în ultima vreme un raport de forţe inegal între voi. Caută să te asiguri că nu laşi lucrurile aşa.

HOROSCOP 25 Februarie - Scorpion

Luna face o conjuncţie astăzi cu Uranus în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, semn că s-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care nu sunt în cele mai bune relaţii cu partenerul de viaţă. La prima vedere, ar putea părea că lucrurile stau în regulă între voi, dar s-ar putea ca ele să nu evolueze aşa. Mai exact, riscă să apară probleme pe care nu le-ai luat în calcul la începutul zilei.

HOROSCOP 25 Februarie - Săgetător

Luna face azi o conjuncţie cu Uranus în casa sănătăţii din astrograma ta generală, semn că nu duci lipsă astăzi de energie. Pe de altă parte, s-ar putea să o iroseşti fără să realizezi mare lucru, astfel că este foarte important să ai mare grijă cum o foloseşti. În caz contrar, s-ar putea să îţi lipsească forţele mâine, atunci când pare că ai programate unele angajamente de la care nu poţi da înapoi prea uşor.

HOROSCOP 25 Februarie - Capricorn

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Uranus în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea să ai parte de o zi cu întâmplări neaşteptate în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei dragi. Unele lucruri s-ar putea să meargă foarte bine, dar în ceea ce le priveşte pe altele, există riscul să eşueze lamentabil, să ai parte de unele surprize pe care nu ţi le doreai.

HOROSCOP 25 Februarie - Vărsător

Luna face azi o conjuncţie cu Uranus în casa familiei din horoscopul tău general, astfel că nu te plictiseşti azi acasă cu cei dragi. Pe de altă parte, însă, este posibil să apară şi unele situaţii pe care ţe-ai prevenit sau care nu te încântă prea tare. În acest context, trebuie să ai mare grijă cum gestionezi lucrurile, căci altfel se poate ajunge la tensiuni destul de mari, pe care mai bine le-ai evita azi.

HOROSCOP 25 Februarie - Peşti

Luna aderă la o conjuncţie cu Uranus în casa comunicării din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să ai parte azi de unele discuţii cel puţin surprinzătoare. Unele din ele s-ar putea să îţi facă plăcere, iar altele s-ar putea să te pună pe gânduri. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un e-mail neaşteptat sau de un telefon de la o persoană cu care n-ai mai vorbit de multă vreme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici