HOROSCOP 27 AUGUST 2020: Zodiile de Apă, intuitive, dar mai predispuse iluziilor. De cine trebuie să se ferească

Aspectul cel mai important al zilei este cel armonios de trigon între Venus din Rac şi Neptun retrograd din Peşti. El face ca zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) să fie creative şi empatice, dar mai supuse riscului de a cădea pradă unor iluzii.

12441 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 AUGUST 2020: Zodiile de Apă, intuitive, dar mai predispuse iluziilor. De cine trebuie să se ferească

Profimedia

HOROSCOP BERBEC, 27 AUGUST

În cazul tău, se arată o zi de joi echilibrată. Prezenţa Lunii în casa carierei te ajută să performezi la înălţime la serviciu, să faci faţă cu bine provocărilor şi să te ridici la nivelul aşteptărilor superiorilor. În familie, dai dovadă de înţelegere la adresa celor dragi, afişând o atitudine mai afectuoasă decât de obicei faţă de ei. Asta s-ar putea datora şi unei senzaţii de nostalgie care te urmăreşte mai toată ziua. Este greu de spus ce anume o provoacă, dar cert este că simţi nevoia unei mai mari apropieri faţă de membrii familiei. Sentimentul este cu siguranţă reciproc.

HOROSCOP TAUR, 27 AUGUST

Luna este azi în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, iar asta îţi conferă un tonus mental bun, care te ajută să te adaptezi circumstanţelor schimbătoare de astăzi. În plus, intuiţia ta este mult pronunţată de contextul astral, iar acest lucru contribuie la o mai bună comunicare cu cei din jur. Ştii exact ce şi când să spui pentru a-ţi atinge obiectivele, pentru a te racorda la frecvenţa interlocutorului. Astfel, se anunţă o zi propice pentru a discuta planuri de viitor cu cei cu care intenţionezi să colaborezi sau cu care ai pus bazele unei asocieri cu potenţial.

HOROSCOP GEMENI, 27 AUGUST

 
Tranzitul Lunii de astăzi te ajută să apelezi la resursele tale interioare, să te automotivezi atunci când nivelul tău de productivitate nu este la cele mai ridicate standarde. Acest lucru se dovedeşte de bun augur la nivel profesional, acolo unde toate privirile sunt aţintite asupra ta. Ai parte de un volum de muncă mai mare decât de obicei ori de sarcini prin care superiorii caută să vadă cât de pregătit(ă) eşti de fapt. Aşadar, este important să nu tratezi cu superficialitate treburile care îţi revin astăzi. Performanţa de care dai dovadă azi poate avea o influenţă mare asupra ascensiunii tale.

HOROSCOP RAC, 27 AUGUST

Luna se află azi în casa relaţiilor din horoscopul tău general, semn că trebuie să acorzi o atenţie specială modului în care interacţionezi cu persoana iubită şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Celelalte aspectele ale zilei prefigurează faptul că nu vei fi într-o formă prea bună, iar acest lucru te-ar putea face să nu prea ai răbdare cu ei, să îi repezeşti dacă ţi se pare că trag de timp sau nu ştiu ce vor. Ar ajuta mai mult dacă le-ai spune ce simţi, că dispoziţia ta lasă de dorit. Te-ar putea ajuta să te repui pe picioare.

HOROSCOP LEU, 27 AUGUST

Cu Luna în casa muncii şi a sănătăţii, se întrevede o zi în care nu duci lipsă de putere de muncă şi de un tonus fizic bun. În plus, pe lângă asta, comunici bine cu cei din jur, mai ales atunci când aveţi o miză comună, un plan de viitor sau un proiect în asociere. Viziunile voastre sunt compatibile, ideile voastre se suprapun în puncte esenţiale, iar acest lucru te ajută să ai parte de discuţii fructoase, cu rezultate vizibile pe termen lung. În cazul altor nativi(e), se arată azi întâlniri cu persoane care îi/le pot ajuta să-şi materializeze visurile.

HOROSCOP FECIOARĂ, 27 AUGUST

Luna se mişcă azi printr-o casă a horoscopului tău general care este sinonimă cu buna dispoziţie şi cu o atmosferă plăcută în raport cu partenerul şi/ sau copiii. Aşadar, în plan personal şi în ceea ce priveşte viaţa ta privată, lucrurile par să meargă bine, poate chiar peste aşteptări. Veştile bune nu se opresc însă aici pentru că astrele te sprijină şi în carieră. Aparent, starea bună de spirit se traduce şi printr-un randament crescut la serviciu, care la rândul său aduce o serie de realizări importante. Din câte se pare, te-ai poziţionat pe o curbă ascendentă pe toate planurile.

HOROSCOP BALANŢĂ, 27 AUGUST

În familie, ai parte de linişte şi armonie, iar asta se vede în principal din faptul că interacţionezi bine cu persoana iubită şi/ sau cei mici. Astrele au o contribuţie majoră în acest sens, dar nu putem trece cu vederea faptul că se apropie weekend-ul ori chiar concediul, iar expectativa acestora îţi influenţează şi ea în bine tonusul mental. Profită aşadar de contextul favorabil al acestei zile pentru a-ţi concepe un program special pentru dup-amiază. Cu siguranţă le-ar face bine şi celor dragi să iasă din rutina zilelor de joi, să petreacă timp de calitate cu tine într-un mod inedit.

HOROSCOP SCORPION, 27 AUGUST

Tranzitul de azi al Lunii îţi potenţează abilităţile de comunicare, motiv pentru care vei face faţă cu bine provocărilor oricărei conversaţii pe care o porţi astăzi. Acest lucru ar putea cădea chiar la ţanc, având în vedere că azi se întrevăd discuţii importante în familie. Mai exact, se cer descâlcite unele probleme de familie sau gospodăreşti, unele situaţii complicate care necesită implicare din partea fiecărui membru al familiei. Prin urmare, ar fi păcat să nu uzezi de potenţialul zilei în acest sens. Convoacă o şedinţă de familie şi încurajează-i pe cei dragi să-şi spună părerea, să găsiţi o soluţie împreună.

HOROSCOP SĂGETĂTOR, 27 AUGUST

Luna traversează azi casa banilor din horoscopul tău general, indiciu cum că finanţele constituie un important centru de interes pentru tine astăzi. Aspectele astrale ale zilei mai semnalează şi că vei purta unele discuţii importante, cu partenerul şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. S-ar putea să fie vorba chiar de unele chestiuni care implică resurse comune, care vizează unele profituri pe care le veţi încasa împreună. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă de o negociere, de salariu sau în vederea stabilirii unei colaborări. Ori poate participă astăzi la un interviu de angajare.

HOROSCOP CAPRICORN, 27 AUGUST

Cu Luna în semnul naşterii tale, nici nu este de mirare că nivelul tău de energie este ridicat, că eşti într-o formă mentală excelentă. Asta te ajută să ai spirit de iniţiativă şi prezenţă de spirit, atuuri care îţi sunt necesare pentru a repera la timp oportunităţile financiare ale zilei. Mai exact, s-ar putea să îţi iasă azi în cale activităţi prin care îţi poţi rotunji veniturile sau poţi valorifica o parte din economiile pe care le-ai realizat până acum. S-ar putea ca profiturile să nu fie foarte mari, dar în cele din urmă, îţi vor prinde chiar foarte bine.

HOROSCOP VĂRSĂTOR, 27 AUGUST

De regulă, eşti expansiv(ă) şi extrovertit(ă), dar s-ar putea ca tranzitul Lunii de astăzi să îţi accentueze mai degrabă latura introspectivă. Acesta nu este un lucru rău neapărat, întrucât îţi permite să evaluezi cum anume reacţiile tale ţi-au influenţat parcursul în ultima perioadă. Poate nu îţi va plăcea tot ce reiese de pe urma acestei analize, dar ai o atitudine sănătoasă faţă de trecut şi nu te raportezi la el decât pentru a performa mai bine în viitor. Aşadar, este de aşteptat ca starea ta de spirit să se îmbunătăţească pe parcursul zilei şi chiar să depăşeşti această pasă meditativă.

HOROSCOP PEŞTI, 27 AUGUST

Luna stă azi în casa viitorului din horoscopul tău general, iar asta te ajută să priveşti optimist(ă) către perspectivele zilei şi ale perioadei care urmează. Cu toate că eşti mai prăpăstios(oasă) uneori, nu ţi-e greu greu astăzi să observi că ai lângă tine oameni care te susţin, care te inspiră să îndrăzneşti mai mult, să ceri mai mult de la tine şi de la viaţă. Toate aceste mici revelaţii au o influenţă bună asupra ta, ajutându-te să atragi de partea ta oportunităţi la care nici tu nu te-ai fi aşteptat. Încearcă să îţi cultivi pe viitor această mentalitate de învingător(oare).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici