HOROSCOP 26 mai. Lună Plină în Săgetător. Dileme existenţiale şi multe căutări

Astăzi se formează o Lună Plină în semnul Săgetătorului, care provoacă zodiile, mai ales pe cele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti), să schimbe ceva la sistemul lor de valori, principii şi credinţe.

7859 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 mai. Lună Plină în Săgetător. Dileme existenţiale şi multe căutări

HOROSCOP 26 mai. Oportunităţi unice pentru aceste zodii. Ce le aduc astăzi astrele

HOROSCOP 26 mai - Berbec

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa studiilor, călătoriilor, a filozofiei de viaţă şi interacţiunii cu instituţiile statului. Până la finele acestei săptămâni, când se resimte cel mai puternic influenţa acestui eveniment cosmic, nu se recomandă deplasările pe distanţe mari sau demararea de procese birocratice importante. Cât priveşte studiile, eforturile de pregătire pentru un examen ar putea necesita să fie mai mari decât de obicei. În cazul unor nativi(e), unele evenimente nu prea plăcute semnalează nevoia ca unele principii şi viziuni să fie schimbate. O discuţie cu o persoană pe care o admiri te pune iremediabil pe gânduri.

HOROSCOP 26 mai - Taur

Luna Plină de azi ocupă casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea tensiona lucrurile între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei care lucrezi, mai ales dacă sunt sume mari la mijloc. Situaţia riscă să se complice şi mai mult dacă vă confruntaţi şi cu dezechilibre la nivelul raportului de forţe. Nu este deloc momentul să faceţi investiţii din resursele deţinute şi/ sau câştigate împreună. Iar dacă o astfel de iniţiativă a fost luată recent şi a eşuat, concentraţi-vă, mai bine, pe diminuarea daunelor. Mai târziu, veţi avea timp să vă remediaţi strategia.

HOROSCOP 26 mai - Gemeni

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa relaţiilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care energiile sale se fac simţite cel mai mult la nivelul vieţii de cuplu sau în raport cu cei cu care lucrezi. În a doua parte a acestei săptămâni, s-ar putea să simţi că pluteşte tensiunea în atmosferă, că există oricând riscul ca spiritele să se încingă prea tare şi să se ajungă la certuri în toată regula. Încearcă să priveşti în spate şi să vezi dacă au existat situaţii care nu au fost clarificate la momentul oportun. O discuţie calmă s-ar putea să ajute.

HOROSCOP 26 mai - Rac

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general. Dacă, în ultima vreme, te-ai simţit mai obosit(ă) decât de obicei, iar la serviciu, ai observat că faci erori care nu îţi stau în obişnuinţă, poate nu ar strica să aduci unele ajustări necesare stilului tău de viaţă şi alimentaţie, respectiv tehnicilor pe care le utilizezi la locul de muncă. Nu va fi uşor să te desprinzi de lucruri care ţi-au intrat în automatism, dar pe termen lung, îţi va face mult bine dacă lucrezi la aceste aspecte şi nu le tratezi indiferent.

HOROSCOP 26 mai - Leu

Luna Plină de astăzi ocupă casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce îţi atrage atenţia asupra faptului că, în ultima vreme, nu ai alocat echitabil timp vieţii sentimentale şi relaţiei cu cei mici în raport cu resursele pe care le-ai investit în viaţa socială şi în planurile tale de viitor. S-a întâmplat adesea se favorizezi un domeniul în detrimentul celuilalt, ceea ce a condus la stagnarea celuilalt sau la nemulţumiri şi tensiuni care nu pot fi trecute cu vederea. Încearcă să îţi organizezi cu mai multă atenţie timpul şi te vei simţi sigur mult mai împlinit(ă).

HOROSCOP 26 mai - Fecioară

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce arată că nu ai timp să te plictiseşti alături de cei dragi şi în gospodărie. Acest lucru poate însemna că se mişcă lucruri, că unele iniţiative încep să aibă rezultate, dar pot exista şi cazuri în care ies la iveală probleme pe care le-aţi măturat sub covor. De asemenea, poate că, în ultima vreme, nu ai dat randamentul dorit la serviciu, fapt care a condus la nişte tensiuni între tine şi superiori. Timpul este o resursă limitată, deci caută să o utilizezi mai atent.

HOROSCOP 26 mai - Balanţă

Luna Plină de astăzi intercontează casa comunicării cu cea a studiilor din horoscopul tău general, cu amendamentul că, în cazul tău, efectele acestui eveniment astral se fac simţite în primul domeniu. Acest lucru înseamnă că, în a doua parte a acestei săptămâni, s-ar putea să ai de-a face cu situaţii care te aduc în pragul unor dezbateri destul de aprinse. În anumite circumstanţe, ele pot duce la nişte concluzii neaşteptate şi benefice pentru toţi cei implicaţi în discuţie, dar în alte cazuri, s-ar putea să ai de pierdut de pe urma lor. Aşadar, încearcă să-ţi alegi luptele cu multă atenţie.

HOROSCOP 26 mai - Scorpion

Luna Plină de azi leagă casele banilor din horoscopul tău solar, cu menţiunea că, în cazul tău, energiile acestei configuraţii cosmice se resimt la nivelul finanţelor pe care le câştigi pe cont propriu. Aşadar, în a doua jumătate a săptămânii, trebuie să îţi gestionezi cu mai multă atenţie bugetul căci există riscul să te confrunţi cu unele pagube sau cu lipsuri. De asemenea, nu este un moment propice să faci investiţii şi nici să îţi asumi riscuri din punct de vedere financiar. Aceasta poate fi o oportunitate să înveţi să strângi cureaua, să îţi prioritizezi nevoile, să nu risipeşti resurse.

HOROSCOP 26 mai - Săgetător

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în chiar semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că starea ta de spirit ar putea fluctua în a doua parte a acestei săptămâni. Acest lucru ar putea îngreuna unele interacţiuni pe plan social, căci ceilalţi nu prea ştiu la ce să se aştepte de la tine. Cel mai probabil, nici tu nu eşti pe deplin mulţumit(ă) de modul în care evoluează unele relaţii şi vrei altceva, dar nu ştii exact ce anume. Prin urmare, există risc de tensiuni în raport cu colegii de muncă sau cu partenerul de viaţă. Nu le da curs.

HOROSCOP 26 mai - Capricorn

Luna Plină de azi se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea scoate la iveală unele tipare de gândire învechite şi coercitive în a doua jumătate a săptămânii. Te surprinzi mai des decât de obicei emiţând judecăţi de valoare pe seama unor teme sau persoane pe care le-ai ignorat până acum şi nu de puţine ori ţi se întâmplă să te frustreze modul în care ai acţionat în situaţii din trecut. Încearcă să vezi ce anume te face să procesezi astfel lucrurile care nu-ţi plac. Poate fi vorba de o chestiune nerezolvată ce necesită atenţie.

HOROSCOP 26 mai - Vărsător

Luna Plină de astăzi ocupă casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, semn că vei vedea schimbări în aceste domenii în zilele care urmează. Dacă le-ai cam neglijat în favoarea unor activităţi care ţi-au adus gratificare instantă, s-ar putea să observi că au stagnat sau chiar au involuat. Ori poate că acest regres îţi afectează viaţa socială, dacă ai favorizat partenerul în detrimentul ieşirilor cu prietenii. În orice caz, ai parte de un semnal de alarmă că trebuie să schimbi ceva la priorităţile tale, că va trebui să îţi organizezi ceva mai bine timpul.

HOROSCOP 26 mai - Peşti

Luna Plină de azi aduce în prim plan casa carierei din horoscopul tău solar, dar nu fără raportul dintre acest domeniu şi viaţa de familie. Dacă vezi progrese mari la locul de muncă şi în ascensiunea ta către un post mai bun, gândeşte-te dacă nu cumva ai pus în aşteptare sectorul domestic şi/ sau casnic. Lucrurile au un fel de a se echilibra în Univers dacă nu faci tu eforturi, aşadar să nu te mire prea tare dacă primeşti reproşuri din partea celor dragi. În felul acesta, îţi vei aminti pe viitor că trebuie să fie în toate o măsură.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici