HOROSCOP 27 APRILIE 2020: Semnele Fixe îşi activează instinctul de autoconservare la începutul acestei săptămâni

HOROSCOP 27 APRILIE. Mercur ajunge la începutul acestei săptămâni în Taur, unde rămâne până pe 23 mai.

3389 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 APRILIE 2020: Semnele Fixe îşi activează instinctul de autoconservare la începutul acestei săptămâni

HOROSCOP 27 APRILIE 2020

În tranzitul său prin acest semn, activează instinctul de autoconservare al semnelor Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător). Ele vor căuta metode să menţină status quo-ul în plan profesional, financiar şi sentimental.  

HOROSCOP 27 APRILIE BERBEC

Mercur poposeşte în această seară în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ajutându-te să te informezi în legătură cu posibilităţile de a economisi şi a reduce o parte din cheltuielile pe care le ai în această perioadă. De asemenea, acest tranzit îţi mai transmite faptul că oportunităţile de valorificare a resurselor deja existente şi de rotunjire a veniturilor vin prin intermediul interacţiunilor cu ceilalţi, indiferent dacă au loc faţă în faţă sau în mediul virtual. În plus, felul în care comunici se schimbă şi el, în sensul că te exprimi doar când chiar ai ceva de spus.

HOROSCOP 27 APRILIE TAUR

Cu Mercur în semnul naşterii tale, înseamnă că te aşteaptă o perioadă de câteva săptămâni în care eşti mai comunicativ(ă) decât de obicei. Nu ne aşteptăm să dai dovadă de logoree, dar în orice caz îţi găseşti mai uşor curajul şi disponibilitatea de a-ţi face cunoscute opiniile, atât în plan personal, cât şi profesional. Forma pe care le-o dai cuvintelor tale şi felul în care te raportezi la cei din jur îţi oferă astfel posibilitatea să cultivi relaţii deja existente, să formezi unele noi şi să îţi construieşi o reţea socială puternică, de pe urma căreia ai de câştigat mult.

HOROSCOP 27 APRILIE GEMENI

Mercur îşi face intrarea astăzi în casa subconştientului din astrograma ta solară, iar pe parcursul trecerii sale prin acest sector, s-ar putea să fii activ(ă) în plan mental, lucru care s-ar putea să nu lucreze întotdeauna în favoarea ta. Mai exact, ai putea fi tentat(ă) să îţi construieşti scenarii de viitor care mai de care mai îndepărtate de realitate sau te trezeşti gândindu-te obsesiv la evenimente din trecut în privinţa cărora nu mai poţi face mare lucru. Fii atent(ă), de asemenea, pentru că poţi avea tendinţa de a persista în tipare de gândire coercitive şi înguste, deşi nu-ţi e felul.

HOROSCOP 27 APRILIE RAC

Mercur intră azi în casa proiectelor de grup şi a planurilor de viitor. Acest lucru semnalează faptul că te preocupă în perioada următoare consolidarea iniţiativelor deja existente, fie că eşti doar implicat(ă) în ele sau tu le-ai demarat. Îţi doreşti să le asiguri continuitatea, iar dacă nu, măcar echilibrul, în săptămânile care urmează. În acest sens, iei poate unele măsuri care nu te bucură, dar care le asigură supravieţuirea. Ai o viziune practică, iar idealurile şi obiectivele tale reflectă acest lucru. O abordare similară ai şi în plan social, acolo unde mizezi pe calitate şi nu pe cantitatiea din gaşcă.

HOROSCOP 27 APRILIE LEU

Cu Mercur în casa carierei, este de aşteptat să comunici mai bine cu şefii în perioada care urmează. Acest lucru se datorează şi faptului că te exprimi practic, prin fapte şi te fereşti să promiţi lucruri pe care nu le poţi duce la bun sfârşit. În plus, dovedeşti o perspectivă bine ancorată în realitate, care este orientat(ă) spre rezultate. Ar trebui totuşi să mai lucrezi puţin la deschiderea ta la nou. Dacă şi superiorii înclină spre o direcţie conservatoare, s-ar putea să aveţi destul de mult de pierdut de pe urma acestui fapt. Caută să explorezi tehnici şi strategii noi.

HOROSCOP 27 APRILIE FECIOARĂ

Mercur poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi a studiilor din horoscopul tău general. Dată fiind energia semnului cu care operează această planetă, sunt contraindicate călătoriile, în cazul în care ai posibilitatea să le refuzi. Dacă nu, fii consecvent(ă) şi aplică toate măsurile de siguranţă. Nativii(ele) pe care îi/le aşteaptă un examen ar putea fi plăcut surprinşi(se) de faptul că susţinerea lor în mediul virtual nu este chiar atât de complicată sau netransparentă pe cât s-au aşteptat. Mai mult, toate Fecioarele vor parcurge un ciclu important de maturizare, care le va învăţa multe lucruri importante despre viaţă.

HOROSCOP 27 APRILIE BALANŢĂ

Prezenţa lui Mercur în casa banilor şi a bunurilor deţinute/câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/sau afaceri, clienţii sau colaboratorii anunţă câteva săptămâni în care multe din conversaţiile cu cei numiţi anterior gravitează în jurul acestui subiect. Pare că aveţi o viziune similară, în sensul că vă doriţi cu toţii să nu încasaţi pierderi în această perioadă. Aşadar, s-ar putea să nu vă fie greu să dezvoltaţi împreună strategii de economisire şi reducere a cheltuielilor. Pe de altă parte, este posibil ca unii(ele) să propună idei cu care nu eşti neapărat de acord, care sunt prea îndrăzneţe pentru tine.

HOROSCOP 27 APRILIE SCORPION

În cazul tău, Mercur îşi face simţită influenţa în felul în care comunici cu persoana iubită şi asociaţii, clienţii sau colaboratorii. Pentru că niciunul din voi nu pare prea vorbăreţ în această perioadă, s-ar putea să simţi că pe unele paliere relaţionale lipseşte ceva. E drept, în legătură cu subiectele practice, de interes maxim, nu aveţi probleme în a ajunge la un consens, dar la un alt nivel, se simte o oarecare răceală, expectativa unor conversaţii care întârzie să fie purtate. În această privinţă ar fi cazul să faci ceva, căci altfel balanţa neajunsurilor poate cântări prea greu pentru voi.

HOROSCOP 27 APRILIE SĂGETĂTOR

Cu Mercur în casa muncii şi a sănătăţii fizice, ai un mental de nezduncinat în perioada următoare. Rezişti fără probleme stresului şi presiunii, eşti capabil(ă) de efort intelectual prelungit, iar când vine vorba de forma în care te afli, eşti mai receptiv(ă) la metode inovatoare de a-ţi întreţine tonusul, în ciuda vremurilor care ne silesc la sedentarism. Este de aşteptat aşadar să reuşeşti să dai jos câteva kilograme (dacă aveai nevoie) ori să îţi îmbunătăţeşti condiţia fizică. Cât priveşte planul profesional, încearcă să vezi dacă poţi adapta unele metode şi strategii de lucru preferate la circumstanţele de muncă din prezent.

HOROSCOP 27 APRILIE CAPRICORN

Mercur pătrunde azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, ceea ce te anunţă că relaţia cu ei se consolidează vizibil în perioada următoare. Nu mai ignoraţi elefantul din cameră, discutaţi deschis despre situaţiile cu care vă confruntaţi şi demonstraţi că sunteţi dispuşi să cădeţi la un armistiţiu în privinţa subiectelor care vă antagonizează. E drept, ai putea întâmpina dificultăţi în a te deschide unor viziuni şi idei, dar până la urmă, vei reuşi să le priveşti din perspectiva celor dragi. Tot în acest săptămâni te preocupă dezvoltarea şi antrenarea unui talent, cultivarea unui hobby mai vechi.

HOROSCOP 27 APRILIE VĂRSĂTOR

De azi începând, Mercur se deplasează prin casa familiei din horoscopul tău general, iar acest lucru ar putea aduce la suprafaţă viziuni şi atitudini depăşite, neconforme cu situaţia reală, care îngreunează comunicarea şi compromisul între tine şi unii membri ai familiei tale, mai ales cei de o vârstă mai înaintată. Pe de altă parte, dacă îţi petreci mai mult timp acasă în această perioadă, ai putea desfăşura cu succes unele mici lucrări de construcţie/ amenajare/ redecorare. Sau poate faci mici investiţii în gospodărie, prin intermediul cumpărăturilor online. Nu uita să te consulţi cu cei dragi înainte de a face achiziţii.

HOROSCOP 27 APRILIE PEŞTI

În ceea ce te priveşte, impactul schimbării de semn a lui Mercur se face simţit în chiar casa comunicării, pe care o stăpâneşte tradiţional. El recomandă să fii rezervat(ă) în declaraţii, să mizezi pe fapte şi nu pe vorbe. În plus, îţi conferă o viziune orientată către rezultate, pragmatică, ceea ce te ajută cu predilecţie în plan profesional. Aşadar, faci faţă cu brio negocierilor, şedinţelor sau pitchu-urilor, dar în anumite momente ar fi indicat să priveşti în afara tiparului tău obişnuit de gândire. Ai putea vedea că opiniile şi perspectivele tale nu sunt atât de diferite faţă de ale interlocutorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici