HOROSCOP 26 octombrie. Intuiţia acestor zodii este înşelătoare. Care sunt ele şi de ce trebuie să se ferească

  • Săptămâna se deschide cu trei aspecte astrale, dar cel mai important din ele este cel de conjuncţie al Soarelui cu Mercur retrograd din Scorpion.
  • Asta se traduce prin veşti bune şi mai puţin bune pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), care pot fi inspirate în anumite situaţii şi mai puţin pregătite în altele.
13168 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 octombrie. Intuiţia acestor zodii este înşelătoare. Care sunt ele şi de ce trebuie să se ferească

HOROSCOP 26 octombrie - Berbec

Conjuncţia Soarelui cu Mercur de astăzi se perfectează în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce poate înseamna că acest început de săptămână este unul în care sectorul financiar şi parteneriatele depind unul de celălalt într-o măsură destul de mare. În cazul în care îţi doreşti să stabileşti relaţii profesionale noi sau să le dezvolţi pe cele care există deja, trebuie să te asiguri că finalitatea lor financiară este echitabilă pentru toţi cei implicaţi. Pe de altă parte, asta implică să se cunoască foarte bine îndatoririle şi drepturile pe care le are fiecare. Comunicaţi mai mult.

HOROSCOP 26 octombrie - Taur

Cu Soarele conjunct cu Mercur în casa parteneriatelor, este de aşteptat ca azi să conteze foarte mult relaţia cu partenerul de viaţă, dar şi legăturile pe care le ai cu cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Iar pentru ca totul să se deruleze bine pe acest plan, este important să stabileşti punţi de comunicare stabile între tine şi ei. Nu lăsa subiecte care să treacă ignorate, fără a le discuta la timp. Este posibil ca discuţiile pe marginea lor să nu fie tocmai calme la început, dar pe termen lung, se vor dovedi a fi fost de bun augur.

HOROSCOP 26 octombrie - Gemeni

Conjuncţia Soarelui cu Mercur se perfectează azi în casa muncii şi a sănătăţii, semn că trebuie să te concentrezi momentan pe aceste două domenii de viaţă. În raport cu colegii de muncă, încearcă să comunici la un nivel mai deschis, să ceri şi să oferi lămuriri atunci când este nevoie. În felul acesta, va scădea riscul de a comite erori şi/ sau de a se degrada relaţiile cu cei cu care lucrezi. În plan medical, este un moment bun să mergi la medic dacă te confrunţi de ceva vreme cu probleme de sănătate. Vei fi informat(ă) corect ce-i de făcut.

HOROSCOP 26 octombrie - Rac

În harta ta solară, conjuncţia Soarelui cu Mercur are loc în casa iubirii şi a copiilor, motiv pentru care ar trebui să te axezi pe relaţia cu partenerul şi cei mici în timpul liber de care dispui astăzi. Gândeşte-te, de exemplu, la activităţi menite să vă aducă împună, la preocupări comune pe care le aveţi şi care v-ar ajuta să construiţi obiceiuri împreună. În cazul în care eşti single, este un moment bun să îţi dai întâlniri, să te arăţi dispus(ă) de a explora scena de dating. Tatonând piaţa, îţi vei da seama mai bine ce anume cauţi în celălalt.

HOROSCOP 26 octombrie - Leu

Conjuncţia Soarelui cu Mercur se formează în casa familiei din horoscopul tău general, prilej numai bun să investeşti mai mult din timpul şi atenţia ta în relaţia cu rudele apropiate. Ai putea, de exemplu, să faci planuri cu ei pentru această dup-amiază, să vă propuneţi să duceţi la bun sfârşit unele planuri casnice rămase nefinalizate sau care v-ar îmbunătăţi cu totul nivelul de trai. Nu te aştepta să meargă liniar, fără probleme, orice discuţie pe care o ai cu aceştia, dar într-un fel sau altul, se va ajunge la un acord, la un punct de vedere comun satisfăcător pentru toţi.

HOROSCOP 26 octombrie - Fecioară

În ceea ce te priveşte conjuncţia Soarelui cu Mercur se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău general. Pe de-o parte, ţi se potenţează abilitatea de a te înţelege eficient cu toţi cei cu care intri în contact, dar s-ar putea să nu înţelegi uneori că ar trebui mai degrabă să asculţi decât să spui ceva. Aşadar, tot este nevoie să dai dovadă de atenţie în plan social. Încearcă să îţi foloseşti intuiţia pentru a vedea când este cazul să intervii şi când să te opreşti din vorbit. Asta îţi va fi de mare folos la şedinţe şi/ sau negocieri.

HOROSCOP 26 octombrie - Balanţă

Cu conjuncţia Soarelui cu Mercur în casa banilor din horoscopul tău general, te bucuri de astăzi de apariţia unor oportunităţi financiare destul de importante. Ai şansa probabil de a-ţi suplimenta veniturile şi/ sau de a valorifica unele economii prin investiţii. Este posibil, de asemenea, ca aceste ponturi să vină prin intermediul persoanelor cu care iei contactul azi faţă în faţă sau prin alte mijloace de comunicare. De reţinut însă este că nu chiar toate aceste oportunităţi merită atenţia şi implicarea ta. Încearcă să le analizezi puţin la rece înainte să te arunci în ceva care ar putea să nu merite.

HOROSCOP 26 octombrie - Scorpion

Conjuncţia Soarelui cu Mercur ocupă în horoscopul tău solar tocmai semnul naşterii tale, ceea ce, pe de-o parte, te face mai comunicativ(ă) cu cei din jur. Asta se davorează faptului că ai mai multă încredere în tine, că ai o intuţie bună în legătură cu modul în care interacţionezi cu ceilalţi. Pe de altă parte, ţi se transmite că este şi un moment bun în care să faci mici ajustări în viaţa ta personală. Dacă nu primeşti reacţii pozitive din partea anumitor persoane, ai putea, de exemplu, să aduci mici schimbări în felul în care te raportezi la aceşti apropiaţi.

HOROSCOP 26 octombrie - Săgetător

Soarele şi Mercur îşi dau azi mâna în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea face să fii mai retras(ă) astăzi. Te preocupă poate mai mult gândurile tale, ceea ce simţi vis-a-vis de unele experienţe plăcute sau mai puţin plăcute din trecut. Asemenea retrospective sunt sănătoase, dar doar în măsura în care te ajută să vezi partea bună a lucrurilor, chiar şi în cazul episoadelor care au produs reacţii emoţionale puternice la un moment dat. Astfel de călătorii înapoi în timp trebuie să aibă o finalitate în prezent, căci altfel nu faci decât să redeschizi răni vechi.

HOROSCOP 26 octombrie - Capricorn

Soarele şi Mercur îşi dau azi întâlnire în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup. Asta înseamnă, pe de-o parte, că anumite discuţii sau întâlniri te ajută să îţi consolidezi strategiile de acţiune cu bătaie lungă sau chiar să primeşti ajutorul de care ai nevoie pentru le contura eficient. Pe un fundal ca acesta, sunt favorizate prieteniile şi parteneriatele, mai ales atunci când vă animă idealuri şi interese comune. Ţi se aduce aminte de acest aspect că este nevoie să atragi lângă tine oameni care te inspiră şi de la care ai lucruri de învăţat pe termen lung.

HOROSCOP 26 octombrie - Vărsător

Soarele şi Mercur se alătură azi unul altuia în casa carierei din harta ta solară, ceea ce denotă faptul că te vei afla astăzi într-un concurs de împrejurări favorabil pentru a-ţi face vocea auzită la locul de muncă. Iată aşadar o oportunitate grozavă să arăţi că poţi mai mult decât se credea iniţial, că ai competenţe la care anumite persoane nici nu se aşteptau. Este cu atât mai important să te faci remarcat(ă) acum, să laşi o impresie pozitivă, cu cât efectele se pot vedea în evoluţia ta la locul de muncă. Te vei apropia cu paşi repezi de-o promovare.

HOROSCOP 26 octombrie - Peşti

Soarele şi Mercur îşi dau astăzi mâna într-o casă asociată, în horoscopul tău general, cu filozofia de viaţă, studiile, delegaţiile şi birocraţia. Pe scurt, tot ceea ce ţi se întâmplă azi va reprezenta o lecţie pentru tine într-o formă sau alta, o invitaţie să priveşti anuminte lucruri dintr-un alt unghi. Pe de altă parte, s-ar putea să se arate oportunitatea unei călătorii, reluarea sau începerea unor studii, depunerea unui dosar în vederea obţinerii unei autorizaţii sau primirea aprobării aşteptate ori poate că doar porţi o conversaţie cu cineva de peste hotare/ mai învârstă care îţi deschide ochii spre alte orizonturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici