HOROSCOP 27 iulie. Norocul se schimbă în ghinion pentru 4 zodii

Luna realizează azi o conjuncţie cu Neptun retrograd în zodia Peştilor, prilej de noroc şi ghinion neprevăzut pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

40341 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 iulie. Norocul se schimbă în ghinion pentru 4 zodii

HOROSCOP 27 iulie 2021

HOROSCOP 27 iulie 2021 - Berbec

Conjuncţia Lunii cu Neptun retrograd s-ar putea să te facă mai introvertit(ă) decât de obicei, fapt care se datorează energiilor cu care operează acest aspect astral. El îţi atrage atenţia că trebuie să te uiţi în interior, să vezi dacă eşti în echilibru cu propria persoană. Este posibil să fi trecut recent prin evenimente care şi-au lăsat amprenta asupra ta, care te-au marcat într-o formă sau alta. La fel de posibil este să nu le fi procesat aşa cum ar fi trebuit, iar această configuraţie cosmică îţi oferă tocmai acest răgaz de care aveai nevoie să-ţi pui ordine în emoţii.

HOROSCOP 27 iulie 2021 - Taur  

Luna şi Neptun retrograd aderă azi la o conjuncţie în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce înseamnă că atenţia îţi este atrasă în direcţia acestor aspecte. Te entuziasmează perspectivele tale de viitor şi prezenţa unor oameni în peisajul actual, dar trebuie să ai mare grijă pentru a nu ridica excesiv ştacheta. Există riscul să proiectezi aşteptări care nu sunt conforme cu realitatea, care te-ar putea pune faţă în faţă cu riscul de a trăi unele dezamăgiri destul de mari. Trebuie să ţii mereu cont de realităţile înconjurătoare, să ai o viziune pragmatică asupra situaţiilor de faţă.

HOROSCOP 27 iulie 2021 - Gemeni

Luna şi Neptun retrograd îşi dau întâlnire astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să ai parte de o zi lejeră la serviciu. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont că s-ar putea să apară situaţii la care nu te-ai aşteptat. Sau poate că rişti să calculezi greşit ce abordare s-ar preta să ai în raport cu superiorii în contextele întâlnite la serviciu. Aşadar, o soluţie ar fi aceea de a cântări atent toate aspecte înainte de a formula un punct de vedere ori de a alege o modalitate de acţiune.

HOROSCOP 27 iulie 2021 - Rac

Luna formează azi o conjuncţie cu Neptun retrograd în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă eşti în concediu într-o zonă care nu îţi este familiară, asigură-te că itinerariul îţi este clar, căci există riscul să te rătăceşti. În caz de examene, citeşte de două ori cerinţele activităţilor pe care le ai dus la bun sfârşit. De atenţie trebuie să dea dovadă şi nativii(ele) implicaţi(te) în procese birocratice, care trebuie să pregătească un dosar cu documente care se obţin greu. Aşadar, astrele îţi oferă azi multe lecţii importante, dar care se învaţă greu.

HOROSCOP 27 iulie 2021 - Leu

Luna şi cu Neptun retrograd perfectează astăzi o conjuncţie în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce poate conduce la neînţelegeri cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi în raport cu banii sau resursele deţinute la comun. Pentru a vă putea hotărî în ce ar fi mai bine să investiţi, trebuie să existe comunicare, să discutaţi deschis care ar fi drepturile şi responsabilităţile fiecăruia în cadrul acestei noi iniţiative. De transparenţă este nevoie şi în cazul proiectelor mai vechi, mai ales dacă ţi se pare că au început să bată pasul pe loc.

HOROSCOP 27 iulie 2021 - Fecioară  

Luna şi Neptun retrograd se întâlnesc azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce poate avea efecte contrastante asupra relaţiilor din viaţa ta, atât din mediul profesional, cât şi personal. De exemplu, s-ar putea să existe o oarecare tensiune între tine şi persoana iubită, dar în raport cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale, ai parte de o atmosferă armonioasă ori viceversa. Aşadar, doar tu-ţi poţi da seama ce atitudine ar fi cel mai bine să adopţi, în funcţie de interlocutor şi de modul în care au evoluat lucrurile între voi în următoarea perioadă. Comunicarea rămâne însă cheia.

HOROSCOP 27 iulie 2021 - Balanţă

Luna se întâlneşte azi cu Neptun retrograd în casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că ai parte de o zi destul de liniştită la birou astăzi. Pe de altă parte, există riscul să apară unele neînţelegeri în raport cu colegii de muncă sau să ai probleme în a aborda o anumită sarcină care îţi este delegată. Există riscul ca unele mesaje sau vorbe să fie interpretate într-un mod diferit faţă de cum au fost transmise, ceea ce poate conduce la unele încurcături pe care nu le-ai luat în calcul. Încearcă să ceri lămuriri dacă e cazul.

HOROSCOP 27 iulie 2021 - Scorpion  

Luna şi Neptun retrograd se întâlnesc astăzi în casa iubirii şi a copiilor, ceea ce denotă faptul că te bucuri de o zi frumoasă în compania celor dragi. În mare, atmosfera este liniştită în plan sentimental şi/ sau în raport cu cei mici, dar pot exista situaţii în care unul dintre voi trimite mesaje amestecate şi riscă să se producă o neînţelegere de proporţii. Aşadar, este foarte important să nu laşi anumite subiecte nediscutate, mai ales dacă ele se insinuează în conversaţiile cu cei dragi. Ar fi păcat să apară tensiuni într-o zi de altfel liniştită ca aceasta de azi.

HOROSCOP 27 iulie 2021 - Săgetător

Luna şi Neptun retrograd îşi dau întâlnire astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce arată că se întrevede o zi încărcată de armonie în planul domestic. Pe de altă parte, există riscul ca atmosfera să se tensioneze dacă se ajunge la unele subiecte de discuţie mai sensibile, care scot în evidenţă diferenţele de mentalitate între tine şi cei dragi. Se poate să ţi se spună ceva şi să înţelegi altceva, fapt care poate conduce la tensiuni pe care le-ai fi putut evita dacă ofereai sau solicitai lămuriri. Aşadar, comunicarea este un aspect foarte important în economia zilei.

HOROSCOP 27 iulie 2021 - Capricorn  

Luna şi Neptun retrograd se întâlnesc azi în casa comunicării din horoscopul tău solar, indiciu cum că felul în care interacţionezi cu ceilalţi este unul prin care încerci să le arăţi că eşti solidar(ă) cu ei/ele şi cu lucrurile prin care trec în această perioadă. Pe de altă parte, însă, există riscul ca unele persoane să încerce să profite de această empatie de care dai dovadă, deci încearcă să ai grijă cui îi arăţi această faţă a ta. În caz contrar, s-ar putea să ai de suferit, cu toate că intenţiile tale au fost bune. Încrederea nu se acordă uşor.

HOROSCOP 27 iulie 2021 - Vărsător  

Luna şi Neptun retrograd realizează astăzi o conjuncţie în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că trebuie să dai dovadă de mai multă precauţie pe plan financiar. Pe de-o parte, se recomandă să ai mai multă grijă cum îţi gestionezi bugetul, mai ales dacă nu ai prea ţinut cont de limite la cheltuieli în ultima vreme. De asemenea, gândeşte-te de două ori înainte să faci o investiţie, căci există riscul să treci cu vederea aspecte care ar putea duce la pierderea unor sume destul de importante, pe care le-ai fi putut folosi altfel.

HOROSCOP 27 iulie 2021 - Peşti

Luna şi Neptun retrograd îşi dau azi mâna în chiar semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de şarm şi carismă. Pe de altă parte, însă, te faci mai predispus(ă) la a trimite mesaje amestecate, care pot fi înţelese greşit de cei din jurul tău. Aşadar, este important să îţi urmăreşti mai atent comportamentul şi discursul, astfel încât să nu ajungi în situaţia de a periclita unele relaţii. Mizează pe autenticitate în orice situaţie, cu toate că poate nu vei place tuturor cu care intri în contact. Dar astfel, relaţiile pe care le construieşti au baze mai solide.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici