HOROSCOP 26 februarie. Planuri dejucate şi surprize neplăcute azi pentru aceste zodii. Alte patru sunt vizate şi ele

Înainte să intre în Fecioară, Luna din Leu aderă la un careu tensionat cu Marte din Taur, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte de o dimineaţă cu surprize mai puţin plăcute. Odată ajunsă în Fecioară, Luna face diseară o opoziţie cu Venus din Peşti, indiciu că vine rândul semnelor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) să ia nişte decizii incomode.

15102 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 februarie. Planuri dejucate şi surprize neplăcute azi pentru aceste zodii. Alte patru sunt vizate şi ele

HOROSCOP 26 februarie - Berbec

Nu se întrevede azi o zi grozavă pentru tine, iar din câte se pare, cele mai mari provocări le vei întâlni în plan profesional şi financiar. În prima parte a zilei, se recomandă să nu te abaţi prea mult de la lista de cumpărături, mai ales dacă au existat săptămâna aceasta ocazii în care ai băgat mâna adânc în buzunar, iar bugetul sfârşitului de săptămână a ca început să sufere. În a doua jumătate a zilei, s-ar putea complica nişte chestiuni la serviciu, iar în cel mai rău caz, s-ar putea să fii nevoit(ă) să petreci câteva ore peste program.

HOROSCOP 26 februarie - Taur  

Nici în cazul tău nu se arată o zi prea strălucită. De dimineaţă, s-ar putea să polemizezi cu cineva din familie, cel mai probabil din cauza unor viziuni înguste care te deranjează, care vă pot influenţa pe toţi în mod nefast. Lucrurile par să nu intre pe un făgaş mai bun nici de dup-amiază încolo, când îţi vine greu să te împarţi între viaţa socială şi cea sentimentală, între planurile pe astăzi şi ceea ce ţi-ai propus să realizezi pe termen lung. Depinde doar de tine ce decizie iei, dar trebuie să iei în calcul şi repercusiunile care pot apărea.

HOROSCOP 26 februarie - Gemeni  

Eşti asaltat(ă), în această dimineaţă, de tot felul de informaţii, unele din ele adevărate, altele fie incomplete, fie trunchiate deliberate, cu scopul de a fi indus(ă) în eroare. Din acest motiv, este indicat să nu iei nicio decizie înainte de a face nişte cercetări pe cont propriu, care să te ajute să îţi faci o imagine clară despre ceea ce se întâmplă. În a doua parte a zilei, este important să investeşti timp şi energie echitabil în viaţa de carieră în raport cu cea de familie. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu nişte reproşuri destul de aspre.

HOROSCOP 26 februarie - Rac  

Nu este indicat astăzi să îţi iei angajamente financiare de lungă durată, să investeşti în planuri sau proiecte personale de viitor ori în iniţiativele altor persoane, indiferent cât de multă încredere ai în ele sau în viziunea lor. S-ar putea să se dovedească a fi fost o decizie pripită, care nu îţi aduce nimic bun sau chiar te expune unor pagube destul de serioase. În a doua parte a zilei, s-ar putea să apară tensiuni între tine şi unele persoane. Poate ar trebui să dai dovadă de mai multă flexibilitate în raport cu unele viziuni, să te deschizi altora noi.

HOROSCOP 26 februarie - Leu

S-ar putea să apară nişte motive de îngrijorare cu privire la unele proiecte, colaborări, prietenii sau chiar în legătură cu relaţia de cuplu. Este greu de spus de la ce anume pleacă mai exact, dar cert este că trebuie să reflectezi la unele decizii care ar trebui luate pentru ca lucrurile să intre pe făgaşul normal. În a doua parte a zilei, încearcă să ai mai multă grijă la cheltuieli. S-ar putea ca acestea să întreacă limita în anumite privinţe, să te împiedice să îţi iei unele angajamente la finele acestei săptămâni. Încearcă să vezi la care ai putea renunţa.

HOROSCOP 26 februarie - Fecioară

Relaţiile care implică un dezechilibru de putere sau un raport de forţe inechitabil îţi pot crea probleme în această dimineaţă, la nivel profesional sau sentimental. Din acest motiv, s-ar putea să îţi fie dificil să tratezi anumite subiecte cu partenerul de viaţă, colegii de serviciu şi/ sau superiorii. Tensiunile ar putea continua în partea a doua a zilei, atunci când agresivitatea pasivă riscă să degenereze în conflicte în toată puterea cuvântului. E nevoie de efort pentru a discuta calm anumite aspecte, iar va merita cu prisosinţă la sfârşitul zilei. Caută aşadar să deschizi un dialog pe temele de interes maxim.

HOROSCOP 26 februarie - Balanţă

În plan profesional, te aşteaptă o zi solicitantă şi aglomerată, cel puţin în prima ei parte. Pe de altă parte, s-ar putea ca lucrurile să se complice în a doua jumătate a zilei, mai ales dacă apar şi unele semne de oboseală ori te acaparează stresul. Aşadar, domeniul profesional ar trebui să se numere printre priorităţile tale de astăzi, cu toate că nu-ţi este uşor să te ocupi de anumite lucruri, să vorbeşti cu anumite persoane. Încearcă să vezi ce poţi face pentru a remedia problemele apărute pe parcursul acestei zile, indiferent dacă ţi se datorează ţie sau altor circumstanţe.

HOROSCOP 26 februarie - Scorpion

Nu eşti în cea mai bună formă astăzi. Poate că ai adunat peste săptămână oboseală din exces sau te-ai confruntat cu situaţii stresante care ţi-au afectat starea de spirit. Oricare ar fi experienţele prin care ai trecut săptămâna aceasta, este clar că nu eşti într-o dispoziţie prea strălucită. Nici în a doua parte a zilei lucruri nu par să stea mai bine. Te solicită, în aceeaşi măsură, viaţa de cuplu şi angajamentele cu prietenii, planurile tale de viitor şi cele pe termen lung. Ai nişte alegeri dificile de făcut, iar timpul care îţi mai rămâne pentru aceste activităţi este limitat.

HOROSCOP 26 februarie - Săgetător  

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care au parte de o zi nu tocmai comodă la serviciu. Aşteptările sunt mari, iar condiţiile de muncă şi termenul-limită nu te prea ajută să te ridici la înălţimea ştachetei care ţi-a fost impusă. Din acest motiv, s-ar putea să petreci mai mult timp la serviciu decât de obicei, iar dacă lucrezi de acasă, vei ieşi mai târziu din birou decât ţi-ai propus. S-ar putea ca familia să nu se arate prea încântată de asta, mai ales dacă le-ai promis că vei face anumite lucruri în gospodărie sau pentru ei, într-o problemă personală de-ale lor.

HOROSCOP 26 februarie - Capricorn

În prima parte a zilei, se anunţă rost de tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii, generate cel mai probabil de lipsa de încredere sau de o formă de ataşamente care a devenit nesănătoasă. S-ar putea să fie totuşi vorba de ceva mai puţin serios, care se poate rezolva printr-o conversaţie sinceră, dar în acelaşi timp, poate fi nevoie să implementaţi nişte schimbări pe termen lung pentru a trece peste impasul în care v-aflaţi acum. În a doua parte a zilei, trebuie să ai mai multă grijă din punct de vedere financiar. Tentaţiile te pândesc peste tot.

HOROSCOP 26 februarie - Vărsător  

În plan domestic şi/ sau familial, s-ar putea să apară astăzi motive de discordie. Nepotrivirile de caracter şi viziune între tine şi unele persoane dragi sunt mai vizibile ca oricând, şi mai greu de trecut cu vederea dacă vizează subiecte fierbinţi de pe agenda comună, care trebuie tratate cât de curând. În plan financiar, trebuie să dai dovadă de la fel de multă atenţie ca în conversaţiile cu rudele apropiate şi/ sau membrii familiei. În caz contrar, s-ar putea să faci unele cheltuieli care implică să tai din alte locuri, să îţi restructurezi programul, dar şi bugetul, pe zilele următoare.

HOROSCOP 26 februarie - Peşti

La locul de muncă, s-ar putea să te confrunţi, în această dimineaţă, cu tensiuni în raport cu colegii de muncă. Poate că nu comunicaţi chiar la cel mai bun nivel ori un mesaj sau un e-mail nu s-a înţeles aşa cum trebuie. În orice caz, este clar oricum că trebuie clarificate unele aspecte, că trebuie să soliciţi şi să oferi lămuriri dacă este cazul. În caz contrar, s-ar putea să se resimtă o atmosferă încărcată şi în a doua parte a zilei, conturându-se o concurenţă neloială între tine şi unii tovarăşi de la serviciu. Nu sunt excluse scânteile nici acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici